21 obrazów z gry.
Czy kogoś jeszcze "grzeje" ta seria?
ładne ;]. Platformówek za duzo nie ma.. Może z tą się uda

. Z checią bym zagrał, chociaz zawsze wkurzało mnie to ze Spyro to smok i chodzi na czworaka. Taki dziwny bohater imo
raVen20
19 05 2008, 19:10
hmm od kiedy smoki chodziły na dwóch nogach?
a od kiedy smoki istnieją ?
chodzi mi o to ze jakos lepiej mi sie gra osobnikami dwunoznymi ;]. Np crash niby zwierzak, a jednak smiga jak czlowiek. Takie zboczenie moje.. Z reszta za czasów psxa zawsze bylo u mnie tak crash>rayman>spyro
podtytul mowi sam za siebie "daln of de dragon" i faktycznie moze byc z tego totalny "DALN" bo z tego co pamietam to seria stacza sie po rowni pochylej z kazda kolejna odslona...
Psychonaut
20 05 2008, 02:11
Klasyk na PSXa. Potem developer sie zmienil i zaden kolejny smok nie przykul mnie na dluzej niz 2 godziny.
No ale ladny jest ten... tj. na dzisiejszym poziomie, heh.
Milo by bylo gdyby cos z tego wyszlo.
Ale pewnie bedzie same shit in new pack jak zwykle.
Slupek88
20 05 2008, 14:30
2 pierwsze części "Spyro" na PSX, były znakomitymi grami. Teraz nawet jeżeli, gra nie dorówna swoim poprzedniczkom, to i tak jest tak mało platformówek, że każda się przyda. A przecież kiedyś, ten rodzaj dominował.
Marzy mi się, Gex w nowej oprawie, piękna gra, za czasów PSX-a. Na łeb biła moim zdaniem Crasha.
no niestety ludzie przy x360 i ps3 zapomnieli o platformerach...prawda jest taka ze jak ktos chce popykac w platformery to powinien siegnac po psx i ps2..
x360 i ps3 to teraz glownie strzelanki fpp i tpp i wyscigi...
Kroolik
21 05 2008, 07:11
Obawiam się, że jestem za stary na infantylne bieganie smoczusiem po kolorowej krainie...
Ja chcę krwi, dziewic i płonącego świata!
Fioletowy smok...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.