CYTAT(przegraj_kowal @ 20 05 2008, 18:41)

tv bedzie wykorzystywany w glownej mierze do Cyfry,w tym kanalow w HD,w nastepnej kolejnosci do PS3 i konsol z mojej sygnatury,a do filmow z kompa to pewnie na koncu.W sumie na kompie juz dawno nic nie ogladalem,ale majac jakis konkretniejszy tv moze mnie najdzie ochota.mojego kompa nigdy do tv nie podlaczalem,ale mowicie,ze dam rade nawet bez D-Sub?kurde,jeszcze pare dni temu chcialem Samsunga,a teraz to juz sam nie wiem co chce...
Da radę. Od tego Philipsa nie dostaniesz imo nic lepszego. Na dodatek oferuje on multum ustawień wielkości obrazu w tym PixelPerPixel (czy jakoś tak), co pozwoli uniknąć wszelkich zniekształceń obrazu - 1:1 a nie rozciągnięty. Przy niektórych tv żeby widzieć całość możliwego obrazu trzeba się sporo namęczyć a czasem jest to wręcz nie możliwe (vide Panas LX70).
I nie ma również sensu patrzeć na Full HD bo i tak większość emitowanych u nas aktualnie kanałów HD to i tak 720p czyli nie Full. A może się mylę? Ale wątpię.

Ja 32PFL7862 dla siebie kupuje w przeciągu miesiąca - kupiłbym już teraz ale bym przezeń sesje oblał pewnie.