Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Champions of Norrath na PS3
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
Takee
Witam, być może gdzieś padło już to pytanie ale chwilowo mam problem z dłuższym dostępem do netu, z tego też powodu nie jestem za bardzo w stanie przetrzepywać netu w poszukiwaniu odpowiedzi i mogę liczyć tylko na Was wink.gif Może więc w końcu pytanie: Nie orientujecie się przypadkiem, jak wygląda kwestia kompatybilności PS3 z Champions of Norrath (również z Return to Arms)? Na liście którą znalazłam, nie ma w ogóle tych tytułów, co znaczyłoby, że nie działają ale nie ma też np. Jaka & Daxtera "jedynki" , a jednak ja mam i działa, choć z problemami. To dla mnie bardzo ważne bo straciłam PS2, mogę grać tylko na PS3 (tzn. "tylko", wiadomo o co chodzi:), a bardzo mi brakuję CoN, aktualnie jest to już stan prawie obsesyjny, ale bez sensu, żebym kupowała gierki, jeśli ma się okazać, że nie będą mi działały. Wtedy się chyba załamię. Zależy mi na info, póki Ebay, bo Allegro teraz nie, daje mi możliwość nabycia ich. Bardzo proszę Was o pomoc i wyrozumiałość jeśli gdzieś już się temat nawinął.
Snake_Plissken
http://faq.eu.playstation.com/bc/bcGames.htm

CYTAT
SLES-52325 CHAMPIONS OF NORRATH ***
SLES-52373 CHAMPIONS OF NORRATH ***
SLES-53039 CHAMPIONS RETURN TO ARMS **
Takee
Aż nie wierzę ohmy.gif Dzięki, naprawdę, wielkie dzięki!!!!!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.