Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS2 News - komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Yaxa
wisi mi jjaki układ, grafa ma być wyrąbista !!!

I wierz mi ze taka bedzie smile.gif

Oby byla, przydala by sie jakas rewolucja...
wuzel
czego by nie wymyslili, i tak to zlamia - to tylko kwestia czasu.

czy wszystko zlamia to ja bym tak nie wyrokowowal - mowili ze nowa cyfra plus to pikus i seca 2 padnie szybko i znowu zaswieci slonce i co ??? rok minie niedlugo a moj tuner nadal sie kurzy bo slucham tylko discoradio sad.gif
gamecubek
wiek ktoś czy i kiedy na ps2 wyjdzie rainbow six3-raven shield icon_evil.gif
Lordzikus
November 2003 Rainbow Six 3: Raven Shield Ubi Soft First-Person
Tak pisze na ign icon_twisted.gif
Xarou
wiek ktoś czy i kiedy na ps2 wyjdzie rainbow six3-raven shield  :evil:

Ta gra nie wyjdzie na PS2
dante2003
Sony dzięki zyskom z konsol w zszłym roku jako jedna z niewielu firm produlujących sprzęt AV zanotowała zyski. Wyniki tegoroczne nie powinny więc dziwić.
gamecubek
wiek ktoś czy i kiedy na ps2 wyjdzie rainbow six3-raven shield  :evil:

Ta gra nie wyjdzie na PS2
naprawde niewyjdzie w zapowiedziach jest wzmianka o wersji na ps2 tylko niewiem kiedy ma wyjśc
Lordzikus
November 2003 Rainbow Six 3: Raven Shield  Ubi Soft First-Person

Napisałem już ale nie zobaczyłeś więdz daje linka
http://ps2.ign.com/release.html
NOVEMBER 2003 icon_twisted.gif
Xarou

Na GameSpot pisze, że będzie tylko na PC i Xboxa
gamecubek

Na GameSpot pisze, że będzie tylko na PC i Xboxa
w takim razie zostaje mi tylko kupić nowa karte graficzna do kompa i wersja na pc szkoda sad.gif
Roki
Odnosnie gry "Szybcy i wsciekli".
Szykuje sie duza konkurencja dla B2 (B3 question.gif ). Ciekawe ktora gra okaze sie lepsza (szybsza) question.gif
Fokus
Odnosnie gry \"Szybcy i wsciekli\".
Szykuje sie duza konkurencja dla B2 (B3 question.gif ). Ciekawe ktora gra okaze sie lepsza (szybsza) question.gif

IMHO na 99.99% bedzie to B2/B3 :roll:
Roki
Odnosnie gry \"Szybcy i wsciekli\".

IMHO na 99.99% bedzie to B2/B3 :roll:

Tez tak uwazam. W wiekszosci gry realizowane na podstawie filmu nie wychodza najlepiej. Ale kto wie question.gif
Fokus
Tez tak uwazam. W wiekszosci gry realizowane na podstawie filmu nie wychodza najlepiej. Ale kto wie question.gif

Dodajmy do tego ze B2 i B1 to jedne z najlepszych scigalek arcade. Wiec B3 jest skazany na sukces.
Lordzikus
Widać że z Lary robią solid snake , widać podobny klimat , skradanie , podobni goście w kombinezonach. icon_twisted.gif Chyba twórcy sie w mgs zakochali icon_twisted.gif
Isildur
Cell,twoje newsy są bez składu i ładu...MGS:Twin Snakes to "może PS2" to oczywiście dopisek twojego autorstwa. :roll:
Co do Half Life 2,nie módl się...ta gra nie wyjdzie na PS2.Jeszcze niedawno wydawało się że bedzie tylko na PC ale ostanio jakiś tam kolo potwierdził że bedzie na Xa...Niektórzy mają wątpliwości czy X to pociągnie a ty tu mówisz o ver PS2 :roll:
CELL7777
Cell,twoje newsy są bez składu i ładu...MGS:Twin Snakes to \"może PS2\" to oczywiście dopisek twojego autorstwa. :roll:  
Co do Half Life 2,nie módl się...ta gra nie wyjdzie na PS2.Jeszcze niedawno wydawało się że bedzie tylko na PC ale ostanio jakiś tam kolo potwierdził że bedzie na Xa...Niektórzy mają wątpliwości czy X to pociągnie a ty tu mówisz o ver PS2  :roll:

laugh.gif prorok czy co :roll:
Isildur
Cell,twoje newsy są bez składu i ładu...MGS:Twin Snakes to \"może PS2\" to oczywiście dopisek twojego autorstwa. :roll:  
Co do Half Life 2,nie módl się...ta gra nie wyjdzie na PS2.Jeszcze niedawno wydawało się że bedzie tylko na PC ale ostanio jakiś tam kolo potwierdził że bedzie na Xa...Niektórzy mają wątpliwości czy X to pociągnie a ty tu mówisz o ver PS2  :roll:

...czy ty jesteś naprawde taki głupi czy tylko udajesz,ehh,dobra skończmy rozmowę bo nie ma sensu :?
Xarou

Ten nowy (stary) MGS to jest właśnie exclusive na GC, więc o co ci chodzi?

Valve pracuje obecnie nad wersja na PC i Xboxa, więc nie wiem czemu nagle mieliby zabrać się nad wersja na PS2. Pozatym, to tak jakbyś mówił, że PS2 pociągnie DOOMa3 8O laugh.gif
Fokus

CELL ten screen tesh jest z Half-Life2 (jak ten nizej)??? Gra narazie ma wyjsc tylko na Xa?
Xarou

CELL ten screen tesh jest z Half-Life2 (jak ten nizej)??? Gra narazie ma wyjsc tylko na Xa?

To jest screen z HL2. Gre robią tylko na PC i Xboxa. Bedzie BOSKO icon_twisted.gif :wink:
Fokus
To jest screen z HL2. Gre robią tylko na PC i Xboxa. Bedzie BOSKO  :twisted:   :wink:

No, bedzie bosko. Na PieCu se ostro zagram wink.gif Kiedy to wychodzi?
Fokus

Napalilem sie na te screeny z GT4 a tu nie dzialaja :? Ani screeny z GT4 ani fotka PS2 :x Moze CELL cos z tym zrobisz question.gif :roll:
CELL7777

strona padła może później zacznie działać ale nie które screny działąją trzeba po porstu kilka razy odświerzyć.
już działa naładowane cool.gif
Xarou
Screeny GT4: Jeśli GT4 będzie wyglądać tak jak na "Cellowskich" :wink: screenach to YHY bedzie cudo cool.gif Jednak mam podstawy przypuszczać, ze te screeny to ściema tongue.gif
Fokus
A mi wciaz te screeny nie dzialaja. Kurde zrobcie cos. Musze je zobaczyc :?
Xarou
A mi wciaz te screeny nie dzialaja. Kurde zrobcie cos. Musze je zobaczyc :?

http://ruliweb.intizen.com/data/rulinews/r...d.php?num=10614 - a co tu ma nie działać cool.gif question.gif
Fokus

Juz je oblookalem wink.gif Gra wyglada "ladnie" wink.gif Ale Xarou nie wiem czemu odrazu mowisz ze te screeny to sciema? Nie ma tu wielkiego skoku graficznego od GT3. Ale grafa WYMIATA. Na zadnym ze screenow nie ma pokazanego zniszczonego wozu... martwi mnie to.
YETI
HL2 wygląda cudnie,ale nie będe kupowac X dla czterech gier confused.gif
Niech chociaz ukaze sie na GC,bo na pc...................smile.gif juz widze te wymaganja smile.gif

A co do GT4

Jeśli będzie to tak wyglądało!!!
Można sie zastanawiac co inni producencj robią z PS2,np. taki Colin czy WRC2 przy GT4 wygląda jak gra z innej konsoli:)
Ta gra pokazuje na co naprawde stac PS2 (jeśli te screeny są prawdziwe)
Przekonamy sie w maju na targach icon_twisted.gif
YETI

.......................powiem wam ze tak sie zastanawiam,tak gra nie moze wyglądać!!!
Są trzy możliwości
-Albo te screeny to ściema
-Albo ,Sony mówiło prawde ze GT3 kożysta tylko z 50% mocy PS2,i teraz GT4 ciągnie z 100%
-Albo została pokazana pierwsza gra na PlayStation3 smile.gif

Coś pieknego:) i jeszcze walka prze NET smile.gif
Zapowiada sie gra wszechczasów smile.gif
Isildur
....albo twórcy GT4 to prawdziwi "Codemasters" wink.gif
dante2003
GT4 ma mieć nowy silnik. To oznacza, że dodadzą coś, czego poprzedni nie mógł obsłużyć, czyli albo pogodę, albo uszkodzenia, albo oba.
wsm
GT4 ma mieć nowy silnik. To oznacza, że dodadzą coś, czego poprzedni nie mógł obsłużyć, czyli albo pogodę, albo uszkodzenia, albo oba.

to ze GT4 bedzie mialo nowy silnik wcale nie oznacza ze cos dodadza(moga np. jedynie poprawic grafe)
Fokus

O pogodzie to juz bylo mowione ze bedzie, tym sie nie przejmuje. Przejmuje sie za to tym czy beda zniszczenia. Jak beda to git na calej linii. Wyobrazcie sobie jak to bedzie wygladalo.... jak to zobacze na zywo to sie chyba spuszcze wink.gif (powaga smile.gif )
Xarou

.......................powiem wam ze tak sie zastanawiam,tak gra nie moze wyglądać!!!
Są trzy możliwości
-Albo ,Sony mówiło prawde ze GT3 kożysta tylko z 50% mocy PS2,i teraz GT4 ciągnie z 100%
-Albo została pokazana pierwsza gra na PlayStation3  :)

No właśnie... Wkońcu PS2 nie pokazało całej mocy, ale napewno nie zostało jej tyle, żeby wygenerować taką grafe jak GT4. Ja obstawiam, że gra wyjdzie na PS3.
Fokus
Ja obstawiam, że gra wyjdzie na PS3.

Eee... tam. Wtedy bedzie przesrane :?
Modlmy sie zeby nie...
CELL7777

No właśnie... Wkońcu PS2 nie pokazało całej mocy, ale napewno nie zostało jej tyle, żeby wygenerować taką grafe jak GT4. Ja obstawiam, że gra wyjdzie na PS3.

bez przesady gra została zapowiedziana na PS2 i na pewno wyjdzie na PS2 a nie na PS3 która będzie miała swoją premierę dopiero pod koniec 2005 roku
wstępna data premiery GT4 w japonii to grudzień 2003 wątpię czy to prawdziwa data ale wszystko jest możliwe.
dante2003

to ze GT4 bedzie mialo nowy silnik wcale nie oznacza ze cos dodadza(moga np. jedynie poprawic grafe)

Gdyby chcieli tylko poprawić grafę to nie robiliby nowego silnika tylko podciągneliby stary.
Sarni
GT4 - powiem dwa słowa - coś pięknego :!:
YETI
GT4 - powiem dwa słowa - coś pięknego  :!:

raczej---coś OBŁĘDNEGO
wink.gif
Wujek

Są trzy możliwości

Ten screen wyglada jak nieźle zretuszowane zdjęcie, i jeżeli finalna wersja będzie wyglądać właśnie tak to uznam panów z Polyphony za developerów wszechczasów, ale cos mi tu śmierdzi ściemą. A te 2000 samochodów... ok, tylko, że jeżeli chłopaki poświęca tyle czasu na dodawanie kolejnych modeli to nie mamy co marzyć o zniszczeniach, przynajmniej ja tak sądzę.
Fokus
Gran Turismo 4 (PS2)

Uwaga! Poniższe informacje nie zostały potwierdzone oficjalnie przez Polyphony Digital.:

Gran Turismo 4 podobno da nam do dyspozycji (wstrzymajcie oddech) ponad 2000 samochodów i ok. 100 tras. Gra ma być w pełni kompatybilna z Network Adapterem, będzie też nowy tryb Online Batlle Mode (wyścigi graczy poprzez Internet), który ma pozwolić na jednoczesną walkę na torze ośmiu uczestnikom. Możliwa będzie także komunikacja głosowa między graczami. Gracze będą mogli też wymieniać się swoimi samochodami.

(źródło: the-magicbox.com) Gran Turismo 4 (PS2)

Ultima.pl

Wiekszosc z tych informacji znalismy juz dluzszy czas (przynajmniej ja). Jezu ta gra bedzie wymiatala :!:
Jesli wszystko pojdzie po (mojej) mysli to uznam Polyphony mistrzow kodu PS2 wink.gif
Dex

Są trzy możliwości

Fostki są strasznie nie równe, myśle że tamta to poprostu zdjęcie jak coś testowali a ta poniżej jest z gry :roll: Wystarczy porównać chociash drzewa :wink: A samochód jest odwzorowany idealnie, zreszta już w GT3 było to zrobione świetnie.
Roki
Jesli to co pokazuja te screeny to prawda to bedziemy mieli kilera.
ajakssx
Nawet jak te screeny to ściema to i tak GT4 będzie killerem..
gamecubek
niema co to bendzie kiler
Baraqda
ja watpe ze sa to podrasowane screeny, moze troszke. Polyphony i Sony nigdy nie sciemniali jezeli chodzi o GT i zawsze pokazywali realne screeny. Tak samo bylo z GT3. Ja sadze ze grafe bedzie mniej wiecej cos takiego jak na screenach, przynajmniej na repleyach, ktore w kazdej czesci GT byly dzielem sztuki.
_Bardock
Nie podniecajcie się! te screeny to ściema taka jak z The Getaway.
Potem zobaczycie gre na targach i bedzie, że nie spełniła oczekiwań....
Gemi
heh ... gra bedzie boska ... kolejny tytol przy ktorym bedzemy szukac szczeki na podlodze. Juz niedlugo trzeba sie zaopatrzyc w komplet sliniaczkow.. branoc
Baraqda
Bardock a po co mieli by wypuszczac "podrabiane jakosciowo" screeny na nie cale 2 tyg przed targami gdzie pokaza grywalna wersje gry ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.