Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Rapidshare faq
Forum PSX Extreme > Platforma > PC
2razyjot
Mini faq dotyczace pobierania, konfiguracji konta na RSpremium.

Zadawac smialo pytania - moda prosze o przypiecie topicu!

RS faq ver. 1.0a

Masz juz login i haslo (paypal, allegro) wiec czas sie zalogowac do konta i skonfigurowac program do pobierania, wszystko wyjasniono na ponizszych obrazkach. Do sciagania polecam flasheta a nie program z www rapidshare:

Konto premium jest wazne przez miesiac po wygsnieciu i przez miesiac mamy czas na przedluzenie go.
Krzys PL
Jak wygląda ściągnie z rapida na koncie premium przy zmiennym IP? Na jakimś forum przeczytałem że zrobili blokadę przy zmianie IP i jak sie zmieni o za dużo to blokuje rapida na jakiś czas, niby jakieś zabezpieczenie żeby jedno konto było na jednego kompa. Czy faktycznie tak jest?
stona
Ja mam zmienne IP. Mam neo. Konto bez problemu działa. Z tym że przecież zmienia się co 24h.. No a jeśli Ci zablokują to chyba nie problem wysłać meila do helpdesku?
Krzys PL
No właśnie jest mały problem(muszę zadzonic do TP). Mam coś zryte z neo i potrafi mi rozłączyć kilka razy dziennie, zawsze ten sam błąd "Wystąpiła awaria sprzętowa w modemie (lub innym urządzeniu łączącym). (692)", robiłem formata i cały czas to samo.
2razyjot
CYTAT(Krzys PL @ 26 07 2008, 14:48) *
Jak wygląda ściągnie z rapida na koncie premium przy zmiennym IP? Na jakimś forum przeczytałem że zrobili blokadę przy zmianie IP i jak sie zmieni o za dużo to blokuje rapida na jakiś czas, niby jakieś zabezpieczenie żeby jedno konto było na jednego kompa. Czy faktycznie tak jest?

Z 2 adresow naraz jade, nikt mi nic nie zablokowal. Co do neo - mozesz sciagac 24/h, nikt ci konta nie zablokuje!
czesio83
CYTAT(2razyjot @ 19 08 2008, 21:37) *
CYTAT(Krzys PL @ 26 07 2008, 14:48) *

Z 2 adresow naraz jade, nikt mi nic nie zablokowal. Co do neo - mozesz sciagac 24/h, nikt ci konta nie zablokuje!

mam stale ip dzieliłem konto z kuzynem i mnie zbanowali sad.gif kiedyś jak pytałem gostka od którego konto kupowałem , powiedział ze naraz z 3 ip da sie ściągać i nie zbanuja smile.gif
wczoraj załączyłem flash geta i sie włączył i wylączył na stronkę główna nie moge wejść sad.gif net normalnie chodzi itp smile.gif u kuzyna wszystko śmiga ,dzisiaj pytałem tego gostka i powiedział ze maja nowy regulamin i teraz 1 konto 1 ip sad.gif i za kazde konto jest 1000 punktów nie tak jak kiedys za 1 było 8000 tyś sad.gif

może to ktoś jeszcze potwierdzić?
stona
Przeglądnąłem główną stronę i nic takiego nie widzę. Ostatni news jest nt zmiany wyglądu strony.
czesio83
to coś musiał ściemniać (pewnie mu sie sprawdzić nie chciało ) nie wiem co było nie tak ale po 2 dniach mnie odbanowali smile.gif i wszysko chodzi smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.