Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: GRID
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3 > Online
mczaper
Gra ktos ONLINE ??? Bo chetnie bym sie z osobami z forum poscigal biggrin.gif
artex
CYTAT(mczaper @ 15 05 2008, 14:26) *
Gra ktos ONLINE ??? Bo chetnie bym sie z osobami z forum poscigal biggrin.gif

Pewnie że gra moja ksywka w grid artexx happy.gif
Emtebe
Kurde. Grałem już kilkanaście razy online, ale żadnego rodaka nie spotkałem confused.gif

Wybieram zawsze "custom match", wyszukuję "short race"... I z listy wybieram Europejskie wyścigi Touring Cars.

Ale online rządzi smile.gif Zwłaszcza pierwszy zakręt w wyścigu, gdzie robi się wielka sieka i trzeba miec trochę szczęścia by wyjść z niego cało smile.gif Mój rekord to 2 miejsce po trzech wyścigach (2 x 3 miejsce i 1 x 1 miejsce).

Często utrudnieniem sa gracze, nie grajacy fair play, zajeżdzanie drogi, spychanie itp.
Ficuś
Najśmieszniejszy jest w multi pierwszy zakręt na torze w Europie-90% ludzi przeważnie za bardzo się rozpędzi,nie zdąży zwolnić i ląduje na poboczu ,a ja mykam sobie spokojnie obok nich smile.gif.gracze nie grający fair są w każdej grze,mnie bardzo wkurza łatwość robienia bączków przez samochody.Koleś jedzie za mną,delikatnie mnie zachaczy z tyłu i już moje auto robi bączka confused.gif

Ale ogólnie kozak gra,w singlu jak się trochę zapamięta trasy to przejazdy są tak dynamiczne,że szok,adrenalina aż kipi z tej gry.Zacna arcadówka z tej gry,na bank w tym roku kupię
Tomek P.
W Grida pogrywam od paru dni.
PS IDE: Tom_ek.
Mój nick W Grid to: ACE
Katana
CYTAT(Emtebe @ 16 05 2008, 15:48) *
Często utrudnieniem sa gracze, nie grajacy fair play, zajeżdzanie drogi, spychanie itp.

Na prawdziwych wyścigach też raczej nie przepuszczają gościa, żeby ich wyprzedzono tongue.gif

Ale rozumiem, można grać MOCNO nie-fair smile.gif
juni8
ja pogrywam w to domko z PSS i jest rzez
moj nick to : juni8
zbynio24
Witam gram w grida prawie codziennie moj nick to zbynio biggrin.gif zapraszam
Flowed
po update 2.42 niemoge grac online w grida demo , wczesniej było wszystko ok niewiem co sie stało ma ktos jeszcze taki problem??
Kris Blake
Ostatnio też trochę pomykam w GRID'a online i jest przednio ( gdy gracze są ok, bo zdarzają się tacy kretyni co potrafią stanąć na środku drogi i jechać na czołówkę, a szczytem chamstwa jest wrzucenie wstecznego na samym starcie i tym samym zniszczenie samochodu będącego miejsce dalej )...Nie jeżdżę jakoś super dobrze, ale chętnie z rodakami pogram ( ID: Yaevinn ).
quba
Jak ktoś jest chętny do pogrania online to również możecie mnie dodać- quba_pl
LiSoQuan
No ja chetnie pogram.. Polaków jest mało. Od najnowszego patcha mozna juz bez problemu zakładać prywatne pokoje wiec jest git. Zapraszam
PSID LiSoQuan
ziolo69
Rę wrę... zgłaszam się.

PSN ID: ziolo69PL
bombjack73
CYTAT(ziolo69 @ 7 08 2008, 16:44) *
Rę wrę... zgłaszam się.

PSN ID: ziolo69PL

GRID numer 1 na onlinu. gram na fullu, i jestem w tym dobry, podejme kazde wyzwanie. moje PSID jacek07 ( pelna wersja)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.