Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: PS2 News - komentarze
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
yab
Pozostalo 52MB! yUpi!!! laugh.gif

sad.gif Ja jeszcze czekam w kolejce. Ale za to ściągam Vagrant Story zostało 110MB.

nara
Dex
Daj znac czy to jest to icon_twisted.gif
Kaczor
Skonczcie spamowac icon_twisted.gif
dante2003
Ściągam WE7 eDonkeyem. Czy ściągnięty plik wystarczy wypalić w mode 2 (mam Nero)? Czy jest potrzebne coś jeszcze?
Trzcina
Wersja z Torrenta (625 MB) WE7 nie jest fake. Sciagnela mi sie wczoraj dzisiaj wypalilem, uruchomilem i zagralem. Nie jestem wielkim znawca serii, wiec nie umiem powiedziec co sie zmienilo, procz tego co na pierwszy rzut oka widac. Postacie poruszaja sie wolniej, juz nie biegaja i nie obracaja sie jakby wpeirdzielaly sterydy, modele pilkarzy sa bardzo dokladne i duzo bardziej zblizone do rzeczywistych (proponuje obejrzec sklad polski co uczynilem na samym poczatku ;) ) Jesli ktokolwiek korzysta z torrenta i chce miec te gierke to moze smialo sciagac bo wszystko jest ok.
Goju

sad.gif Ja jeszcze czekam w kolejce. Ale za to ściągam Vagrant Story zostało 110MB.

nara

Ja sciagnolem (VS) z Kazy to ma 96mb i dziala ok.
T_4_killer
Ściągam WE7 eDonkeyem. Czy ściągnięty plik wystarczy wypalić w mode 2 (mam Nero)? Czy jest potrzebne coś jeszcze?

musisz siagnac 2 pliki Cue. i Bin. potem zgrywasz to Nero i grasz
wuzel
a ja mam WE7 juz ze 3 dni i nie bawie sie zbytnio bo czekam na pathce - nie chce sobie psuc funa smile.gif
ogolnie warto jak kazdego ISSa smile.gif
CELL7777
PlayStation 2 złamana: możliwe uruchamianie dowolnego kodu dzięki przepełnieniu bufora

Znaczy sie 'dowolny kod' czyli tez piraty bez przerobki?

no chyba tak.
palo
Mała zmiana tematu. Jest już Indiana Jones na PS2 ? Na internecie przeczytałem ( około tygodnia temu ), ze jest juz dostępny, a tymczasem w PE#73 nie ma ani słowa o tym ... wiecie coś ?
Dex
Mała zmiana tematu. Jest już Indiana Jones na PS2 ? Na internecie przeczytałem ( około tygodnia temu ), ze jest juz dostępny, a tymczasem w PE#73 nie ma ani słowa o tym ... wiecie coś ?
Nie wiem czy jest w PALu ale jest :wink: Przynajmniej piraci juz maja dawno smile.gif
CELL7777
Manhunt pewnie zarządzi w tym roku w sercach graczy i na listach sprzedaży Rockstar wie co robi i dlatego zamiast kolejnego GTa dostaniemy nowy tytuł .... a nowe GTa pojawi sie dopiero za rok.
dante2003
Koso - sprawdzałeś na forum sportowym, w temacie Winning Eleven 7?
mik13
a jakie bedzie mial wymagania i kiedy sie ukaze ten PES3 na PC??smile.gif
Fokus

Wyjdzie to pewnie conajmniej 2 miechy po premierze na PS2. A wymagania to beda pewnie spore wink.gif
Sarni

Wyjdzie to pewnie conajmniej 2 miechy po premierze na PS2. A wymagania to beda pewnie spore wink.gif

Wymagania pewnie będą stosunkowo niewielkie (PES graficznie wcale nie jest lepszy od FIFY. Ba! Pod tym względem jest gorszy), a wyjdzie zapewne równo z wersją PS2. Ludzie, bądźcie obiektywni!
Fokus
Wymagania pewnie będą stosunkowo niewielkie (PES graficznie wcale nie jest lepszy od FIFY. Ba! Pod tym względem jest gorszy), a wyjdzie zapewne równo z wersją PS2. Ludzie, bądźcie obiektywni!

Czy ja wiem czy we7 jest gorszy graficznie od FIFA2003...
Kaczor

Sarnus a animacja???????To jest podstawowy problem PC a animacja w pilkach od Konami to kluczowy patent
Fokus
Ta, wyobrazcie sobie chaczacego we7. Blee :?
CELL7777

dokładnie też tak myślę.
to będzie porażka a nie gra (wersja na PC).
DMX
Mi tam FIFA na PC nawet na chwile nie zwalnia (a animacja graczy to juz wina programistow nie kompa).

---------------------------------------------

Pro Evolution Soccer 3 także na PC

Firma Konami ogłosiła, iż nosi się z zamiarem wydania gry Pro Evolution Soccer 3, tym razem w wersji na PC. Tytuł o którym mowa stworzony został przez firmę KCE Tokyo, a wersja na blaszaka zawierać będzie wszystkie tryby i animacje, które dostępne były w wersji na PS2. PC-towa wersja będzie jednak posiadać zupełnie nowe modele postaci, dostosowane do możliwości sprzętu swojej klasy. Jak zapowiada producent, dodany także został nowy system nagród którym gracz zbierać może punkty wymienialne na nowe drużyny czy poszczególnych ich członków. Gra pozwoli na jednoczesną zabawę ośmiu graczom, a jej wydanie zaplanowano na listopad tego roku.
Sarni

dokładnie też tak myślę.
to będzie porażka a nie gra (wersja na PC).

Tak CELL ! To będzie porażka ! PS2 rulez !

laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Poza tym tak psioczycie, że na PC będzie (pipi). Jeśli tak będzie, to zaświadczy to jedynie o tym, ze to wasze ukochane KONAMI jest do (pipi) i nie potrafi zrobić poprawnej konwersji.
Akuma
Pytanie czy Konami chce utrzeć nosa sportowemu monopliście rynku PC -EA Sports czy po prostu zbić kasę. Chyba jedno i drugie. Ale wyobrażam sobie jak PES3 wpada na arenę PC z siłą wodospadu, robi tam pożądek a fifa skamle o litosć icon_twisted.gif
Diabeu
icon_twisted.gif po raz kolejny "spec" od newsów zaszalał

PlayStation3 mit nVidia Grafik-Chips? 

28.08.03 - Der Chip-Hersteller nVidia soll sich nach einer Meldung von MoneyCNN.com in Gesprächen mit Sony befinden, um Grafik-Chips für die PlayStation3 zu produzieren. MoneyCNN.com beruft sich auf eine Aussage von Erach Desai, einem Analysten von American Technology Research. 

Den letzten Grafik-Chip hat Sony selber entwickelt und von Fujitsu herstellen lassen. 'Sie haben festgestellt, dass sie nicht alles alleine machen können', erklärt Desai. 'Ich habe mit einigen erfahrenen leitenden Angestellten gesprochen, und ich bin überzeugt, dass es sowohl von Sony als auch von nVidia Interesse gibt.' 

Michael McConnell von Pacific Crest Securities kommentiert: 'Ich würde ihnen wahrscheinlich eine Chance unter 50 Prozent einräumen, dass nVidia die PlayStation3 für sich gewinnen kann. Allerdings haben wir mit Sony gesprochen und sie berücksichtigen einen externen Lieferanten genau so wie eine interne Lösung.' 
Sony-Sprecherin Teresa Weaver hat diese Meldung nicht bestätigt. 

bez komentarza icon_twisted.gif
Wujek
8O W końcu poważny magazym z grywalnymi demami, czekam w napięciu.
CELL7777
bardzo ciekawy artykuł http://www.redherring.com/insider/2002/071...tion071902.html
tłumaczy dużo o ps3 warto przeczytać. tak się zastanawiam...to tylko czubek góry lodowej.
T.Mc
za ile teraz mozna kupic PS2(ze sklepu) bo zamierzam sprawic sobie ponownie ta maszyne po 1,5 rocznej przerwie.
DMX
Ja bym troche jeszcze poczekal, Microsoft zapowiedzial obnizke Xboxa w Europie do 149 euro (czyli 600zl) i SONY tez pewnie niedlugo bedzie musialo zredukowac ceny.

News z ost chwili:
Obniżka cen konsol w Wielkiej Brytanii
Informowaliśmy was już o obniżce ceny konsoli Xbox na europejskim rynku, a już dowiadujemy się, że Sony nie pozostało dłużne i również zmniejszy cenę swego produktu, konsoli vPS2. Jej cena na brytyjskim rynku zostanie obniżona do £129.99 (ok. 780zł), natomiast cena Xbox'a spadnie do £99 (ok. 600zł).
Ponadto Sony planuje zwiększenie liczby oferowanych zestawów i już 8 października na rynek trafi zestaw składający się z konsoli i gry Pro Evolution Soccer 2 w cenie £159.99, następnie pojawi się zestaw konsoli z Prince of Persia: Sand of Time w cenie £144.99, a sprzedaż rozpocznie się 13 listopada. Jednak chyba najbardziej popularny będzie zestaw z Gran Turismo 4 w cenie £144.99, który na sklepowe półki trafi w okolicach gwiazdki.
paroofa
Ja bym troche jeszcze poczekal, Microsoft zapowiedzial obnizke Xboxa w Europie do 149 euro (czyli 600zl) i SONY tez pewnie niedlugo bedzie musialo zredukowac ceny.

News z ost chwili:
Obniżka cen konsol w Wielkiej Brytanii
Informowaliśmy was już o obniżce ceny konsoli Xbox na europejskim rynku, a już dowiadujemy się, że Sony nie pozostało dłużne i również zmniejszy cenę swego produktu, konsoli vPS2. Jej cena na brytyjskim rynku zostanie obniżona do £129.99 (ok. 780zł), natomiast cena Xbox'a spadnie do £99 (ok. 600zł).
Ponadto Sony planuje zwiększenie liczby oferowanych zestawów i już 8 października na rynek trafi zestaw składający się z konsoli i gry Pro Evolution Soccer 2 w cenie £159.99, następnie pojawi się zestaw konsoli z Prince of Persia: Sand of Time w cenie £144.99, a sprzedaż rozpocznie się 13 listopada. Jednak chyba najbardziej popularny będzie zestaw z Gran Turismo 4 w cenie £144.99, który na sklepowe półki trafi w okolicach gwiazdki.

Z ostatniej chwili?biggrin.gif Na GO juz ok. 4 dni temu to napisalem, ale news musial byc skasowany, poniewaz psul wyglad strony, a nie chcialo mi sie tego pisac jeszcze raz:). Warto dodac, ze bedzie rowniez zestaw z Eye Toyem i z GTA:VC.
kedar
Mam prośbe: mógłby ktoś mi podać jakąś stronke, na której będą napisane najbliższe premiery gier na PS2 biggrin.gif

Trzcina: www.gamespot.com
www.gamers.com
CELL7777
Mam prośbe: mógłby ktoś mi podać jakąś stronke, na której będą napisane najbliższe premiery gier na PS2  biggrin.gif

Trzcina: www.gamespot.com
www.gamers.com

lista jest na gameonly w dziale ps2 w archiwum
marshall
macie tu niusa ,-) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1...82+wys%C5%82any.
WARIAT laugh.gif
-=Burthess=-

8O 8O 8O 8O Dobre, dobre a najlepiej się zapowiadają te gamepany... laugh.gif
paroofa

Nie no, co Ty. Najlepszy jest procesor - cell pracujący odpowiednio jak P4 11GHz. A co tam, że planowana data ukończenia prac na cell'em to 2007 rok, ale ten gość już to ma:).
marshall
Zapomnielisciie ze dzisiaj dzien tolerancji dla shizofrenikow :wink:
MichAelis
cholera niezly wynalazek najgorsze ze ktos to licytuje...
Wujek

Brak mi słów...
MichAelis
sorry ze jeszcze raz o tym, ale nie moge znalesc tych premier gier na ps2...Wiec prosze o konkretny link do dat z najblizszymi premierami gier na ps2 w EUROPIE czyli pal.
joseph
gee za mocna ta oferta na allego:)
niewiem co za debile to licytują!
ten gość co to sprzedaje ma niezłą fantazję laugh.gif (gt4,itp.)no a wogóle wygląd konsoli i jej parametry to chyba na jakiejś ostrej fazie pisał!
stary jeżeli to czytasz to podaj mi adres swojego dilera! laugh.gif
MichAelis
Blagam o te daty...europejskie, ma ktos?
kedar
Mam prośbe do kogoś: może mi ktoś powiedzieć na priva (żeby tu nie zaśmiecać) co mam zrobic żeby mi zaczęły chodzić filmiki w formacie wmv?? Mam tylko dźwięk a obrazu ni ma sad.gif
wsm
sprobuj sciagnac Windows Media Player 9
fagg
Mam prośbe do kogoś: może mi ktoś powiedzieć na priva (żeby tu nie zaśmiecać) co mam zrobic żeby mi zaczęły chodzić filmiki w formacie wmv?? Mam tylko dźwięk a obrazu ni ma sad.gif

albo allplayera ...najlepszy prog do odtwoarzania
Kaczor
Mialo byc na priv icon_twisted.gif
palo
wreszcie nowe zdjęcia z THUGa !!! juz widać, że gra bedzie niezł, zmienili wygląd strzałek, pasku balansu, wszystko jest takie ... undegroundowe smile.gif juz nie mog esię doczekac, 7 paxdziernik, mam nadzieje, że nic sie nie zminiło z tą datą premiery.
villain
Ja tylko chce skomentowac newsa o FFVII-2 - szkode, ze to bedzie interaktywny film a nie gra sad.gif(((((((( Ale i tak juz nie moge sie tego tytulu doczekac :-) Mam nadzieje, ze to cacko opusci granice japonii...
a info o FFXII dopiero 19 listopada ?sad.gif
Sojer
Widzieliście te trailery z Max Payne'a 2 ? Polecam gorąco!!! icon_twisted.gif
Gra prezentuje się maksymalnie pozytywnie biggrin.gif
palo
i tak THUG zarządzi icon_twisted.gif 7 październik, yech :!: już nie moge sie doczekać cool.gif
Ölschmitz
Widzieliście te trailery z Max Payne'a 2 ? Polecam gorąco!!! icon_twisted.gif  
Gra prezentuje się maksymalnie pozytywnie biggrin.gif

obejrzałem... i się zawiodłem... poczekamy na gotową wersję...
Sojer
i tak THUG zarządzi  :twisted: 7 październik, yech  :!: już nie moge sie doczekać  8)

7 pazdziernik??? ja pikole!!! jazdaaa icon_twisted.gif Dobrze ze konsole mam przerobiona na Ripper'a 2, kupie sobie wersje na dvdr laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.