Hej. Ja się na tym nie znam, więc nie mam pojęcia, jak to naprawić i czy się w ogóle da. Mam zainstalowane NWN + SOU + HOU i problem polega na tym, że wszystko mi pięknie śmiga itd. poza jedną bardzo potrzebną rzeczą - nie wyświetla mi poprawnie czcionki w dialogach.
ScreenDa się to jakoś naprawić?
Kazek-san
16 01 2008, 20:47
Hmmm wygląda co najmniej dziwnie. To oryginał czy pirat? Tak czy siak polecam reinstalkę całej gry.
pirat. a reinstalka nic nie dala. nowe patche tez nie. rzecz w tym, ze innym dziala wszystko normalnie, a tylko u mnie takie cos sie dzieje
Buuu nikt nie jest w stanie mi pomóc? Szukałam na innych forach itd. i nikt nie miał takiego problemu

.
Zainstalowałem dzisiaj na swoim laptopie (Dell D600, Pentium M 1.6GHz, 1GB RAM, Radeon 9000 Mobile) Neverwinter Nights wraz z 2ma dodatkami i niestety ale po jakiś 10min grania przez około 5min framerate spada mi dosłownie do 5 fpsów po czym znowu wraca do normalności i znowu spada. Nie mam pojęcia czego to może być przyczyna, jakieś sugestie?
szukajka nie boli.. jest już topic o tej grze. /stona
Oryginał PL? Zainstaluj patcha. Bez patcha nie ma sensu grać.
Pirat, a co do patcha to wypacz moją niewiezę ale jakiego patcha? Jeżeli chodzi o 1.68 to mam zainstalowanego.
Nie wiem jaki patch, ale pamiętam że jak czytałem reckę PL wersji to pisali że bez jakiegoś tam patch do tej wersji NIE DA SIĘ GRAĆ bo gra tnie jak tempa żyletka. Wejdź na stronę PL dystrybutora i poszukaj , powinien być.
Tak jak myślałem, mam najnowszego patcha
Paweł14
13 05 2008, 12:56
Ale wy macie problemy

Kupujecie polską wersję z dodatkami za 25 PLN i wszystko śmiga OK

U mnie na 1 GHz framerate co najmniej poprawny (oczywiście nie na maks. detalach).
No akurat zamierzałem kupić oryginał co by pociupać w multi ale skąd mam wiedzieć że nie bede mial tego samego problemu? O_o
Paweł14
14 05 2008, 14:34
myślę, że byś nie miał

a najlepiej najpierw spróbuj ściągnąć z neta inna wersję gry, potem jeśli wszystko będzie git możesz kupić

a tak w ogóle to multi w NWN słabe jest, przynajmniej dla mnie :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.