Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ulubione minigierki
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik RPG
mx9
Jakie są wasze ulubione minigierki w rpg ?
Mi osobiście najbardziej przypadła do gustu wioska wróżek z Breath of Fire III.
Ficuś
Triple Triad z Finala VIII zdecydowanie i na pierwszym miejscu.Wariacja na jego temat w Finalu IX mi nie podeszła,a tak polubiłem TT ,że kiedyś namiętnie grałem przez neta w niego smile.gif Seria Suikoden też ma wspaniałe minigry .No i pewnym sentymentem darzę minigry z FFVII-to było dla mnie coś zupełnie nowego(wszak to był moj pierwszy jrpg)
Seyfer
CYTAT(Ficuś @ 11 05 2008, 00:08) *
Triple Triad z Finala VIII zdecydowanie i na pierwszym miejscu.Wariacja na jego temat w Finalu IX mi nie podeszła,a tak polubiłem TT ,że kiedyś namiętnie grałem przez neta w niego smile.gif Seria Suikoden też ma wspaniałe minigry .No i pewnym sentymentem darzę minigry z FFVII-to było dla mnie coś zupełnie nowego(wszak to był moj pierwszy jrpg)

Zgadzam się z tym, sam uważam że nie było lepszych minigier, bynajmniej ja sie nie spotkałem cool.gif, dobry też był Blitzball z FFX
Strife
Snowboard w FF VII, strzelanie królikiem do bramki w RRR.
Ficuś
CYTAT(Seyfer @ 11 05 2008, 00:25) *
Zgadzam się z tym, sam uważam że nie było lepszych minigier, bynajmniej ja sie nie spotkałem cool.gif, dobry też był Blitzball z FFX

Blitzball jest dobry ale ja go nie uwzględniłem z tego powodu ,że jest za łatwy,największą frajdę sprawia 1 mecz(ten jedyny fabularny) i kilka następnych.Gdy już ma się możliwość kupowania zawodników to w kilka minut rekrutuje się taki skład,że po paru meczach już będą mieli takie statystyki,że każdą rozgrywkę wygrywać się będzie po kilkanaście do zera.
ogqozo
Chocobo Hot & Cold w FF9, no i to wszystko, co jest w grach RPG z Mario - za długo by wymieniać (głównie Super Mario RPG oraz Mario & Luigi).
Aramis
Karcianki z Finala 8 i 9, mini gierki w Gold Saucerze - szczególnie Snowboard i jazda na motocyklu - pamiętam jak z bratem rywalizowaliśmy o lepsze wyniki biggrin.gif.
Sunderland
TRIPLE TRIAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest to najbardziej wykokszona minigierca ever o czym może świadczyć popularność stron w sieci pozwalających na sieciowe rozgrywki.Bardzo podobała mi się też minigierka z monetami (medalionami?) w FF X-2.Główna gra była nie w pełni genialna, ale owa minigierka (nazwy nie pamiętam) naprawdę wciągała.
AumaanAnubis
Dla mnie blitzball z FFX jednak po spedzonych jakis 30 godzinach przy nim w celu zdobycia sigil'a dla wakki mam go dosyc tongue.gif
ghost.
Tetra Master i Chocobo Hot & Cold z Final'a 9
zZzz...
Jak sie gra przez neta w TT?
JoHnyW
Taka stronka była na której można było ;]
Niestety nie pamiętam linka a też bym chętnie pograł confused.gif

Oczywiście, że Triple Triad boskie zaraz za nim Blitzball (FFX), Motor (FF7) i w FF7 była jeszcze jedna taka minigierka w którą można było grać na takiej wieży cholera nie moge sobie przypomnieć nazwy
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.