Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Guitar Hero World Tour
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
artur z londynu
CYTAT(wrog @ 13 05 2008, 03:13) *
Sporo zmian w Guitar Hero:
- dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon
- kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym
- same mastery
- pierwsze potwierdzone zespoły: Van Halen, The Eagles, Linkin Park i Sublime
- całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką

Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly.
Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3.
Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ).
Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!!

Pozdrawiam
Bojan_Zaw
CYTAT(artur z londynu @ 13 05 2008, 13:08) *
Oooo. Dali Eagelsow to i moze Shadowsi sie zalapia. Wiem ze dla wielu z was to nie znane nazwy ale w swoich czasach te kapele wymiataly.
Na na ch...j mi perkusja czy mikrofon - jak bede chcial to kupie RB ewentualnie Singstara na PS3.
Kreator piosenek - to juz cos lepszego. Jak ktos lubi klimaty sprzed 3-4 czy nawet 5 dekad to smiga a jak ktos lubi techno-mloty tez sobie poradzi ( moze ).
Nowa gitara - czy to znaczy ze gitara z GH3 nie bedzie dzialac. KICHA !!!!!!

Pozdrawiam

Spokojnie. Gitarka z GH3 będzie na pewno kompatybilna, bo to by był debilizm, gdyby nie dali takiej możliwości dry.gif I też nie wiem, po co perka i mic skoro to jest Guitar Hero... No i fajnie, że będzie LP. Mam nadzieję, że jakieś ciekawe kawałki ^^
jiloo
CYTAT(wrog @ 13 05 2008, 04:13) *
Sporo zmian w Guitar Hero:
- dojdą kolejne instrumenty: perkusja i mikrofon
- kreator piosenek o dużych możliwościach, udostępnianie ich innym
- kreator designu gitary i perkusji
- same mastery
- całkiem nowa gitara z jakimś gadżetem-niespodzianką

w sumie fajnie, ze juz nie bedzie coverow smile.gif

nowa gitara z gadzetem? moze wreszcie wykorzystaja to gniazdo RJ co od dwoch wydan gry jest nie uzywane? ja wlasnie licze na pedal - pewnie jakies dostorsion czy cos w ten desen.

CYTAT
Tu akurat jestem zadowolony...VH dobrze wypadło w GH2, a linkin park zawsze chciałem ujrzeć w GH, niech tylko dadzą piosenki ze starych płyt, bo tych popowych gówien nie zdzierzę....

LP jest do sciagniecia do GH3 w paczce Warner/Reprise Track Pack (No More Sorrow - Linkin Park, Sleeping Giant - Mastodon, Pretty Handsome Awkward - The Used)
Mikes
Van Halen - dobrze
Linkin Park - źle
Kreator piosenek - za(pipi)iście
Perkusja - źle
Mikrofon - źle
Rozbudowa gitarki - dobrze

qb3k
Perka cacy, majk be. Gitara+ perka albo sama perka najlepiej ;D
skypawel
Drum kit pokazany!

http://darkzero.co.uk/game-news/guitar-her...drum-kit-shown/
keetiv
Ha, i to mnie się podoba. A już miałem importować Rock Band smile.gif Myślę, że poczekam na GHIV. A ceny RB do tamtego czasu powinny spaść (miejmy nadzieję).
qb3k
Stooopaaa \m/ ]:-> \m/ <headbangiiin> biggrin.gif
Fab3r
CYTAT(wrog @ 13 05 2008, 04:13) *

hmmm to było pewne że i tu się w końcu dostaną closedeyes.gif . A [382]bow.gif za Van Halen i Eaglesów!
Butcher
CYTAT(Dziobak_ @ 13 05 2008, 08:56) *
Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith confused.gif

Bo Metallica nie musi w ten sposób zarabiać kasy.
Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów.
A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A...

btw:
www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał...
jiloo
CYTAT(Butcher @ 16 05 2008, 12:55) *
Wciąż są gwiazdami pierwszego formatu, koncertują (wkrótce sami się przekonamy w jakiej formie) i do tego pracują nad nową płytą, która ma zahaczyć o korzenie - co tym bardziej podkręca miliony fanów.

no tak. pracuja nad ta plyta juz 5 lat, wiec musi byc killer wink.gif

choc dla mnie metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All... to jeszcze taki spin-off GH bym przelknal. Aero nie trawie.
Dziobak_
CYTAT(Butcher @ 16 05 2008, 12:55) *
CYTAT(Dziobak_ @ 13 05 2008, 08:56) *
Jak juz tak wszyscy sie rozpływamy nad metallicą, to ja sie zastanawiam, czemu nie ma GH Metallica, zamiast jakiegoś zyebiszczowego GH Aerosmith confused.gif

A gwiazda Aerosmith jakby lekko przybladła i wypłowiała - stąd zastrzyk gotówki w postaci GH:A...

btw:
www.missionmetallica.com - zapowiada się świetny materiał...

Nie no siur, że nie musi, ale zastanawiam sie czemu activision sie o to nie stara. Ale jak nie wadomo o co chodzi to chodzi o kasę smile.gif
TomisH
http://www.psnathome.com/news.php?extend.977
Obrazki (skany).
Bartezoo
CYTAT(jiloo @ 16 05 2008, 20:47) *
metalika skonczyla sie na plycie And Justice For All...

Nie.
Metallica skończyła się na Kill'Em All sorcerer.gif

Aerosmith wieje chu'jem znaczy nudne.
GH chce chce byc konkurencją dla RB -_- no nie wiem...niech dają dobre kawałki a nie jakieś emo-shit.
keetiv
http://www.gametrailers.com/player/34270.html

Pierwszy trailer. Można zauważyć gitarki (choć jeszcze się im nie przyglądałem), perkusję w "ruchu" i mikrofon(y?).
lutoslav
Calkiem niezle. Perkusja fajniejsza od tej z Rock Band. Gitara juz duzo bardziej "powazniejsza". Szkoda ze taki krotki gryf:P Hmm, po guzikach perkusji widac ze wersja na Xboxa 360. Ciekawe jak bedzie sie ksztaltowala cena kompletu smile.gif Ile stawiacie? Cos ala Rock Band (800 zł) czy moze zamknie sie w 500 zł chytry_.gif?
TomisH
Gra zmienia tytuł na World Tour + pierwsze oficjalne obrazki.
Zaczynam mieć podjarkę, ale coś czuję, że jak zobaczę nutki to mi przejdzie...
Diabeu
Butch, weź daj sobie siana z tymi ich powrotami do korzeni bo to wygląda tak samo jak w przypadku Korna
Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze
lutoslav
Wow, edytor to bedzie gratka dla prawdziwych pasjonatów i ludzi z cierpliwoscia smile.gif Nie mniej mozna sie spodziewac zalewu swietnych jak i gow.nianych "produkcji". Ciekawe jak rozwiaza dystrubcje tego stuffu. Microsoft niezbyt chetnie podchodzi do otwarcia DLC dla zwyklych smiertelnikow w przeciwienstwie do Sony (mapy do np UT, Echochrome).
TomisH
No podobno będzie można uploadować 5 kawałków (bez wokala) i jak userzy ocenią jako szajs to więcej nie wrzucisz. Jak dobre - dajesz dalej.
Fab3r
Też uważacie, że perka z Rock Banda nie będzie kompatybilna sorcerer.gif ? Cena zapewne standardowo - w Ameryce 200$, w Europie 300euro tongue.gif
Blim
Pierwszy trailer

http://www.gametrailers.com/player/34271.html
YETI
CYTAT(Diabeu @ 21 05 2008, 18:25) *
Metallica gra aktualnie country, nagrywają w jakiejś piwnicy i wciąż nie mogą znaleźć prawdziwego perkusisty, czarny album szło przełknąć jeszcze

Dobrze wiedzieć że St.Anger to country laugh.gif
I co ty chcesz od Larsa? smile.gif
PS. Przy nowej płycie wywalili Rocka i wynajęli Rubina, więc może będzie dobrze (mocno na to liczę)

A co do GH, ciekawe czemu zrezygnowali z liczby IV?
keetiv
CYTAT

Czytaj uważnie forum, już była informacja o nim.

Co do zmiany cyferki IV na "World Tour"...hm, myślę, że to jest spowodowane tym, iż dodali inne instrumenty. Sporo osób, niewiadomo dlaczego, miało problem z tym, że w kolejna część GH nie będzie tylko o gitarze. To takie moje przemyślenia smile.gif
koso
Tak, myślę że usunięcie "IV" z "Guitar Hero" daje do zrozumienia, że go nie jest już gra tylko o gitarze wink.gif Mogliby w ogóle tylko "Hero" zostawić. I kupić Jeta Lee.

Najchętniej wydaliby zupełnie nową serię, ale GH to już zbyt znana marka, żeby tak po prostu odpuścić.
Blim
CYTAT(koso @ 22 05 2008, 11:27) *
Tak, myślę że usunięcie "IV" z "Guitar Hero" daje do zrozumienia, że go nie jest już gra tylko o gitarze wink.gif Mogliby w ogóle tylko "Hero" zostawić. I kupić Jeta Lee.

Mam nadzieję, że to taki sarkazm. wink.gif
Yaxa
CYTAT(koso @ 22 05 2008, 11:27) *

Jeta Li jesli juz tongue.gif

Nowe gitary wygladaja calkiem niezle choc bez rewelacji. No i nie dopatrzylem sie zadnych nowosci w nich.
El Zabbul
Aj, liczyłem, że jednak Guitar Hero zostanie 'guitar' confused.gif No ale trudno. Mogli by wydać jeszcze jakąś ostrzejszą tradycyjną wersję GH z niezłym doborem songów, szlag mnie trafia jak widzę jakieś kieprawe In Flames, a nie ma np Opeth...
w07t3k
Dla wielu z nas Guitar Hero zostanie na zawsze "Guitar"... :\ Chyba, ze instrumenty potanieja.
Na pewno..
jiloo
wreszcie pozbyli sie tego obrzydliwego wokala z konska szczeka.
koles na obrazkach, trzymajacy mikrofon wreszcie wyglada jakos "normalnie".
Robsonf
Perksuja wygląda dużo fajniej niż ta z Rock Banda.
BartX
Kupię, jak wrzucą coś System of a Down (czemu w żadnej części tego nie było?). W Rock Band był Beethoven C*** Serja Tankiana. To już coś. Skoro zgapiają od konkurencji to może też wrzucą coś SOADu albo z solowej płyty Serja. No ale perkusja niczego sobie - zabójczo wyglądają talerze biggrin.gif
Konar$ky
Smith z RHCP, Copeland i Barker testują perkusję do GH . Niby w sumie nic takiego, ale pokazali nową funkcję: czułość bębnów. Poza tym, patrząc na moment kiedy Barker się wypowiada, widzimy z tyłu jego model do gry. Czyżby Blink182, albo też może RHCP & The Police w nowym GH? Co do dwóch ostatnich, jestem jak najbardziej na tak smile.gif
Mikes
No to jeszcze Note Charty takie jak w dwójce i będę w niebie.
Bojan_Zaw
CYTAT(Konar$ky @ 24 05 2008, 10:55) *
Smith z RHCP, Copeland i Barker testują perkusję do GH . Niby w sumie nic takiego, ale pokazali nową funkcję: czułość bębnów. Poza tym, patrząc na moment kiedy Barker się wypowiada, widzimy z tyłu jego model do gry. Czyżby Blink182, albo też może RHCP & The Police w nowym GH? Co do dwóch ostatnich, jestem jak najbardziej na tak smile.gif

Kurde, ta czułość bajerancka ^^ GH4 jednak będzie konkretne. Oby tylko nowy DLC był często, a nie ledwo raz na miesiąc dry.gif Może będziemy mogli dobierać sobie członków kapeli...
Zajcik
Najlepiej by bylo, jakby dali mozliwosc stworzenia wlasnej kapeli od podstaw. Poczawszy na wygladzie, a skonczywszy na logo smile.gif
qb3k
No chyba coś takiego będzie. Widać na trailerach itp.
Robsonf
Jak będzie RHCP (mój ulubiony zespół) to GH jeszcze bardziej zyska w mych oczach (szczególnie że wszystkie piosenki będą oryginałami, a nie jak się zdarzało wcześniej - coverami), czułość bębnów fajna smile.gif.
marcin0903
No nic trzeba czekać na GH World Tour smile.gif, mam nadzieję, że będzie sprzedaż na części wink.gif, bo na co mi 2 gitary biggrin.gif, no i niech zrobią jakąś sensowną karierę bo to co teraz jest to śmiech na sali, no cóż RB wyznaczył wiele nowych standardów, mam nadzieję, że GH za nimi nadąży i nada nowe smile.gif!
qb3k
Prawdopodobne ceny.
dx36
Czyli są szanse że będzie tańsze niż Rock Band choć teżnie wiadomo co Polscy dystrybutorzy wymyślą
Fab3r
CYTAT(qb3k @ 24 05 2008, 23:56) *

189$? Czyli u nas jak nic ponad 200 euro. Już teraz się lepiej przygotować, żeby nie było zdziwka jak przy RB...
qb3k
Czyli przy ewentualnej sprzedaży oficjalnej u nas w kraju możemy spodziewać się ceny ok. 1000zł hyh.gif. W pytkę, wolę kupić Wii tongue.gif.

Chociaż pewnie i tak kupię to GH biggrin.gif.
Bojan_Zaw
Oby gitarka z GH3 była kompatybilna, bo różnie bywa z widzimisię twórców tongue.gif
Kwapi
W nowym Games Aktuel jest cały artykuł o GH4. Będzie mozna zrobić całą nową kapelę i nagrać singiel i umieścić go w necie. Grafika wyglada IMO przeciętnie, ale może to Alpha. Szwabskiego nie kumam. Wiem tylko tyle co z obrazków i niektórych słów. Zapowiada się czadersko.
Bojan_Zaw
Bajerancko ;] Grafika dla mnie w tej grze się nie liczy. Najważniejsze, żeby było widać lecące kropeczki ^^
TomisH
http://link.brightcove.com/services/link/b...bctid1576242596
Filmik z prezentacji gry w jednym z programów telewizyjnych.
Panowie grają na les Paulach ;]
Blim
CYTAT(Bojan_Zaw @ 25 05 2008, 16:08) *
Bajerancko ;] Grafika dla mnie w tej grze się nie liczy. Najważniejsze, żeby było widać lecące kropeczki ^^

Tutaj się nie zgodzę, choć myślałem podobnie.. do czasu aż zobaczyłem Rock Banda. Ta gra prezentuję się znacznie znacznie lepiej. Jeżeli miałbym grać When You Were Young to od razu bym zapuścił Rock Banda, nawet bym sie nie zastanawiał. wink.gif
camel
CYTAT(TomisH @ 29 05 2008, 12:19) *
http://link.brightcove.com/services/link/b...bctid1576242596
Filmik z prezentacji gry w jednym z programów telewizyjnych.
Panowie grają na les Paulach ;]

Pewnie nie maja jeszcze zaprojektowanego kontrolera do GHIV , osobiscie mysle ze oni skupili sie sie na perkusji i kto wie
czy GHIV nie bedzie sprzedawanie z Les Paul poprostu nie beda robic nowego kontrolera gitary o ile zadnej nowej funkcji
dle niej nie wprowadzili. W sumie to byloby nawet dobrze bo nie stac mnie na cala kolekcje gitar osobno dla kazej gry smile.gif Ale jak bedzie zobaczymy , mysle ze support LP napewno bedzie co mnie osobiscie cieszy chytry_.gif
Yaxa
W pierwszym trailerze widac nowe gitary na ktorych graja goscie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.