CYTAT(stona @ 21 05 2008, 21:09)

Czyli możemy uznać że to dalsza część 1.5 tak?
No tak

CYTAT(Ocelot @ 21 05 2008, 21:09)

Proszę zignorujcie post nademną bo widocznie typ nie wie o czym mówi skoro grał 5 miechów -_-'
"Ignorujcie go, bo ma inna opinie niz ja". Brawo, kolego. Wierz mi jednak na słowo, że wiem o czym mówię, bo z FPSami mam styczność od początku mojej kariery z grami, czyli jakoś od 1997 roku.

Grałem do zeszłego roku przez 5 bitych lat. Czasami grywałem z kumplami z real-life'a, ale większość czasu spędzałem grając na serwerach teamplay z nieznanymi mi graczami i grało się wyśmienicie.
Zależy, co rozumieć pod pojęciem "wyśmienicie". Możliwe że graliśmy na innych serwerach, tak czy inaczej, nie podoba mi się, że w grze nastawionej głównie na teamplay każdy biegnie w swoją stronę i robi co mu się podoba, o pilnowaniu BS nie wspominając. Za dużo chaosu, za mało złożonych akcji. Nie ukrywam, chęć do gry w CS1.6 wychowałem na relacjach z profesjonalnych rozgrywek, i to głównie te złożone akcje mnie naciągnęły na tą grę. Tego nie da się powtórzyć na FFA.

Grafika jak na dzisiejsze czasy nie jest wyjątkowa ale spokojnie da się grać, bo w sumie grafika i tak w tej grze odgrywa drugoplanową rolę- liczy się skill, teamplay i fun!
Fun jest na prawdę niezły, zwłaszcza jak na de_train czy de_nuke gość ściąga Cię przez ścianę. Mnie to bardziej denerwuje niż bawi, ale co kto lubi

Teamplay - tak jak pisałem wyżej.

Najlepsza strzelanka sieciowa pod względem rywalizacji. Jak chcecie sobie "postrzelać" to jak mówił przedmówca pograjcie sobie w fear'a, bo to właśnie "szczelanka" dla każdego.
F.E.A.R. jest dla każdego, racja - przystępny dla amatorów, ale wymagający pracy i umiejętości, żeby go opanować na wyższym poziomie. CS wydaje się odpowiedni tylko dla ludzi którzy codziennie spędzają nad nim dobrych kilka godzin - nie wiem czy to zaleta tej gry?

CS Source omijajcie z daleka-> bo jedyne co ma wspólnego z wersją 1.6 to "CS" w nazwie. Powinni po prostu sprzedawać tą grę pod inną nazwą bo gra straciła cały klimat.
Straciła klimat powiadasz? Co takiego przyczyniło się do tej straty? Mapy są bardziej klimatyczne w Source, teamplay pozostał w niezmienionej formie, wymiana ognia też się jakoś specjalnie nie różni - trików trzeba używać podobnych. Co więcej, w moim odczuciu wprowadzone zmiany wyszły na dobre tej grze. Lepiej, wydaje mi się nawet że jest trudniejsza od 1.6, ale to chyba też in plus, skoro na pierwszym miejscu stawia się pro-skill...
Prawdę mówiąc po dziś dzień nie potrafię zrozumieć, dlaczego gracze 1.6 tak narzekają na source. Jeżeli coś jest inne niż 1.6 to jest gorsze?

Pozdrawiam i widzimy się "na celowniku" xaxaxa... head z deagla przez ściane śni mi się po dziś dzień...
Mi po dziś dzień nie może wyśnić się to, jakim cudem ktoś w Valve wpadł na pomysł żeby z pistoletu można było przestrzeliwać ściany

Pozdro.