Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: H2O
Forum PSX Extreme > Niezależni > UNDERGROUND > HardCore
wietnam
Zaczynamy od najnowszego wycieku,za niedługo wpadnie reszta:

"1995"
"Nothing To Prove" (feat. Roger Miret)
"Sunday"
"A Thin Line" (feat. Freddy Cricien)
"Unconditional"
"Still Here" (feat. Civ)
"Fairweather Friend" (feat. Kevin Seconds & Lou Koller)
"Heart On My Sleeve"
"Mitts"
"What Happened" (Feat. Matt Skiba & Lou Koller)

http://rapidshare.com/files/117466461/H2O-...2008-QTXMp3.zip

wczoraj wyciekło,dobra rzecz.nóżka sama tupie-szczególnie przy tytułowym tracku.IMO dobra rzecz do auta biggrin.gif
Bartezoo
Kurczę,dobra rzecz.

Hasło do wszystkiego xthrashattackx

F.T.T.W

CYTAT

Thicker Than Water

CYTAT

s/t

CYTAT

Go

CYTAT
Bartezoo
Jest siedem bandów o nazwie h2o więc...
tk
dobra tak już całkiem serio to ta płyta to konkretny wypier.dol w kosmos i jeszcze dalej. 30 minut pozytywnego, skocznego hc wypełnionego po brzegi zanakomitymi melodiami i chwytliwymi chórkami. do tego gościnne występy tuzów nyhc z kollerm na czele, które ograniczone sa do minimum (głównie w chórkach) dodają numerom charakteru (w takim "fairweather friend" przy takim melodyjnym refrenie udział wokala z soia daje kopa kawałkowi w końcówce). nawet spedalony typ z alkaline trio w "what's happened" (swoją droga majstersztyk) nie irytuje. dawno się żadną płytą tak nie jarałem. podsumowując - brać nie pytać.
bart-blank
Dokładnie nowa płytka to maks pozytywnej energii, plus do tego całkiem fajny teledysk do What Happened !!!
Bartezoo
W sam raz na poranne przygotowania.Po przesłuchaniu najnowszej płytki rano,jestem wesoły i pełen energii.

Unconditional
tk
http://www.youtube.com/watch?v=c1kgZLgWpb8

klip hc jak to klip hc - standardzik. za to kawałek to arcydzieło i do tego szczery do bólu i trafiony w dziesiątke tekst, lepiej sie tego nie dało zrobić. co tam robi rapaport na początku? zawsze jak go ogladałem w tv wiedziałem, że typ musi siedzieć w dobrych klimatach i jak widać nie myliłem się.
tomsecret1993
Dzięki wam chłopaki za przytoczenie tej grupy, bo są zaje.biści. Szczególnie świetny wokal w kawałku Self Reliable rolleyes.gif
Gu666u
Taa, nie wiedziałem że jest nowa płytka! dziękówka- za(pipi)isty materiał, jak zwykle \m/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.