Wielkie sorry YETI i FOKUS ale filmik ktory zciagnolem z kazy pod nazwa doom3 okazal byc sie hlaf livem 2 :twisted: i troche dziwne wydalo mi sie przenoszenie przedmiotow za pomoca broni w doomie . jeszcze raz sorry wtopilem ! to HL2 rzadzi !!!! :lol:
ROTFL
He, he cegla teraz sie glupio nie wykrecej, he he he.... tak, tak pomylil ci sie HL z Doom'em. Heh, niezle sie usmialem...

mi jak sie zorientowalem to tez bylo do smiechu ale przed wami musze tlumaczyc sie powaznie :wink:
Niezłe screeny z Destruction Derby Arenas
http://uk.playstation.com/news/newsStory.j...WS&linktype=MPC
Ta gra w sieci będzie hitem.
Eh fajnie by bylo tak sie postukac z innymi w necie (jak kolwiek by to nie brzmialo

)
Antares
11 06 2003, 16:55
Wszystko pięknie ale Network Adaptera do PS2 w Polsce jak nie było tak nie ma.
GTmarek
12 06 2003, 20:33
I nie bedzie, przynajmniej przez jakiś czas
Czemu nie ??? Przecierz juz za kilka dni bedzie go można kupić w Niemczech , Angli itp. Jak znam życie, to nasi polscy Korsaże z papugą na ramieniu sprowadza NA dla polskich graczy

. Co prawda instrukcja będzie nie ppo polsku ale nie przesadzajmy - angielski dzis to podstawa
GTmarek
13 06 2003, 10:32
W to że będzie go można kupić nie wątpie, ale Polskiej oficjalnej premiery raczej szybko nie będzie.
kibicwisly
17 06 2003, 18:18
W to że będzie go można kupić nie wątpie, ale Polskiej oficjalnej premiery raczej szybko nie będzie.
Mam nadzieje ze w wakacje juz bedzie dostepny w Polsce. Tjaaaaaa....
dobra nie mam gdzie tego napisac , wiec zrobie to tu. Proponuje dwa ogloszenia z forum PS2 wziasc w ramke ,albo najlepiej wyroznic czcionka 88, skoro coniektorzy tego nie widza i zakladaja najczesciej wiecej topicow niz ich iq wynosi.
\"Jeśli nudzi wam się naciskanie przycisków pada i wolelibyście uczestniczyć w grach w bardziej fizyczny sposób, to z pewnością zainteresuje was wydana właśnie na konsolę PS2 przez firmę Naki International, gra Ultimate Kick Boxing Fighting Arena.
Posiada ona dość nowatorski sposób sterowania, w którym pad nie będzie używany. Jak więc będziemy walczyć? Otóż razem z grą otrzymamy matę i cztery specjalne sensory przetwarzające ruchy gracza na ruchy zawodnika. Sensory podczepia się na ręce i nogi i w ten sposób można uderzać pięściami oraz kopać.
UKB Fighting Arena kosztuje 39.99USD.\"
Z checia bym sie w cos takiego zabawil
Ale jak znam zycie (a napewno znam

) to sie nie zabawie
\"Jeśli nudzi wam się naciskanie przycisków pada i wolelibyście uczestniczyć w grach w bardziej fizyczny sposób, to z pewnością zainteresuje was wydana właśnie na konsolę PS2 przez firmę Naki International, gra Ultimate Kick Boxing Fighting Arena.
Posiada ona dość nowatorski sposób sterowania, w którym pad nie będzie używany. Jak więc będziemy walczyć? Otóż razem z grą otrzymamy matę i cztery specjalne sensory przetwarzające ruchy gracza na ruchy zawodnika. Sensory podczepia się na ręce i nogi i w ten sposób można uderzać pięściami oraz kopać.
UKB Fighting Arena kosztuje 39.99USD.\"
Z checia bym sie w cos takiego zabawil
Ale jak znam zycie (a napewno znam

) to sie nie zabawie

po jednej walce w tekkena masz zadyszkę a po drugiej zawał
wole wyrabiac muly na ........ ale zabawa w takie cos byla by fajna zapewne

ciekawe tylko czy do Soul Calibura dawali by jakies miecze

a w mortalu wchodzila by fatka np na kocie sasiada
wole wyrabiac muly na ........ ale zabawa w takie cos byla by fajna zapewne

ciekawe tylko czy do Soul Calibura dawali by jakies miecze

a w mortalu wchodzila by fatka np na kocie sasiada

To ta gra co bedzie do tego ta zabawka musi byc strasznie wolna... wyobrazcie sobie co bysmy musieli robic jakby gra byla predkosci SC2
focus ale lilka to juz nie laska do tego newsa z psp ???
focus ale lilka to juz nie laska do tego newsa z psp ???
No przeciez napisalem psx.net.pl
Kazdy troche bardziej ynteligentny zna ta strnke i wie ze wystarczy dopisac www
No ale niech ci juz bedzie
www.psx.net.pl
Mam pytanie. Czy panowie na giełdach mają już przygody Lary i czy sa jakieś zapowiedzi spider-mana2 ?
dante2003
20 06 2003, 22:08
Korsarze jeszcze nie dopadli Lary. O Spider-manie 2 nie słyszałem.
Spiderman 2 - premiera to lato 2003 roku, na IGN sa cztery filmiki z tej giery, ale nie mozna ich sciagnac. Jezeli ktos znajdzie jakies filmiki na necie to prosiłbym o podanie linka
Korsarze jeszcze nie dopadli Lary.
Od wczoraj mozna z netu zasysac. Wiec korsarze powinni juz miec. Gra jest na 2 cd.
Korsarze jeszcze nie dopadli Lary.
Od wczoraj mozna z netu zasysac. Wiec korsarze powinni juz miec. Gra jest na 2 cd.
AAAAA !!! jutro jade na giełde, więc może gość będzie miał, jak nie to w poniedziałek, a jak nie to za trzy tygodnie, bo jade na wakacje bez PS2 :roll:
Spiderman 2 - premiera to lato 2003 roku
A trochę dokładniej ? koniec czerwca ? ( oby. oby

)
Palo, dokladniejszej daty premiery chyba nie ma, taka byla podana na IGN, jest tam napisane: Summer 2003
Kurna no jak sobie obejrzalem trailery z nowego tomb raidera to az mi sie przykro zrobilo. Toz to bedzie big crap, zero klimatu z poprzednich czesci, lara wogule nieuzywala broni tylko walczyl z kolesiami piesciami i nogami, albo cichaczem podchodzila do nich od tylca i ogluszala. Co to ma byc Splinter czy co? Lokacje to same jakies budynki nowoczesne. W dodatku graficznie tez ponizej dopszuczalnej przecietnej. Ehh obym sie mylil i cos wyszlo z tej giery. czekam na pierwsze recenzje i wrazenia, bo w ciemno napewno niezainwestuje kasy.
Kurna no jak sobie obejrzalem trailery z nowego tomb raidera to az mi sie przykro zrobilo. Toz to bedzie big crap, zero klimatu z poprzednich czesci, lara wogule nieuzywala broni tylko walczyl z kolesiami piesciami i nogami, albo cichaczem podchodzila do nich od tylca i ogluszala. Co to ma byc Splinter czy co? Lokacje to same jakies budynki nowoczesne. W dodatku graficznie tez ponizej dopszuczalnej przecietnej. Ehh obym sie mylil i cos wyszlo z tej giery. czekam na pierwsze recenzje i wrazenia, bo w ciemno napewno niezainwestuje kasy.
Stary powiedz mi po jaka cholere piszesz niemalze identycznego posta jak w temacie o o nowym TR?

Cierpisz na nadmiar mocy tworczych?
Sojer juz nie raz bylo mowione ze screenow nie dajemy na forum. Najwyzej jednego, a reszta to linki.
dante2003
23 06 2003, 19:00
Te screeny to rzeczywiście kosmos. Włosy piłkarzy wyglądają obłędnie.
Sojer juz nie raz bylo mowione ze screenow nie dajemy na forum. Najwyzej jednego, a reszta to linki.
Ja jakoś nie słyszałem
to lepiej uslysz - VerB
Kroolik
24 06 2003, 13:19
Kit ze zdjeciami, wazne by poprawili gameplay. Grafa tez sie liczy ale miodzik przede wszystkim...
A i tak jaki niebedzie kolejny PES to i tak kazdy kupi....
Ten Max Payne 2 kurna, normalnie zgieło mnie... Ta grafa 8O
Gdzie ty Max Payne'a 2 widziales
jaszczoor
26 06 2003, 21:57
Dużo to na tych screenach z max payne 2 nie widć ale myśle że gra będzie zajefajna tak jak pierwsz część.
Dużo to na tych screenach z max payne 2 nie widć ale myśle że gra będzie zajefajna tak jak pierwsz część.
A ja o Max Payne2 pierwsze slysze. Niech ktos zapoda screeny jakies albo cos.
Ten Max Payne 2 kurna, normalnie zgieło mnie... Ta grafa 8O

kij z grafą, choć jest dobra ale ch... wie czy nie rasowane skriny, ważne żeby dodali możliwość walki h2h, jak w tym dodatku do piecowej wersji Max Payne kung fu
A ja o Max Payne2 pierwsze slysze. Niech ktos zapoda screeny jakies albo cos.
Przecież są screeny a raczej jeden screen w temacie obok
No ja szczerze wątpie żeby Max Payne2 tak wyglądał w grze właściwej na PS2. W filmikach czy w intrze to tak. Mam też nadzieje, że nie będzie tak szybko się nudził jak jedynka, bo w jedynce jak doszedłem do połowy i mi się znudziła, cały czas to samo było, żadnych urozmaiceń. Mogliby jakiś bossów wstawić i elementy walk.
No ja szczerze wątpie żeby Max Payne2 tak wyglądał w grze właściwej na PS2. W filmikach czy w intrze to tak. Mam też nadzieje, że nie będzie tak szybko się nudził jak jedynka, bo w jedynce jak doszedłem do połowy i mi się znudziła, cały czas to samo było, żadnych urozmaiceń. Mogliby jakiś bossów wstawić i elementy walk.
Eh, nie wiem jak na PS2 ale na PC byli tzw. BOSSOWIE... Czyżby na PS2 to wycieli ??? :?
Sojer, gdzie na PC byli bossowie

Ja jakoś nie moge sobie przypomnieć

Jak to gdzie... Po każdej misji czekał jeden na ciebie. Dawno w to grałem, ale pamiętam że jeden świr latał po kościele i napiechdalał z Shotguna chyba. Jakiś szatanista czy cuś w tym stylu. Może dla ciebie tonie byli bossowie ??? może tacy peseudo-bossowie
A co to za bossowie byli jakies leszcze, w dwójce niech dadzą takich z prawdziwego zdarzenia, bo w jedynce byli tacy kapowaci.
A co to za bossowie byli jakies leszcze, w dwójce niech dadzą takich z prawdziwego zdarzenia, bo w jedynce byli tacy kapowaci.

Eh, kapowaci czy nie, ale byli. Gra była fajna !!!
Jak jeszcze można ulepszyć BT? przecież w jedynce już wszystko pasiło...
Ölschmitz
29 06 2003, 15:14
tak, Max Payne to dobra gierka... po dwójce, oczekuję tak jak BsE walki wręcz, oraz kierowania pojazdami itp.

Byli, byli... Na końcu pierwszego rozdziału - naćpany satanista, na końcu i prae innych. Ja oczekuje po MP2, tego czego oczekiwałem od MP... Jak wiadomo Max 1 zawiódł, 2 ma rozpierdalać :!:
A tak wogule to MaxPayne2 na co sie ukaże?(napewno na pc)
właśnie ciekawe na co, czy na ps2 i x-a też? hmm...
eh ten drugi screen wymiata !!! (temat obok)
CELL7777
1 07 2003, 07:17
gra ukaże się na PC,PS2,Xbox w 2004 roku.
gra ukaże się na PC,PS2,Xbox w 2004 roku.
To zayebiscie. Bedzie hit. I to na naszej konsoli
Ciekawe czy grafa bedzie duzo gorsza niz ta z Xa.
Bankowo i tak pewnie ta gra bedzie wygladac najlepiej na PC :wink:
Napewno najlepiej na PC (nowe sprzęty RAMy i inne cuda, rozdzielczość), ale myśle że wersja na Xia nie będzie jej zbytnio odbiegać.
No i doprze. Ja mam kombaina to se pogram na PS2 i na PieCu
OsciBosci
2 07 2003, 14:57
Ja (pipi)e co za kraj. Już tydzień minal od pojawienia się DW4 w Europie a ani w Ultimie ani w Madgames nie wiedza kiedy bedzie!!!
P.S Jezeli ktos wie gdzie moge kupic bylbym bardzo wdzieczny!
"front mission History jest w trakcie produkcji potwierdził SquareEnix
prawdopodobnie będzie to tytuł nastawiony na rozgrywkę online. "
yeeeeeeeeaaahhh nowy FM
martwi mnie tylko slowko online
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.