destructor
18 01 2007, 19:01
QUOTE(Krakers @ 17 01 2007, 21:44)

Jestem zainteresowany zakupem tego sticka - może ktoś jednoznacznie powiedzieć, czy jest wart swojej ceny? Czy lepiej dołożyć trochę więcej kasy i kupić coś lepszego? A jak tak to gdzie?
Kup coś taniego co się da zmodyfikować. Joye Seimitsu jakby co to ja mam. Buttony też się znajdą. Ale chociaż joya zmodyfikuj na początek.
Albo kowal ci skrzynkę zrobi.
QUOTE(destructor @ 18 01 2007, 18:01)

Albo kowal ci skrzynkę zrobi.
Fajną cechą customów jest to, że ładnie tłumią klikanie microswitchy. Plastikowe skrzynie tylko wzmacniają hałas, co irytuje podczas grania i pozwala łatwo usłyszeć przeciwnikowi, że bufforuje się coś dużego.
Do tego dobre drewniane obudowy są sporo ładniejsze. No i cena powinna być w okolicach 100zł.
Skoro cena za skrzynię wynosi tyle, co stick z którego i tak prawie wszystko powyjmujemy, to IMHO zupełnie nie ma sensu kupować plastiku, a zamiast tego zagadać do kowala odrazu.
Krakers
20 01 2007, 11:59
Niestety nie śpię na kasie i wątpię, żebym miał na modyfikacje sticka. Wymagający też raczej nie jestem, więc taki stick powinien mi wystarczyć. Najwyżej sprzedam go na allegro za 90 zł ;]
Żółw Ninja
12 02 2007, 04:00
Też go kupiłem i czekam aż dojdzie

Zmartwiłem się tylko jak się skapowałem że na PS3 nim jednak nie pogram

Czy da się jakoś tak go zmodyfikować?? Jak coś w nim siądzie to jak jest z wymianą (bo podobno ma wszystko polutowane do płytki)? I jeszcze jedno pytanie: gdzie kupujecie części Sanwy? Trzeba je sprowadzać czy da się jakimś dzikim trafem kupić je w Polsce??
destructor
12 02 2007, 10:52
QUOTE(Żółw Ninja @ 12 02 2007, 04:00)

Trzeba je sprowadzać czy da się jakimś dzikim trafem kupić je w Polsce??
Trafem możesz kupić u mnie lub u kowala

Z joyów mam Seimitsu, Sanwy nie mam.
A tak to trzeba kupować w sklepach za granicą, często wiąże się to z ryzykiem.
Odnośnie naprawy to lutownica i heja. Można ładnie sobie gold piny wlutować tak że wszystko bedzie na mini-wtyczkach. Więcej info na stronie kowala.

Czy da się jakoś tak go zmodyfikować??
Podobno nie ma tu problemu. Słyszałem już o przejściówkach na starsze pady przewodowe do playstation.
Jak zacząć naukę gry na sticku? Jakieś tutoriale? (AS Namco)
QUOTE(C1REX @ 12 02 2007, 11:50)

Czy da się jakoś tak go zmodyfikować??
Podobno nie ma tu problemu. Słyszałem już o przejściówkach na starsze pady przewodowe do playstation.
Też słyszałem że są już przejściówki do padów od PSX-a i PS2, mam nadzieję że nie będzie z tym problemu
Żółw Ninja
12 02 2007, 18:22
Ja z kolei słyszałem że przejściówki są, ale pozwalają tylko na kontrolowanie menu konsoli, bo w grze działąją tylko przyciski, słowem: nie działa gałka! Strona kowala?? Możecie zarzucić linka??
destructor
12 02 2007, 18:42
Jeśli gałka działa w menu to znaczy że sygnał od joysticka dochodzi do konsoli. Więc jakim cudem ma nie dochodzić w czasie gry? Kabel się odcina? Trochę to nielogiczne.
http://www.kowal.itcom.pl/
Żółw Ninja
12 02 2007, 19:37
Nie wiem. Może Sony podłubało żeby nie było wstecznej kompatybilności akcesoriów żeby zbijać kasę na nowych padach/stickach etc. Ale miejmy nadzieję że może jednak będzie wszystko dobrze. Może w najgorszym wypadku będzie trzeba kilku modyfikacji w samym sticku i tyle, who knows?
Ale to tylko gałka niedziała? Jeśli tak jest, to nie ma problemu, bo stick naśladuje krzyżaka z pada.
Poza tym jedynym sensownym padem do przeróbek od zawsze był dual1. Tylko ten jeden pad działał poprawnie na każdej przejściówce do GameCuba i Xboksa. Jeśli test opiera się na dualu2, to można go traktować z przymrużeniem oka.
NemoKOF
12 02 2007, 23:41
Dual 2 dziala jeszcze lepiej na przejsciowkach, bo one sa robione pod niego. Problem jest w przerobieniu tego badziewia

Plus nie dziala to z p360 a taka ja mam galke.
QUOTE(NemoKOF @ 12 02 2007, 23:41)

Dual 2 dziala jeszcze lepiej na przejsciowkach, bo one sa robione pod niego. Problem jest w przerobieniu tego badziewia

Mam dwie przejściówki, gdzie Dual2 nie działał poprawnie. Główny problem polegał na tym, że przyciski trzeba było wciskać na maksa, by załapały. Sam mam do dziś aż 4 (dwa rodzaje po dwie) przejściówki do Xa.
Dual1 nie miał tego problemu, ani lagów. Dlatego niemal każdy używa tych padów do customów, a nie cokolwiek innego. Lagi to był teź główny problem wielu padów bez gałek ( w tym niektórych sticków, mat do tańczenia itp.).
Pomijam problem podpiniania kabli pod folie z duala2. Ważniejsze, że niektóre przejściówki nie lubiły tego syfa.
BTW: masz p360? A nie miałeś przypadkiem Seimitsu?
Żółw Ninja
13 02 2007, 01:53
Na czym to polega nie wiem ale z przejściówkami jest problem. Nie słyszałem o działającym konwerterze PS2-PS3
destructor
13 02 2007, 08:37
QUOTE(NemoKOF @ 12 02 2007, 23:41)

To że nie działa z P360 to chodzi ci o to że nie daje napięcia 5V czy co? Masz jakiś rysunek który by to zobrazował?
http://uk.gear.ign.com/articles/753/753779p2.htmlPrzejsciówka na sprzęt z ps2 do 360 (choć pomyślane głownie do czego innego).
BTW: Trzeci raz już to info na forum daję. Coś jest nie tak i wywala mi czasem posty. Ewentualnie ktoś kasuje.
NemoKOF
19 02 2007, 10:37
Tak C1rex, mam p360 bo mam w ogole nowego sticka. Swojego HRAPa z Seimitsu sprzedalem (zle mi sie gralo na Japonskich galkach). Noweg sticka zrobil mi oczywiscie kowal.
i jakie wrażenia z p360?
Lepiej?
Jakie różnice?
NemoKOF
15 04 2007, 23:44
Troche sie nie ozdywalem - Jak dla mnie wymiana p360 - najlepsza gala. A czemu nie dziala na padzie od ps2 do konca nie wiadomo. Tam wszystko jest analogowe i poprzez naciskanie przyciskow idzie rozne napiecie na sciezkach ( nie ma 1- on i 0 - off). Jak kolesie podpieli pod to p360 to wszystko szlag trafil, dajesz prawo a konsola lapie ze naciska lewo, trojkat i start

Totalna kaszana. Pozniej sprobowali z osobnym zasilaniem z bateria i bylo troche lepiej, bo lapal juz ze prawo, ale dalej cos nie tak z przyciskami.
destructor
16 04 2007, 21:05
CYTAT(NemoKOF @ 16 04 2007, 00:44)

Troche sie nie ozdywalem - Jak dla mnie wymiana p360 - najlepsza gala. A czemu nie dziala na padzie od ps2 do konca nie wiadomo. Tam wszystko jest analogowe i poprzez naciskanie przyciskow idzie rozne napiecie na sciezkach ( nie ma 1- on i 0 - off). Jak kolesie podpieli pod to p360 to wszystko szlag trafil, dajesz prawo a konsola lapie ze naciska lewo, trojkat i start

Totalna kaszana. Pozniej sprobowali z osobnym zasilaniem z bateria i bylo troche lepiej, bo lapal juz ze prawo, ale dalej cos nie tak z przyciskami.
I nie ma trybu cyfrowego? Przełącznik czy coś? Może za małe napięcie było podane do P360? 5V jest wymagane.
NemoKOF
17 04 2007, 01:04
O czym teraz mowisz? Ja mowie ze analogowy jest PAD OD PS2 i nie mam on zadnego przelacznika. Problem ze jak dajesz prad do galki to idzie z niej wtedy rowniez jakies napiecie i to ROZNE i przez to pad lapie, ze wciskane sa przyciski. To raczej ciezko przeskoczyc, bo tam rowniaz krzyzak jest ANALOGOWY (to jedyny taki pad, wszystkie inne np do Xboxa i 360 maja akurat to cyfrowe). Dziala na cyfrowych padach i ja jestem zadowolony
destructor
17 04 2007, 19:50
Rozumiem. Ciekawa sprawa warta przeanalizowania i pokombinowania czy P360 można podłaczyć pod pada PS2 tak, żeby zamykanie obwodu przez fotodiody powodowało podawanie odpowiednich napięć.
EDIT
Tutaj jest opisana nieudana próba podpięcia P360 pod tego pada PS2. Jest napisane że w momencie wychylenia joya kiedy zamyka się obwód napięcie w tym obwodzie wynosi 0 Volt. Teraz na chłopski rozum: Czyli jeśli byśmy podłączyli P360 do płytki cyfrowej to po zamknięciu obwodu powinno być 0V. No ale jak jest zero V to nie ma sygnału, czyli na cyfrowej by też nie działało, a działa. Jedyną rzeczą której chyba panowie nie zrobili (albo ja źle zrozumiałem) to nie zasilili P360 napięcie 5V tylko 3.3V. Z tego co wiem to przy mniejszych napięciach (a napięcie mniejsze o 1.7V w skali do 5 to jest bardzo dużo) P360 nie działa prawidłowo. Szkoda że się nie wysilili i nie podłączyli 5V.
NemoKOF
20 04 2007, 01:42
To ze nie dziala na padach od ps2 nie wyczytalem tylko tam, wiec to raczej prawda (na techtalk na forum SRK jest kupa tego). Takze najlepiej dla mnie chyba, jak wsadze do mojego sticka duala jedynke. Problem qrde tylko z tymi napieciami cholernymi. Bo patrzac na logike, bede musial obnizyc napiecie z 9v do 5 i to na PS2 bedzie smigac ALE po podlaczeniu do innych przejsciowek (np xbox, pc i dc) nalezy pamietac, ze te konsole daja MAX 5v, wiec tych 9v nie dostane. Musze sprawdzic ile na VCC (czyli to napiecie 3.3 na orygnalnym playu) z tych przejsciowek. Mozliwe, ze go one NIE OBNIZAJA i ze beda dawac 5v, wtedy trzeba tylko zamontowac jakis przelacznik do zrodla napiecia do galki i powininno to wtedy byc uniwersalne. Problem w tym, ze:
1. nie mam czasu,
2. nie mam pada,
3. nie mam skilla.
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zl-49-en-70-1rjw.htmlFajny ten stick i jeszcze ciekawsza cena. Jeśli to Sanwa, to zdecydowanie nie głupia ta oferta.
caĹy jest na oryginalnych czesciach wĹasnie mysle czy nie kupic jednego na stronke rece zrobic. sam stick jest bardzo tanio to naprawde grosze sa te 80$. samemu jakby skĹadac pod PS3 to sam sixaxis kostzuje 180zĹ wiec nie ma sensu robic customa pod PS3 bo sam pad wychodzi niewiele taniej od sticka. HRAP3 kosztuje 150$.
tylko koszt przesyĹki za(pipi)isty 100$ i to najtansza opcja wysyĹki:/ kolejny stick to +50$ do kosztow jakby wziasc z 2-3 to by wyszĹy koszty wysyĹki w granicach 60-75$ tylko na bank jeszcze cĹo dowala bo to kurier nawet jak zaniza wartosc to i tak sie zabuli.
tylko ma na maxa z(pipi)ane odlegĹosci miedzy krawedzia dolna i gaĹka a przyciskami. nie wiem jakbym na tym grac po prostu sie nie da rece sa zbyt ciasno to jets dla jakis karĹow tam nie ma nawet 5cm! i ponoc PC go nie wkykrywa HRAPA3 wykrywa a na VSHG ponoc sie nie da moze wyjda jakies stery bo az mi sie wierzyc nie chce w to aby na USB nie zĹapaĹo.
Podobno ten stick segi działa bez najmniejszych problemów z pc.
http://sdtekken.com/tech-area/arcade-stick...h-grade-review/a tu recenzja.
ja czytalem co innego ze wywala hid i ma problem z wpisaniem do rejestru 3 przyciskow na raz przy 3cim jets lag na 2 klatki i ciosy wychodza z 50% prawdopodobienstwem. zarowno na PC jak i na PS3. wiec masz problem z GGXX (FRC), SF, KOF i wieloma innymi grami. ponoc stick działa w trybie analogowym i dlatego tak sie dzieje po przestawieniu w tryb cyfrowy problem znika ale to na razie tylko jedna osoba potwierdzila a nie chce mi sie wierzyc ze cala reszta to takie barany ze na to nie wpadli zreszta T5DR sam automatycznie przestawia sie na tryb cyfrowy a glownie to z nim byly problemy z 3 przyciskami.
Z tego co ja slyszałem, to ogólnie jest problem z lagami na ps3. Albo n przejsciówkach, albo jak się gra na dwóch nawet na oryginlnych padach.
Tylko, że to są niepotwierdzone informacje.
Chwilowo jest to jednak najlepszy stick na rynku.
villain
21 04 2007, 10:22
Na prosbe jednego z uzytkownikow forum i dla wlasnej przyjemnosci

potestowalem troche VSHG.
Niestety na PC nie chcial mi za bardzo dzialac - w panelu sterowania wykrywa go co prawda jako VSHG o_O ale dzialaja tylko przyciski, stick nie dziala. Kiedy wchodze do kalibracji sticka to nie da sie poruszac punktem z okienka kalibracji a zamiast tego aktywuje sie "opcja zmiany widoku" ... chociaz i tak nie do konca dobrze sie aktywuje bo wg opisu kolory na poszczegolnych punktach okregu powinny byc inne a zawsze jest czerowny... - ktos wie jak to roziwazac ?
Jesli chodzi o emulatory to z ePSXe 1.52 nie dzialal - dzialaly oczywiscie tylko przyciski, pogralemm troche Ling w T3 na 1~2,4,1,1~2,4 czy jakos tak

= 3+4 jako sidestep

o dziwo ulozenie przyciskow bylo odpowiednie - ale to chyba zostal config ze sticka Namco. Moze na nowszej wersji ePSXe by dzialal ale nie wiem.
Na innych emu potestuje w niedziele ale nie spodziewalbym sie niczego dobrego... dodam, ze zainstalowalem sterownik do SIXAXIS (wer. z 20.04.07) i tez nic nie dalo.
Jezeli chodzi o "pomiary" sticka to:
"srednice otworu pod joy w blacie" = 23,5mm
"odległosci od srodka wycentrowanego joya do pierwszego przycisku z dolnego rzedu" = 43,5 mm (rownolegle do dolnej krawedzi sticka;odl. do krawedzi przycisku)
=52 mm odleglosc miedzy tymi samymi punktami "skosnie"
=57,5 mm rownolegle do srodka przycisku
=64,5 mm skosnie do srodka przycisku
wszystko zakladajac, ze dobrze mierze
tam musi byc przycisk na VSHG do zmaiany na tryb cyfrowy rozgladanie sie aktywuje w analogowym trybie. domyslnie zawsze jets właczony jako analog. ten przycisk "PS" to od czego jest?
z odległoscia to kupa niezła ja pierdykam to tylko 4,5cm przeciez jak ktos złapie kulke podchwytem to kciukiem od reki lezacej na joyu przy odrobie wparwy bedzie mogł przycisk wciskac:D
dziura ma 24mm teorertycznie sa gotowe zaslepki pod przyciski sanwy OBSN24. mozna by go przeniesc dalej ale szkoda psuc cały efekt.
mnie najbardziej martwia te 3 przyciski bo stery pod PC moze sie jakies pojawia w koncu albo ktos zrobi:P
to mogł byc najlepsyz stick ever zawsze cos spieprza jakby nie mogła SEGA dac ustawienia z DCsticka a te 3 buttony to porazka to sie musi jakos dac skorygowac bo to niemozliwe zeby sie nie dało wciskac 3 na raz to sie nie moze dziac
destructor
21 04 2007, 15:27
4,5 cm to rzeczywiście mało, chyba zrobione to jest pod kurdupli.
Legenda Polskiego Dasha
21 04 2007, 20:59
CYTAT(Legenda Polskiego Dasha @ 21 04 2007, 21:59)

Bardzo fajnie, wreszcie bedzie mozna pograc na Arcade Stickach bez zadnych przejsciowek i udziwnien.
Ktos jednak slusznie zauwazyl, ze uruchamiajac starsze gry nie bedzie "upscaling" (czyli problem opoznien na telewizorach HD), z drugiej strony nie widze sensu uruchamiania starszych gier

Good Job Hwo
NemoKOF
22 04 2007, 14:01
Panowie, na PS3 dzialaja oryginalne pady na przejsciowkach USB, mozna wiec zalozyc, ze stick zrobiony na takim padzie bedzie dzialac przez przejsciowke. Nie wiem czy jest wiec sens kupowac sticka TYLKO do ps3 (no bo gdzie indziej nie dziala). Chyba lepiej miec cos na dualu jedynce.
Jesli znajede przejsciowke USB, na ktorej bedzie dzialac moj stick, to tez przetestuje i wam tu napisze conieco. Na razie, jestem BARDZO zaintersowany polutowaniem pada tak, zeby dzialal z moim p360 - kolega kowal jest duzym specjalista, ale nie ma PS2 a to wlasnie na niej stick musi dziala priorytetowo. Wiec, pytanie brzmi - czy ktos to umie zrobic? i wie ze bedzie dzialac? Pady uzywki, biale duale - ORYGINALNE (przynajmniej sie nie spala

)
Białe duale to najlepsze pady do przeróbek. Nie ma wątpliwości.
Zastanawia mnie jednak ten stick segi. Jak może mieć kłopoty stick z kombinacją 3 przycisków, skoro w samym VF taką kombinację ma każda postać?
villain
22 04 2007, 19:15
CYTAT(kowal @ 21 04 2007, 12:13)

tam musi byc przycisk na VSHG do zmaiany na tryb cyfrowy rozgladanie sie aktywuje w analogowym trybie. domyslnie zawsze jets właczony jako analog. ten przycisk "PS" to od czego jest?
z odległoscia to kupa niezła ja pierdykam to tylko 4,5cm przeciez jak ktos złapie kulke podchwytem to kciukiem od reki lezacej na joyu przy odrobie wparwy bedzie mogł przycisk wciskac:D
dziura ma 24mm teorertycznie sa gotowe zaslepki pod przyciski sanwy OBSN24. mozna by go przeniesc dalej ale szkoda psuc cały efekt.
mnie najbardziej martwia te 3 przyciski bo stery pod PC moze sie jakies pojawia w koncu albo ktos zrobi:P
to mogł byc najlepsyz stick ever zawsze cos spieprza jakby nie mogła SEGA dac ustawienia z DCsticka a te 3 buttony to porazka to sie musi jakos dac skorygowac bo to niemozliwe zeby sie nie dało wciskac 3 na raz to sie nie moze dziac
Przycisk PS jest tak jak na padach do uruchamiania menu "konsoli" i np wyjscia z gry itp, chyba nie ma przelacznika do wejscia w tryb cyfrowy ?...
CYTAT(destructor @ 21 04 2007, 16:27)

4,5 cm to rzeczywiście mało, chyba zrobione to jest pod kurdupli.
Co do odlegosci to absolutnie nie przeszkadza to w graniu, stick jest "usadowiony" w miejscu wrecz instynktownym - IMO.
I powoli zaczynam tez sie przyzwyczajac do malej odleglosci do dolnej krawedzi = nie mysle juz o tym w czsie grania i nie odczuwam juz zadnego dyskomfortu, ogolnie rzecz biorac wykonanie jest jak dla mnie idealne, ale gralem tylko na 2 stickach jak do tej pory wiec nie powinienem sie wypowiadac

CYTAT(C1REX @ 22 04 2007, 17:19)

Białe duale to najlepsze pady do przeróbek. Nie ma wątpliwości.
Zastanawia mnie jednak ten stick segi. Jak może mieć kłopoty stick z kombinacją 3 przycisków, skoro w samym VF taką kombinację ma każda postać?
Sprawdzalem te kwestie - w dojo w VF5 jest mozliwosc uruchomienia wyswietlania klatek i spokojnie dalo sie nacisnac wszystkie 3przyciski w tej samej klatce, poza tym jak sie dowiedzialem w VF jest pewna "tolerancja" klatkowa na zaliczenie wszystkich 3 przyciskow (zreszta pewnie we wszystkich grach jest ?), tolerancji nie ma zapewne dla ciosow takich jak "kolanko" Akiry itp.
NemoKOF
22 04 2007, 20:37
Nie bardzo rozumiem czemu az tak was ciekawi ten stick. Co dziwne, w kazdej recenzji pisza ze dziala na PC, a wy mowicie, ze nie. Moze jednak cos zle robicie?
CYTAT(NemoKOF @ 22 04 2007, 20:37)

Nie bardzo rozumiem czemu az tak was ciekawi ten stick.
Bo jest ładnie wykonany, cały oparty na Sanwie, łatwy do modowania i za przyzwoitą cenę. Ogólnie sprawia wrażenie najlepszego sticka na rynku.
NemoKOF
23 04 2007, 14:39
Zalezy co kto lubi, ja na mialem HRAPa oryginalnego i strasznie sie zawiodlem, gralo mi sie na maxa zle. Nie wiem czemu, te kwadrat mnie zabijal, kupilem pozniej osmiokatna nakladke, tez slabo. Pozniej wymienilem na Seimistu - minimalnie lepiej ale tez zle.
Takze jak pisze, co kto lubi. Gralem od malego w mortala i po prostu przyzwyczailem sie do duzych, amerykanskich galek. Teraz dobrze mi sie gra na p360 i chce zrobic tak, zeby mi skubany dzialal wszedzie. Wtedy bede miec swojego ultimate sticka. Priorytet to oczywiscie PS2, na to jest najwiecej gier. Przydaloby sie rowniez, zeby dzialal na tych nowych konsolach, w koncu VF5 to tez dobra rzecz
destructor
23 04 2007, 16:15
Skoro tutaj
http://www.massystems.com/ProStick.html podłączyli P360 do PS2 i działa to znaczy że się da.
Tutaj:
http://forum.arcadecontrols.com/index.php?...y;threadid=3811można przeczytać trochę o analogu ale jest to na podstawie pada psx.
NemoKOF
24 04 2007, 23:01
NO TO TU PRZEGIALES STARY, BO JA MAM TEGO STICKA!

Mam teraz w swoim sticku (nowe pudlo) plytke z niego i to NIE JEST PLYTKA Z PADA, ale specjalna plytka na ktorej sa eepromy, ktore odpowiadaja za dzialanie sticka na roznych maszynach (pc, xbox, dc, ps2 i inne sa mozliwe, ja mam ps2 i pc). Teraz, inna sprawa, ze galka miala opoznienie na ps2 (minimalne, ale bylo) bo ta plytka dawala oczywiscie VCC i bylo 3.3v. Po podlaczeniu tego do przejsciowki do xboxa, postac caly czas skakala w lewo i nie dalo sie tego wykalibrowac (probowal Kowal). Teraz mam nowa galke + pociagnalem 9v od funkcji rumble i obnizylem to do 5v i DOPIERO TERAZ DZIALA TAK JAK NALEZY. Niestey, ta glupia plytka nie dziala z przejsciowkami USB (probowalem ze 4), wiec rozwiazanie idealnie nie jest.
Teraz inne pytanie - ktos spradzal zwyklego pada na USB na ps2? Moze jak dzialaja przejsciowki, to zadziala zwykly pad kompatybilny z HID. Napiszcie cos.
destructor
25 04 2007, 07:21
W żadnym z postów nie chodziło mi wyłącznie o użycie pada PS2 (ty się go uczepiłeś

a nie napisałeś że masz coś innego). Chodzi w głównej mierze o podłączenie P360 tak żeby działał na PS2 a czy to będzie przez hack pada czy przez jakiś encoder to nieważne.
NemoKOF
26 04 2007, 17:22
No widzisz, nie chodzi o to zeby dzialal na PS2, chodzi i to zeby dzialal na PS2 + przejsciowkach i mial galke p360. To jest cel.
pimp1985
25 06 2007, 19:57
witam
chce kupic arcade stica;) od razu mowie ze nie gram profesionalnie czy hardcorowo ale po prostu lubie grac na automatach w biajtyki i taki kontroler by mi sie przydal od razu mowi ze uzywalbym go ok 20 minut dzienie wiec niezbyt duzo. Znalazlem w necie 2 oferty, ceny co prawda niskie ale nie wiem jak z jakoscia. Dodam jeszcze ze nie widzi mi sie wydawac _+200zl na kontroler
oto co znalazlem- prosze o opinie
http://sklepgekon.pl/product_info.php/cPat...PS2_Sprzet.htmlhttp://sklepgekon.pl/product_info.php/prod...PS2_Sprzet.html
Mastachi
25 06 2007, 20:01
2 scierwa
Mastachi ma racje, ja bym je wzial tylko jesli bylyby za darmo

lepiej lyknij tego -->
http://sklepgekon.pl/product_info.php/prod...PS2_Sprzet.html
Ölschmitz
25 06 2007, 23:43
najlepszy arcade stick to zwykly ch.uj plus para jaj
No Maciek
25 06 2007, 23:44
weź Michał nie wal w chu.ja, walisz w sam środek a nie bocznymi ścieżkami ino xD
Legenda Polskiego Dasha
26 06 2007, 00:52
CYTAT(Siwy_ @ 25 06 2007, 23:16)

Mastachi ma racje, ja bym je wzial tylko jesli bylyby za darmo

lepiej lyknij tego -->
http://sklepgekon.pl/product_info.php/prod...PS2_Sprzet.htmlchryste jaki tani lykam odrazu

ten stick jest idealny na poczatek bo to namco stick w sumie
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.