Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Demo Ninja Gaiden 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Ninja Gaiden
Stron: 1, 2
Soul
Nie wiem ja tam po nim przejeżdżałem jak nóż po maśle.
Super Big Boss
Ja tam nie wiem ale NG2 jest dla mnie trudniejsze niż NG1. W NG1 przez pierwsze 3 rozdziały przeleciałem na normalu dosyć szybko a w NG2 już utknąłem na sub-bossie w rozdziale drugim (skurczysyn zajmuje pół ekranu a oprócz niego jest jeszcze do rozwalenia pół tuzina spider ninja).
Diabeu
CYTAT(Soul @ 4 06 2008, 19:04) *
Nie wiem ja tam po nim przejeżdżałem jak nóż po maśle.

za pierwszym razem, BA! nawet wcześniej
Ceglash
Właśnie o poziom trudności w tej części Ninja Gaiden najbardziej się boję. Niby na necie piszą, że mimo tego cholernego odnawiania się paska energii jest trudno, ale ja tam coś nie chcę w to uwierzyć. Wysoki poziom trudności to przecież był/jest znak rozpoznawczy pierwszej części(tak samo jak znakiem rozpoznawczym "Gear of War" jest przylepianie się do ścian i ukrywanie).

Powiecie - to wybierz sobie wyższy poziom trudności i z głowy. No niby mógłbym ale nie napiszecie mi, że ten niższy poziom nie będzie mnie kusił i innych teżwink.gif. W jedynce był do wyboru tylko "Normal", a dalej to tylko Hard i Master Ninja, a o żadnym "Easy" nie było mowy. I to mi się bardzo podobało. Wprawdzie już wersja na PS3 czyli "Ninja Gaiden Sigma" posiadała poziom dla leszczy, czyli "Ninja Dog", który można było sobie załączyć po trzykrotnym "game over", ale gra pytała się grającego TRZY razy nim to zrobiła. Miałem wyrzuty sumienia gdy po raz trzeci czytałem komunikat "czy aby na pewno jesteś pewny tego, że chcesz grać na Ninja Dog?" i w końcu zostawałym przy Normalu tongue.gif

Zatem mam nadzieję, że Ninja Gaiden 2 mnie nie zawiedzie w kwestii trudności rozgrywki.
Yap
W Ninja Gaiden Black równiż był poziom Ninja Dog. W tej grze w ogóle jest wszystko...
Wojtusior
Jak w demie ściągniętym z megaupload odblokowac Way of the Warrior?
marek1712
Nie ma innego dema niż to z MU wink.gif
I nie da się innego poziomu odblokować.
C1REX
Nie ma co się martwić. Gra jest przyzwoicie trudna.
Na normalu zwykłe stwory potrafią zabić, a bossowie za pierwszym podejściem raczej nie zginą.

Demkiem nie ma co się sugerować. Pierwsza misja jest śmieszna, ale już od następnej zaczynają się schody.
A co do odnawialnej energii - w Halo na legendary też się odnawia i to na maksa i zawsze.
Tu się odnawia częściowo i tylko po walce.
Tigro
Może ktoś powiedzieć, czemu demo atakuje mnie informacją, że pobranie z bieżącej lokalizacji nie jest możliwe? Jestem dość świeżym użytkownikiem X'a, pierwszy raz taki komunikat widzę - wytłumaczyłby ktoś ke pasa? Nikt z kontem europejskim nie może ściągać, czy co?
signap
blokada i to nie pierwsza (dodatko do gearsow czy demo crackdowna), gdzies wczesniej podalem linka do dema
mr pablo
Jest opcja przejścia tej blokady?
signap
2 strona tematu...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.