Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Skate 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Stron: 1, 2
Owiec
Wystarczy ,ze wylaczysz muzyke w grze... Teraz kazda gra ma taka mozliwosc.
Mefi23
CYTAT(Owiec @ 3 08 2008, 09:37) *
Wystarczy ,ze wylaczysz muzyke w grze... Teraz kazda gra ma taka mozliwosc.

Dzięki za odp. chodź o takiej możliwości wiedziałem wcześniej. Tylko jak już wcześniej mówiłem brakuje mi takiej możliwości- zgrywanie własnych soundtracków. Żaden to problem nie jest tylko się dziele z własnymi odczuciami.
Owiec
A co to za roznica czy gra leci z gry czy z dasha? oO Co jakoscia sie rozni czy moze gra wtedy inaczej wyglada?
Mefi23
CYTAT(Owiec @ 3 08 2008, 09:49) *
A co to za roznica czy gra leci z gry czy z dasha? oO Co jakoscia sie rozni czy moze gra wtedy inaczej wyglada?

No raczej się różni ,gdy masz wyciszoną gre to chyba już nie będziesz słyszeć np. deskorolki,ulicy itp.

I proszę bez tej ironii... -.-
qb3k
Właśnie, że będziesz słyszeć. Wystarczy wyciszyć tylko soundtrack, a fxy zostawić tak jak są. Sam tak często gram.
Owiec
Widocznie u niego tak nie mozna dry.gif
Mefi23
qbk3 - ano faktycznie ;pp nie pomyślałem

CYTAT(Owiec @ 3 08 2008, 12:14) *

Widocznie masz zły dzień
Owiec
Widocznie napisalem Ci to samo pare linijek wyzej, ale jakos nie doszlo.
stabik
CYTAT(Mefi23 @ 3 08 2008, 12:33) *
qbk3 - ano faktycznie ;pp nie pomyślałem

CYTAT(Owiec @ 3 08 2008, 12:14) *

Widocznie masz zły dzień

"I hate stupid people" obowiązuje laugh.gif
Na filmiku z nowych tricków zaprezentowali airwalka i benihana(nie licząc wcześniej wymienionych). Widać, świetne tekstury ciuchów postaci ok. 53sek jak skacze na rampie, z koszulą w czarno-białą kratownicę
hooki
zapowiada się fajnie, miasto w tym kawałku wygląda jakby troche bardziej naszpikowane róznego rodzaju paściami do śmigania. motyw z przesuwaniem elementów możę być ciekawy. ogólnie good.
toxicELF
-wiecej mniej zurbanizowanych miejscowek,obrzez miast
-wiecej skate parkow z prawdziwego zdarzenia
-DUZO wiecej ciuchow i mozliwosci kustomizacji postaci (marzy mi sie mozliwosc sciagania nowych kolekcji z marketplace etc,w sumie to bardzo realne,dziwne,ze nie wprowadzili tego w skate.)
-wiecej trickow
-bardziej przyjazny multiplayer (wystarczy dopracowac)

i jak dla mnie gra na dlugie wieczory
massmedia
Dali ollie north to całe moje psioczenie odpada wink.gif Faktycznie czytanie ze zrozumieniem mi się kłania, miasto będzie nówka sztuka. A jak ktoś nie chce ochroniarzy i wsciekłych mieszkańców to może odpalić free mode. Już liczę kaskę... tongue.gif
BieŃ
Nowy trailer

!!taaaaak w skate 2 bedzie John Cardiel !! pieknieeeeeeeeeee laugh.gif laugh.gif
qb3k
Premiera 3.03. Prawdopodobnie preorderuję smile.gif.

No ładnie, coraz więcej pro skaterów z serii THPS widzimy w skate hyh.gif. Ciekawe czy kiedyś pojawi się w nim sam Tony tongue.gif.
Kroolik
Walić Tonego. Zgrzybiał i odcina kupony (co nie zmienia tego, że jego wkład w rozwój i popularyzację dechy jest ogromny).
Wolę Rodney'a.

A gra będzie pikna jak pierwowzór w której największą zabawę miałem jeżdżąc z kumplami po mieście. Tak po prostu.
qb3k
Premiera już w styczniu!
hooki
fajnie, fajnie. może dadzą jakie demo przed świętami jeszcze..
Bartezoo
O MAMO <orgazm>

Ale dla mnie i tak by wystarczył Pj Ladd ;]
Czappi
A na trailerze Terry Kennedy jest biały ohmy.gif
Skate do dzisiaj męcze na free ride, dwójki nie umiem się już doczekać!
hooki
na gametrailers pojawiło się pare filmików w hd. mrrr..
qb3k
Cały nowy GTTV jest jakby relacją z Goofy vs. Regular, ale tak naprawdę skupiają się na skate 2, które tam pokazywali w jakimś namiocie. Anyway- jeżeli tylko będę miał kasę, to preorderuję przy najbliższej okazji. Muszę być lepszy od chókjego.
Kroolik
Exclusive Eating It Gameplay - polecam! pikne faceplanty inne przyjemne rzeczy
Exclusive Industrial Gameplay
Exclusive Mountain Road Gameplay
Exclusive Story Trailer
BieŃ
Electronic Arts oraz studio Black Box podali wreszcie do informacji publicznej oficjalną datę premiery wyczekiwanej przez miłośników wirtualnej odmiany skateboardingu gry Skate 2. W Ameryce Północnej pudełka wylądują w domach graczy 21 stycznia 2009 roku, reszta świata znajdzie produkcję na półkach sklepowych dwa dni później - 23 stycznia. Dla największych fanów, którym ciężko będzie wytrzymać ten okres, przygotowano narzędzie "Graphics Creator". Pojawi się ono w przyszłym miesiącu na stronie skate.ea.com i pozwoli na zaprojektowanie własnych wzorów, które następnie będzie można umieścić w grze na deskach, koszulkach czy czapkach. Jeśli ktoś nie śledził uważnie doniesień o Skate 2, to przypominamy, że odwiedzimy New San Vanelona - minęło pięć lat, a miasto zostało mocno przebudowane po wielkiej katastrofie. Wśród nowości warto wymienić możliwość schodzenia z deski, przesuwania ławeczek i innych przedmiotów oraz wiekszą liczbę sztuczek.

<wali konia>
qb3k
NO W DUPE!!! Gra, której oczekuję chyba najbardziej ze wszystkich do tej pory pojawi się w EU dzień po moich 18stych urodzinach biggrin.gif YESSS
BieŃ
Nie oczekiwalem tak bardzo na zadna gre w calym moim zyciu gracz(troszke juz sie w to bawie) jak na skate 2 ... czesc pierwsza to bez niczego jak narazie najlepsza gra tej generacji,dwojeczka bedzie jeszcze lepsza i klade swoja lache na stol ze panowie tego nie zje.bia..kupie ja (pipi)ac na ps3 i na x-a i nawet na telefon i pralke... i ch.uj wie co jeszcze:D
qb3k
100% pjona BieŃ! To będzie zapewne pierwsza gra, gdzie nie będę ani trochę żałował pieniędzy nań wydanych. Nawet GTAIV, GoW2 i FIFA do tej pory pozostawiły mi lekką gorycz w postaci "kurde, poczekałbym, kupił 30zł taniej, bo teraz to trochę przepłaciłem". Przewiduję, że z kasy wydanej na drugiego skejta nie będę żałował ani grosza. Przecież ta gra to będzie to co w jedynce + to czego tam nie było, a chciałem żeby się znalazło.
BieŃ
Ja juz w glowie ukladam sobie linie jakie bede tam trzaskal wink.gif i nowe osobistosci ....szafranski,cardiel...jezu ja juz to chce
Tosh
CYTAT(BieŃ @ 25 11 2008, 22:42) *
Ja juz w glowie ukladam sobie linie jakie bede tam trzaskal wink.gif i nowe osobistosci ....szafranski,cardiel...jezu ja juz to chce

Jakiś polak?

1 wymasterowałem na 1000GSów, mój pierwszy calak to i w 2jeczkę też się zaopatrzę. Nie po premierze, ale napewno zagości w moim czytniku.
Czappi
Amerykanin polskiego podchodzenia. Świetny skejter.
Dobrze, że premierę przyspieszyli na styczeń bo dłużej bym nie wytrzymał. Skate trzaskam dzień w dzień, dla samej przyjemności jeźdźe po mieście i szukam coraz to ciekawszych spotów do śmigania.
slonik
Ja nie zrobiłem calaka w jedynce tylko i wyłącznie z powodu zabugowania, jeden achivment wyskoczył mi bez sensu a inny nie odblokował sie pomimo zrobienia wszystkiego...

może 2 część będzie troszku bardziej dopracowana.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.