QUOTE(kaizer @ 9 01 2007, 20:22)

QUOTE(Matt-JF @ 27 12 2006, 22:03)

Już wykupione...
No i jak? Dostałeś przesyłkę? Jak ci się widzi to cudo? Szczególnie mam na myśli te knefle.

Opóźnioną ale dziś dostałem.I co mogę powiedzieć super cacko,mega cudeńko,moje śliczności

Gałka b.luźna i z godzinę sie przestawiałem z tamtej od oryg.Namco.Ślicznie leży na nogach i elegancko wygląda

Jedynie co jeszcze mi przeskadza że nieraz gałka mi odskoczy i w streeta niepotrzebnie podskocze ale już pracuje nad tym żeby ją przytrzymać po każdym ciosie.A i jeszcze jedno wyobraźcie sobie taką akcje:odbieram sticka podłączam pod konsole i gram dalej Kenem(byłem akurat w trakcie grania

) i jak to zawsze bywa odruchowo macham podcinką c.HK czyli wciskam doł+R2 a tu nic

Wciskam jeszcze parę razy....zepsuty

W(pipi)iony włączam tekkena myśląc jakby ten sklep zjechac na allegro i odruchowo practice i Kazuya vs Steve.Elektryk elektryk i kolejny i kolejny aż musło mi się przez "zepsuty" R2 i wyszła jakaś noga

Myśle (pipi) o co chodzi patrze na ten guzik a koło niego napis
L1.Myślałem że je'bne ja tu najgorsze scenariusze że ile wyniesie naprawa itd a tu po prostu nie ma "dwójek"

więc logiczne że nie mogłem podciąć bo na defaulcie L1 jest nie używany.I nurtuje mnie jedno pytanie czy na większych turniejach gdzie nie można ustawic przycisków orgi pozwolą mi przestawić HK na moje L1...bo jeżeli nie to mam uczyć sie na dwóch stickach bo nie wiadomo czy pozwolą ustawić czy nie

Ocena sticka ogólna10/10

A no i bardzo łatwo wcisnąć start+select

Kto go ma ten szczęściarz