Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rock Revolution
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
TomisH
http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/Rockowa...cja_Konami.aspx
CYTAT
Firma Konami zapowiedziała nową grę, tym razem taką z nurtu produkcji muzyczno-rytmicznych. W Rock Revolution postukamy przede wszystkim na perkusji, aczkolwiek będzie możliwe i szarpanie na wiośle, w tym również gitarze basowej.

biggrin.gif
Uzny
trailer: http://www.gametrailers.com/player/34044.html
hint: zenada nerd.gif
El Loco Chocko
Kilka utworow juz znanych:
  1. All the Small Things - Blink 182
  2. Sk8er Boi - Avril Lavigne
  3. Dr. Feelgood - Mötley Crüe
  4. Bad Reputation - Joan Jett
  5. Joker & The Thief - Wolfmother
  6. Pain - Jimmy Eat World
  7. Paralyzer - Finger Eleven
  8. Somebody Told Me - The Killers
  9. Walk - Pantera
  10. We're Not Gonna Take It - Twisted Sister
  11. Magic Man - Heart
  12. Round and Round - Ratt
  13. Pull Me Under - Dream Theater
  14. Highway Star - Deep Purple
  15. Cum on Feel the Noize - Quiet Riot
  16. Dirty Little Secret - The All-American Rejec
skypawel
No bez jaj.. Ile mozna tych "instrumentow" miec w domu??? Co gra (GH2,3 / Rock Band / GH 4/ Rock Revolution), to nowy kontroler inny niz poprzednie i nie kompatybilny z poprzednimi (z wyjatkami). Ja sie zastanawiam, gdzie instrumenty od rock banda postawie, ktorego na razie nie wiadomo czy bedzie mozna kupic, a juz zapowiedzieli drugie tyle..
El Loco Chocko
Ja przy Rock Band zostaje definitywnie.
Fab3r
Lipa straszna - głupi hud, covery... I do tego perfidny plagiat... ( Pomimo Guitar Freaks, Drummanii i Beatmanii - po prostu czasy Konami już minęły...)
ping
Jaki plagiat? To od Konami wszystko się zaczęło wink.gif Że niby ich czasy już minęły? Rusz do jakiegokolwiek Japońskiego salonu arcade - wśród mnóstwa gier króluje Beatmania, Guitar Freaks i Drummania a nowe odsłony wychodzą dość często. Więc nie można mówić że czasy Konami już minęły wink.gif
Zobaczyłem gameplay i według mnie powinni darować sobie robienie tytułu pod hamburgerów, szkoda że nie pomyśleli o konwersji Drummani - ta daje radę i to jak! Przejrzysty hud, mnóstwo kawałków (co prawda większość stanowią japońskie utwory) jednak z pewnością konwertując na X360 arcade'ową wersje Drummani zyskali by więcej niż robiąc nową grę która faktycznie nie wygląda zbyt zachęcająco...
Mikes
HUD jest tragiczny, czemu tak duzo piosenek powtarza sie z GH? ja (pipi)e, mało swietnych zespołów na swiecie ze musza dawac scorpionsów? ;f

dupa.
TomisH
2 nowe shoty z gry.
6 klepaczy plus pedał, hmm.
keetiv
Widać, że się teraz ścigają, kto zrobi realniejszą perkę. Za niedługo trzeba będzie dokupywać prawdziwe elektroniczne perkusje, żeby pograć w takie GH VI biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.