ja natomioast będe czekał, aż wynajda cos na wzór messiaha ... niestety watpie, żeby było mniee stać na oryginały ... ale to przynajmniej dwa lata od premiery ( tak mniej wiecej było na PS2 )
A najleiej bedzie jesli PS3 będzie NIE DO PRZEROBIENIA
Jak NGC

hehehe
A najleiej bedzie jesli PS3 będzie NIE DO PRZEROBIENIA
Jak NGC

hehehe
wtedy pozostaje kupno xbox'a

A tak na marginesie to dlaczego nie ma czystych mini płytej do gamecube ? przecież gdyby one były, to spiracenie chyba nie było by wielkim problemem :wink:
Jak wyjdzie ps3 to warto poczekac roczek, przez ten czas cena spadnie co najmniej o polowe
LoL.
Nie wiem jak ty ale ja bym nie wytrzymal rok :roll: Chyba jak wiekszosc z was.
Jak wyjdzie ps3 to warto poczekac roczek, przez ten czas cena spadnie co najmniej o polowe
LoL.
Nie wiem jak ty ale ja bym nie wytrzymal rok :roll: Chyba jak wiekszosc z was.
Ja bym pewnie zbierał kase rok
\"Konami zamierza wydać World Soccer Winning Eleven 7, najnowszą część jednej z najlepszych piłek nożnych jakie pojawiły się na konsole. Gra wydana zostanie na konsolę PS2, a na japońskim rynku pojawi się 7 sierpnia.
Piłka kopana będzie pozwalać na grę czterem osobom na jednej konsoli przy pomocy multitapa, a także w internecie, choć w tym wypadku nie wiadomo ile osób będzie mogło brać udział. Piłkarze mają zyskać jeszcze lepszą animację, w tym takie szczegóły jak włosy ruszające się podczas ruchu, czy też odniesione obrażenia (plastry i bandaże też).\"
Jak mozna ulepszyc gre doskonala

Niedlugo sie przekonamy ...
No, bedzie wypas, totalny. W rozgrywce raczej zmian nie bedzie ale po co cos zmieniac w ideale? Czekam do sierpnia i funduje odrazu zasysanko z natu
W rozgrywce raczej zmian nie bedzie
Oj, mi się zdaje troszkę inaczej - muszą być zmiany, bo co jak co, ale WE6:FE ma kilka denerwujących bug'ów, które trzeba usunąć. Ogólnie te wszystki pomysły z bandażami itp. mi się podobają, ale ch,uj bombki strzelił jeśli nie będzie licencji... :?
ale ch,uj bombki strzelił jeśli nie będzie licencji... :?
E tam. WedoIt zrobi co do nich nalezy
Co do WE7 to ja juz filmik widzialem

..........tylko krotki......i to bardzo
Szkoda, ze tamtych screenow sie powiekszyc nie da.
ale ch,uj bombki strzelił jeśli nie będzie licencji... :?
E tam. WedoIt zrobi co do nich nalezy

mi się wydaje, że znowu poskąpią kasy ...
Co do WE7 to ja juz filmik widzialem

..........tylko krotki......i to bardzo
Szkoda, ze tamtych screenow sie powiekszyc nie da.
Skąd można go zassać?
Tu macie link do filmiku z WE7
http://www.newtechnix.com/Affichage_Articl...d_Article=10451
Prawie caly to wywiady, samej gry jest moze 10 sekund.......no moze troszke wiecej.......ale lepiej to niz nic
Tu macie link do filmiku z WE7
http://www.newtechnix.com/Affichage_Articl...d_Article=10451
Prawie caly to wywiady, samej gry jest moze 10 sekund.......no moze troszke wiecej.......ale lepiej to niz nic

Eh... nie da sie cos sciagnac z tego adresu :?
A rzeczywiscie, nie da sie sciagnac, nie wiem czemu, ja z tamtad sciagnalem.
No to jak chcecie to ja filmik wrzuce do Kazy i sobie przez Kaze sciagniecie. Plik nazwe tak jak moj nick, czyli kedar.
ajakssx
26 05 2003, 18:57
No już widac,że będą nowe stadiony.Na screenach można zauważyć DelleAlpi i Olimpijski w Rzymie (jest jeszcze jakliś 3ci ale nie rozpoznałem :oops: zapewne jakiś angielski).A tak po za tym znów się nie zapowiada na licencje

:x
A tak po za tym znów się nie zapowiada na licencje

:x
A ja powiem wam ze bardzo mi to nie przeszkadza. Jak tylko WediIt zadziala bedzie git
Panowie, sciagnijcie sobie filmik z IGN z gry Rogue Ops. Kurde, gierka wyglada fajnie, na poczatku ogladania filmiku no mowie se: kolejny tomb raider, ale pozniej gierka mnie zaskoczyla. Wyglada jak polaczenie Lary Croft, Sama Fishera i Snejka.
CELL7777
27 05 2003, 11:02
po obejrzeniu 550MB trailera z half life 2 zuważyłem że mimika twarzy zrobiona jest podobnie jak dziadek z FF przy użyciu EE na ps2. nie widzę problemu żeby ta gra chodziłą na ps2 jedyny problem to pamięć gra musiałaby wykorzystwać HDD. tylko pozostaje pytanie czy jest jakąś firma która umiałaby przepisać ten tytuł na ps2.wszystko jest do zrobienia tylko trzeba umieć i chcieć .
po obejrzeniu 550MB trailera z half life 2 zuważyłem że mimika twarzy zrobiona jest podobnie jak dziadek z FF przy użyciu EE na ps2. nie widzę problemu żeby ta gra chodziłą na ps2 jedyny problem to pamięć gra musiałaby wykorzystwać HDD. tylko pozostaje pytanie czy jest jakąś firma która umiałaby przepisać ten tytuł na ps2.wszystko jest do zrobienia tylko trzeba umieć i chcieć .
To zrob wersje na PS2 jak nie widzisz problemow

Tworcy gry wyraznie powiedzieli ze nie maja zamiaru robic wersji na PS2
Isildur
27 05 2003, 15:19
LOL,Cell ty mnie coraz bardziej zaskakujesz.Mogliby tą gre zrobić równiez na PsOne albo na Dreamcasta..nie widze problemu...
CELL7777
27 05 2003, 15:51
To zrob wersje na PS2 jak nie widzisz problemow

Tworcy gry wyraznie powiedzieli ze nie maja zamiaru robic wersji na PS2
może i tak a wątpię czy to Xbox pociągnie to jest mało prawdopodobne bo między ps2 a xboxem nie ma aż tak ogromnej różnicy podejrzewam że gdyby to było możliwe z technicznego puntku widzenia to by zrobili wersję dla PS2 dla kasy i sławy.

Opierasz się mimice twarzy? Myślisz, że to wszystko? Ciebie chyba zdrowo pomotało

Panzer Dragoon tez według ciebie \"mógłby\" być na PS2 (wkońcu bardziej sie opłaca wydac na ps2 - według ciebie), ale jakoś Panzera nie wydaja... Nie chca zarobic szmalu? Nie sadze...
może i tak a wątpię czy to Xbox pociągnie to jest mało prawdopodobne bo między ps2 a xboxem nie ma aż tak ogromnej różnicy podejrzewam że gdyby to było możliwe z technicznego puntku widzenia to by zrobili wersję dla PS2 dla kasy i sławy.
Jak nie wyjdzie gra na PS2, to Xbox i tak jej nie pociagnie - proste rozumowanie z Twojej strony ;D
Isildur
27 05 2003, 17:16
Może nie ma wielkiej róznicy co do gier na PS2 i Xbox(technlogicznie)do tej pory ale roznice miedzy samymi konsolami są duże...Cell po raz kolejny dwowdzisz swojej bezmyślnosci(a myślalem że cie z tego wyleczyli).Pokaz mocy Xbox dał na E3
FABLE+BC+HALO2+NINJA GAIDEN
te cztery wystarczą...
CELL7777
27 05 2003, 21:18
Może nie ma wielkiej róznicy co do gier na PS2 i Xbox(technlogicznie)do tej pory ale roznice miedzy samymi konsolami są duże...Cell po raz kolejny dwowdzisz swojej bezmyślnosci(a myślalem że cie z tego wyleczyli).Pokaz mocy Xbox dał na E3
FABLE+BC+HALO2+NINJA GAIDEN
te cztery wystarczą...
gry są dobre ale nie masz racji że jest ogromna różnica różnica między grami na ps2 i na xa. xbox wyszedł później niż ps2 i to jest normalne że posiada większe możliwości techniczne
i tak ta gadka nie ma sensu fan xa nigdy do tego się nie przyzna nawet gdyby tak było.
Panowie, to nie ten temat. Z czyms takim to sobie na priv idzcie, nie chcemy tu kolejnej tej waszej smiesznej wojny "ps2 vs xbox".
CELL7777
27 05 2003, 21:32
Panowie, to nie ten temat. Z czyms takim to sobie na priv idzcie, nie chcemy tu kolejnej tej waszej smiesznej wojny \"ps2 vs xbox\".
ok zrozumiałem bez odbioru
Isildur
28 05 2003, 06:55
Dobra,ostatni post...wyjaśnie o co chodzi...Cell,dzisiaj nie widać wielkiej różnicy między hrami na PS2 i Xa,zgadzam się.Ale jak sam powiedziales,PS2 jest na rynku znacznie dłużej...te gry które wymienilem graficznie prezentują się wspaniale...to już nowa generacja.
Poza tym nie jestem "fanem Xa",ja lubie wszystkie 3 konsole ale czasmi trzeba zachować zdrowy rozsądęk(vide Half Life 2 na Ps2)
A ja slyszalem, ze jak ktos zobaczy xboxa w akcji to pozniej ps2 jest jakies nie takie to prawda?
A ja slyszalem, ze jak ktos zobaczy xboxa w akcji to pozniej ps2 jest jakies nie takie to prawda?
Nie to nei prawda
Ale prawda jest ze pierwszy kontakt z Xem jest baardzo mily.
Sojer, z jakiej strony screeny wziales
Czy tylko mnie sie zdeje ze troche przesadzili z cieńmi

:roll:
By The way: Sojer po co pakujesz ten sam post na "PS2 News" i na "Playstation 2 News - komentarze"

:!:
Czy tylko mnie sie zdeje ze troche przesadzili z cieńmi

:roll:
By The way: Sojer po co pakujesz ten sam post na \"PS2 News\" i na \"Playstation 2 News - komentarze\"

:!:
Bo sie pomyliłem, sorki. Tu sie daje komentarze
Dużo w tym prawdy, wiem z doświadczenia
Winning Eleven 7 - przepiękna będzie ta gra, już się nie mogę doczekać. Będzie full wypas, mam nadzieję, że będą licencje
Sojer, z jakiej strony screeny wziales

Stąd ==>
http://issland.com/e/index.shtml
Top ventes UK [Multi]
2. The Sims Superstar (PC/Electronic Arts)
Jak w takie cos mozna grac?! Ale ci ludzie sa dziwni :roll:
dante2003
30 05 2003, 16:33
Simsy są fajne, póki się w nie nie zagra:)
Juz to gdzies slyszalem
dante2003
30 05 2003, 16:57
Juz to gdzies slyszalem

Hmm.. Nie wiem gdzie, bo sam to wymyśliłem :wink:
Moglby ktos podac linka do filmiku Half Life 2 zajmujacego 250Mb (podobno taki jest z tego co ktos gdzies tutaj pisal), tylko taki dzialajacy link, bo ktos juz podawal jakis, ale nie chce sie sciagac, nie dzialal.
CELL7777
2 06 2003, 07:38
Moglby ktos podac linka do filmiku Half Life 2 zajmujacego 250Mb (podobno taki jest z tego co ktos gdzies tutaj pisal), tylko taki dzialajacy link, bo ktos juz podawal jakis, ale nie chce sie sciagac, nie dzialal.
ftp://194.109.6.22/disk2/Games/misc/hl2/h..._2_full_gsi.zip
i nie zjmuje 250 ale 510MB
Gra bedzie git na maxa. Moim zdaniem pobije Doom'a z palcem w (pipi)e
Oh my god 8O
Ta gra bedzie wielka. Musicie oblukac te filmiki :!:
skumałem te 2 filmiki i napisze tutaj jedno... totalna zaj*ebioza !!!
Winning Eleven 7
Tak jak mowili, dodano WIELE nowych animacji zawodnikow. Widac ze gra jest szybsza i to o duzo. Jakby ktos posiadal jakies nowe filmiki to odrazu linka dawac.
Ale sie napalilem
Hmm... ja o tej grze slyszalem juz daawdno temu. Jakos wszystko ucichlo na kilka miechow i znowu o tym mowia. Ta gre zapowiadali przeciez rok temu. A watpie zeby robili ja tak dlugo.
Gra bedzie git na maxa. Moim zdaniem pobije Doom'a z palcem w (pipi)e

a widziales demo z E3 z Dooma3? bo ja po jego obejzeniu watpie ze cokolwiek go pobije i nie mowie tu o grafice
Ja widzialem dema DOOMA3 i HL2
Dla mnie ta druga przedstawia sie o wiele lepiej
Ta prezentacja poprostu mnie zgniotła(ile tam nowatorskich pomysłów!)
A DOOM3 mało co było widąć,to pewnie bedzie taka sieka jak poprzednie dwie czesci(piła

).
HL2 RZĄDZI!
Wielkie sorry YETI i FOKUS ale filmik ktory zciagnolem z kazy pod nazwa doom3 okazal byc sie hlaf livem 2

i troche dziwne wydalo mi sie przenoszenie przedmiotow za pomoca broni w doomie . jeszcze raz sorry wtopilem ! to HL2 rzadzi !!!!
Wielkie sorry YETI i FOKUS ale filmik ktory zciagnolem z kazy pod nazwa doom3 okazal byc sie hlaf livem 2 :twisted: i troche dziwne wydalo mi sie przenoszenie przedmiotow za pomoca broni w doomie . jeszcze raz sorry wtopilem ! to HL2 rzadzi !!!! :lol:
ROTFL
He, he cegla teraz sie glupio nie wykrecej, he he he.... tak, tak pomylil ci sie HL z Doom'em. Heh, niezle sie usmialem...
Te filmiki z IGN to podzielone dwa duze filmiki ktore byly na necie juz dawno. A myslelem ze cos nowego se poogladam :?
Moze to nie news, ale taka ciekawostka

:
\"Aż 70 połączonych konsol do gier PlayStation 2 tworzy superkomputer zbudowany na Uniwersytecie Illinois w Stanach Zjednoczonych. Konstruktorzy tej maszyny twierdzą, że potrafi ona wykonać w ciągu jednej sekundy pół biliona operacji. Jednak ze względu na niewielką ilość pamięci RAM (każda konsola ma jej 32 MB) komputer nadaje się jedynie do niektórych zastosowań - na przykład do symulacji fizycznych.\"
Hm... o tym bylo juz mowione jakis czas temu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.