Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak sie zarejestrować?
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
Godsmack
Internet w konsoli mi działa jednak trzeba sie zarejestrować. Powieccie mi w jakim państwie najlepiej, podać prawdziwe nazwisko, prawdziwy mail??
maciucha
CYTAT(Godsmack @ 17 05 2008, 15:36) *
Internet w konsoli mi działa jednak trzeba sie zarejestrować. Powieccie mi w jakim państwie najlepiej, podać prawdziwe nazwisko, prawdziwy mail??

Wy ludzie jesteście naprawde tak poj**ani? Co 2/3 dni ktoś zadaje to samo pytanie! Rusz chłopie szare komórki i pomyśl troche do cho.lery!

PS. A innych proszę o nie podpowiadanie co zrobić... Modków zaś o zamknięcie tematu confused.gif.
Godsmack
Wielkie dzięki za pomoc.icon_chainsaw.gif
Mam X'a od wczoraj, już mam być wszystko wiedzący??
zal
maciucha
CYTAT(Godsmack @ 17 05 2008, 15:48) *
zal

Czy żeby poszukać w wyszukiwarce trzeba mieć iksa rok? NIE! Wystarczy mieć trochę szarych komórek i chęci. Temat był już wałkowany ze 100 razy...
Godsmack
CYTAT(maciucha @ 17 05 2008, 15:51) *
zal

Czy żeby poszukać w wyszukiwarce trzeba mieć iksa rok? NIE! Wystarczy mieć trochę szarych komórek i chęci. Temat był już wałkowany ze 100 razy...

Właśnie że nie ma takiego tematu catfight.gif Zamiast pomuc człowiekowi to [...]
To co pomoże mi ktos??
maciucha
CYTAT(Godsmack @ 17 05 2008, 15:56) *
CYTAT(maciucha @ 17 05 2008, 15:51) *
zal

Właśnie że nie ma takiego tematu catfight.gif Zamiast pomuc człowiekowi to [...]
To co pomoże mi ktos??

Wyszukiwarka ci pomoże.
Godsmack
To chyba forum jest po to żeby zadawać pytanie jak ma sie problem, nie??
Widze że nikt mi tu nie pomoże.

dry.gif dry.gif dry.gif
maciucha
CYTAT(Godsmack @ 17 05 2008, 16:04) *
To chyba forum jest po to żeby zadawać pytanie jak ma sie problem, nie??
Widze że nikt mi tu nie pomoże.

dry.gif dry.gif dry.gif

Tak. Ale jeśli temat był wałkowany juz setki razy to wystarczy troche poszukać, a nie zasmiecać forum.
Godsmack
NIe ma takiego tematu!!!! są tematy o problemach przy próbie połączenia i tyle. Odpowiec mi na moje pyt. i będzie spokój.
Owiec
Jak temat sie nie nazywa tak jak twoj, to nie znaczy ,ze nie ma niczego o tym samym... Na dole po lewej masz takie ladne okienko przeszukaj temat, jak nie znajdziesz to zle z toba.
Godsmack
ehhh. Po co mi dałeś ten link jak nie ma tam odpowiedzi na moje pyt.

Widze że niczego sie tu nie dowiem.
Zamiast odpowiedzieć to sie kłucą i podają jakies linki.

Owiec
A ty zamiast szukac, to robisz milionowy temat o niczym. Na ch.j chcesz sie rejestrowac na necie ,skoro go w konsoli nie masz? Omijasz ten (pipi) punkt i z glowy.
Godsmack
Ja pier.... Mam net w konsoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maciucha
CYTAT(Godsmack @ 17 05 2008, 16:21) *
Ja pier.... Mam net w konsoli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale w głowce to chyba pusto.
Godsmack
ehhh Nikt nie rozumie.

zamknijcie temat
ragus
wszystko prawdziwe, kraj np. wielka brytania i tam dajesz też prawdziwy adres (np. pałac buckingham smile.gif)
Godsmack
Właśniue tak zrobiłem, mam juz XBL:D
Nareszcie jakiś mądry człowiek się odedzwał biggrin.gif

Temat można zamknąć
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.