Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: modem HSDPA
Forum PSX Extreme > Inne > Pomoc
genetyk@
Posiadam modem Usb lacza hsdpa.problem polega na jakosci-szybkosci lacza.A mianowicie w godzinach porannych i poznego wieczoru net smiga stronki w miare szybko sie otwieraja sciaganie tez w miare, natomiast w godzinach przed jak i popoludniowych tylko moge na gg urzedowac otwieranie se stronek makabryczne,nie laczy z serwerem.Komp jest slaby niema co pisac... 333 mhz 28 ram xp sp1.jakis czas temu mialem laptopa specyfikacja o niebo lepsza (musialem wywyiezc do polski) ten sam modem system i smigal net non stop bez problemu.Pytanie mam takie czy problem tkwi w specyfikacji komputera?Wczesniej blaszak byl podpiety do lacza stalego(telefoniczne) i nie bylo problem teraz jak jest modem usb.. plakac sie chce.

Czy mam rozumiec zakupic nowy pc, laptopi problem zniknie, bo raczej nie wydaje mi sie by byla to wina lacza skoro na lepszym sprzecie smigalo.

jescze jedno pytanko czy itnieje dobry program do przyspieszenia neta Hsdpa.Za pomoc dzieki.

P.s. temat szukany wczesniej na forum ale nie znaleziony.
stona
CYTAT(genetyk@ @ 19 05 2008, 01:23) *
...bli bli bli...

P.s. temat szukany wczesniej na forum ale nie znaleziony.

Co nie zmienia faktu że wypadało założyć temat w dziale PC c'nie?

Wydaje mi się że masz problem z samym netem, nie z kompem [ no chyba że po południu masz gorszy prąd XD ].
genetyk@
No tez prawda moglem zalozyc na PC.. no ale....

Pozatym na wczesniejszym sprzecie laptopie (lepsza specyfikacja) net smigal non stop bez zalaman, a na tym starym blaszaku porazka, wydaje mi sie ze problem tkwi w specyfikacji pc.
Zainwestowac w cos nowego jedyna poprawa.Takie moje zdanie.
stona
Nie masz co robić z sianem? Sprawdź najpierw na innym sprzęcie wink.gif
genetyk@
Stona dzieki za konwersacje.teat do zamkniecia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.