Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Sonic: Unleashed
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Maiden
Na początek trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=C-m0qnZMpOk

Wprost brak mi słów - szybkość, widok 2D, kolory - Wszystko to, za co pokochałem w Sonica na Megadrivie. Głęboko wierzę, źe gra ta okaźe się wielkim hitem, źe pozwolić zaźegnać stereotyp w duźej mierze nieudanych części Sonica w 3D.

A wam - Jak wam się podoba:)?
ping
Będzie 2D? Dawać mi to szybko, kupuje od ręki! 16 Bitowy Sonic był moją ulubioną grą, miłość do serii zmieniły odsłony w 3D, jakby nie patrzeć to może być ostatnia nadzieja na ratunek serii. Z tego co widzę po trailerku będzie szybko i intensywnie, o to w tej grze chodzi. Wiadomo już coś na temat ewentualnej daty wydania?
Maiden
Lato 2008 smile.gif

Będzie 2D z przejściami w trójwymiar - jak dla mnie bajka smile.gif
ping
Czyli niedługo smile.gif
mogliby jako dodatek zrobić remake poprzednich odsłon w 2.5D, nie obraziłbym się ale to chyba mało prawdopodobne. Pozostaje nam tylko czekać i sprawdzić tytuł w akcji - osobiście nie mogę się doczekać, zawsze marzyłem o staroszkolnym sonicu w nowej oprawie.
Maiden
Co najważniejsze, ta gra juź na pierwszy rzut oka ma coś w sobie. Odsłony na PS2/Xbox/GC/Xbox 360 były dotychczas jakieś takie bezpłciowe.

Ta ewidentnie nawiąznuje do staroszkolnych Soniców (Ładne spolszczone określenie smile.gif ), co mi, podobnie jak tobie bardzo się podoba.
massmedia
Bardzo lubię serie sonica, ale nie chce się jakoś zbytnio na tą grę napalać. W końcu domniemanych "Wielkich powrotów" niebieskiego jeża było w ostatnich latach trochę za dużo... Ale kto wie...
Psychonaut
No niezle, przypomina to stare dobre Crashe, ale Soniki byly dla mnie zawsze za szybkie. Nie jestem Japonczykiem hyh.gif.
lampard114
dobrze że SEGA w końcu zmądrzała bo wszystkie Sonici w 3D były imo crapami
MasterShake
CYTAT(lampard114 @ 16 05 2008, 20:08) *
dobrze że SEGA w końcu zmądrzała bo wszystkie Sonici w 3D były imo crapami

moze nie crapami ale swietne nie byly.

Chociaz pierwszy sonic na dc swego czasu urywal leb przy samej d****e oprawą.
toudi
W 3D to jedynie Sonic Adventure 1 i 2 były fajne, reszta to jedno wielkie nieporozumienie...
c1n3k
wyglada bosko, na 100% kupie biggrin.gif czekalem na takiego Sonica od dawna

Sonic Adventure 1/2 nie byly takie zle, nie przesadzajcie...
massmedia
Sonic Heroes było całkiem całkiem imo.
TomisH
7 (wczorajszych) screenshotów z gry.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.