tomsecret1993
27 05 2008, 07:36
No właśnie gdzie gracie? Ja, szczerze mówiąc nigdy nie zabrałem psp do szkoły

Zbyt ryzykowne, ale gram na niej w domu, zabieram na wakacje i wycieczki i czasami jak do dentysty, czy coś to sobie gram w kolejce
domu - czesto gdy gra sie 4fun idzie znacznie lepiej niz jakbys sie staral O_o wiec zawsze lepiej miec podreka ladowarke czy "pauze"
w pracy na przerwach ogladam serial
Ogólnie biorę ze sobą handhelda tam gdzie nie bede miał dostępu do konsol stacjonarnych (dłuższe wyjazdy). Podróż jakimkolwiek środkiem lokomocji szybciej mija grając.
ChOomik
27 05 2008, 08:10
Czasem do szkoły, czasem do siostry. Ale głównie gram na handheldzie w domu.
Wszędzie
ja tez glownie w domu, chociaz czasem biore na wykłady, jak gdzies jade to tez biore ;p no ale glownie w domu
wszedzie... nawet u dentysty
Musiolik
27 05 2008, 11:15
W domu, na kiblu, przed spaniem, w szkole na lekcjach (z reguły basen/informatyki).
Mastachi
27 05 2008, 17:18
Kibel, w drodze do i z roboty, w pociagach, czasem w domu
Mordechay
27 05 2008, 17:38
Balkon, czasami szkoła, samochód, łóżko.
Temat kopalnia, skończy się wnet.
Schaboszczak
27 05 2008, 17:40
szkola,wc,dom,kolega no i może w tramwaju
wczesniej na wykładach, ale ze nie mam juz wykładów, to teraz praktycznie tylko w chaice, no i podczas kilkugodzinnych przejazdów do domu na mazury, raz czy dwa razy na miesiac
Ankieta jest trochę wybrakowana, ja np. nie zabieram psp wszędzie ale to tu to tam, jak gdzieś idę i wiem, że może się przydać. Do szkoły nie biorę, bo i po co, przerwy są krótkie i można je spędzać w bardziej społeczny sposób. Jakoś szczególnie się o nie nie boję, grałem kilka razy na przystanku, czasem w autobusie (jest to jednak niepraktyczne, łatwo przegapić przystanek). Po za domem to chyba najczęściej i najregularniej w pociągu, 2 razy w tygodniu po 50 minut
zaq123456
27 05 2008, 19:20
Ja ją zabieram prawie wszędzie chyba oprucz WC,to jest ze mną wszędzie
Mordechay
27 05 2008, 21:07
CYTAT(zaq123456 @ 27 05 2008, 20:20)

Ja ją zabieram prawie wszędzie chyba oprucz WC,to jest ze mną wszędzie

A ja właśnie zamiast faktu albo innego "brukowcadopoczytaniaapotempodcieraniadup" biorę psp.
Możecie powiedzieć, że jestem obrzydliwy, rybka mnie to.
tomsecret1993
28 05 2008, 12:52
Czemu obrzydliwy? No chyba, że się podcierasz tym pspekiem.
raven_raven
28 05 2008, 19:25
Mam DS'a, ale chyba mogę coś powiedzieć

?
Biorę go ze sobą do szkoły (gram na zastępstwach i nudnych lekcjach), na wyjazdy, gdzie wiem, że może być nudno. Nie zawsze. I gram też dużo w domu, na kiblu za to nie lubię, wolę na kanapie ;f.
No i czemu mogę tylko jedną odpowiedź zaznaczyć? Do mnie wszystko pasuje...
tomsecret1993
28 05 2008, 20:23
Jak wszystko pasi to zaznaczasz "Zabieram wszędzie..."
Zabieram wszędzie (s.racz, uczelnia, do dziewczyny)
Wszędzie (kibel, szkoła, autobus, do kumpla , do kościoła raz wziąłem xD , w domu gram też , ) jedynie miejsce gdzie nie biorę to na dyskoteki xD xD ale na domówki już biorę
/Kradz!ej/
29 07 2008, 10:03
Wszędzie poza... kibelkiem - nie rozumiem, jak wszyscy moga tak wychwalac granie w "miejscu, w którym woda szumi"?
wolek92
29 07 2008, 12:08
Zabieram PSP tam gdzie wiem, że będę miał okazję zagrać

czyli prawie wszędzie.
Nie ma to jak widzisz, że wszyscy się nudzą/na coś czekają, a ty wyjmujesz PSP-ka by umilić sobie wyczekiwanie
zabieram wszedzie. Gram gdzie sie da. I jest fajnie ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.