Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: prince of persia nowe screeny cel shading horror
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik platformówek
rendgen
w serwisie gry-online pojawily sie nowe screeny z nextgenowego princa i jak to zobaczylem to mi sie nogi zalamaly nowy princ w cel shading maja do dyspozycji takie maszyny i poszli na latwizne, komiksowa grafa malo szczegolow przeciaz to grafa z ps2 mam nadzieje ze cos poprawia bo bedzie masakra jeszcze te kolory chusty na jego glowie czerwono niebieske to ja odpadam ;podaje adres do screenow http://www.gry-online.pl/s026.asp?ID=6508
a co wy myslicie na ten temat czy przeniesienie ksiecia na komiksowy typ cel shading da rade czy bedzie klapa?
ghost.
wtf?

1. Naucz sie pisać
2. To raczej nie temat na kącik platformówek
3. Jest juz temat o PoP4, i to nawet dwa
rendgen
a co to jest niby strategia czasu rzeczywistego, a moze fpp z tego co pamietam w tej grze skaczesz po scianach, przeskakujesz kladki, wspinasz sie czy przeskakujesz ze slupa na slup to niby w jakim dziale mam to zamiescic twoim zdaniem w kaciku rpg

a tak na marginesie jak kogos pouczasz jak pisac to lepiej sam sie najpierw naucz, "Naucz sie pisać" o czyms chyba zapomniales co to jest "sie" chyba się mialo byc jak juz chcesz uzywac poprawnej pisowni, wiec lepiej odposc poprawianie innych i kopka na koniec zeby ci bylo milo.

aha i jeszcze jedno jakim prawem kogos pouczasz i stawiasz przecinek przed i "Jest juz temat o PoP4, i to nawet dwa" nastepnym razem zastanow sie najpierw zanim zaczniesz kogos obrazac
_One_
Człowieku, zanim cokolwiek napiszesz upewnij się czy taki temat już istnieje, ghost. napisał ci to co ja powinienem, więc mam problem z głowy, temat zamykam i ciesz się że Fenix nie dał mi mozliwości wstawiania warn'ów.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.