jun_dymek
14 05 2008, 16:21
Witam
Próbuję się zalogować do Xbox Live i niestety nie udaje się to. Po prostu jest loading i powrót do głównego menu. Przy testowaniu połączenia nie pokazuje żadnych problemów. Jak gram w Gra IV i wybiorę podłączenie do Live jest jakby ok (istnieje możliwość włączenia trybu sieciowego), ale przed rozpoczęciem rozgrywki pojawia się disconnected.
Nie wiem co ot może być. Wylogowałem się i kliknąłem odzyskaj Tag gracza. Konsola bez problemu połączyła się wtedy z xbox live i zalogowała mnie po podaniu tagu, maila i hasła. Czyli samo połączenie z siecią jest raczej ok. Po zalogowaniu jak kliknąłem w połącz z usługą... znowu wyskoczyło, że nie może połączyć z Xbox Live...sad.gif
Moze cos z Livem bylo albo cos z netem. Sprawdz jutro ,jak bedzie to samo ,to mozesz sie martwic.
jun_dymek
14 05 2008, 19:09
Od wczoraj mam konsolke i od wczoraj tak jest... Czyli mogę się martwić... Fajnie:(
To moze jednak cos nie tak z polaczeniem. Poszukaj czy ktos nie mial podobnego problemu tutaj. I czy masz skonfigurowane wszystko dobrze. Ja np nic nie musialem konfigurowac, a inni sie musza meczyc po kilka h.
jun_dymek
14 05 2008, 20:06
Napisałem już wszędzie gdzie się da, ale jakoś nikt nie jest w stanie pomóc. Najdziwniejsze, że w zasadzie podłączenie do sieci musi działać skoro się zarejestrowałem i przy testowaniu wszystko przechodzi (podłączenie do liva też oczywiście).
a łącze jest o jakiej mocy?
jun_dymek
15 05 2008, 17:45
Oj nie powiem dokładnie, ale na pewno wystarczającej...
załóż może inne konto, srebrne, i zobacz czy jest tak samo
masz HDD czy z memory jedziesz?
jun_dymek
16 05 2008, 15:09
Memory - mam Arcade i założyłem 2 konta - jedno 3 miesiące golda ze zdrapki, 2 - miesiąc testowy.
nie jesteś sam, od wczoraj mam to samo
jadę teraz do kumpla z dyskiem i będziemy knuć
KOSHAOLIN OBI
24 06 2008, 13:16
mnie teraz też to dopadło normalnie z poziomu dashborda nie mogę nic zrobić wyskakuję tylko ile osób jest online a z poziomu gry mogę sprawdzić kto i wysyłać im wiadomości ale grać już nie mogę dodam że mam wykupionego 12 mc golda oraz na xbox.com nie mogę sie zalogować wie ktoś co jest 5
KOSHAOLIN OBI
25 06 2008, 13:18
CYTAT(KOSHAOLIN OBI @ 24 06 2008, 14:16)

mnie teraz też to dopadło normalnie z poziomu dashborda nie mogę nic zrobić wyskakuję tylko ile osób jest online a z poziomu gry mogę sprawdzić kto i wysyłać im wiadomości ale grać już nie mogę dodam że mam wykupionego 12 mc golda oraz na xbox.com nie mogę sie zalogować wie ktoś co jest 5
PROBLEM rozwiązał się sam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.