w którymś PE było napisane, że siódmy, ale wiesz jak to jest, często się spóźniaja około miesiąca ... mam nadzieję, że tego tytułu to nie dotyczy
w którymś PE było napisane, że siódmy, ale wiesz jak to jest, często się spóźniaja około miesiąca ... mam nadzieję, że tego tytułu to nie dotyczy :lol:
Tez tak mysle

Oby, oby...
villain
29 09 2003, 23:45
Obejrzalem ten filmik z FFVII ac - myslalem, ze bedzie dluzszy ale i tak jest niezly

Ciekawe czy tytul ten pojawi sie poza granicami jap ??? Oby square chcialo zaryzykowac....
-=Burthess=-
11 10 2003, 10:51
Skriny z Berserka. Wyglądają cienko ale 1 to jedna z moich ulubionych gier, więc czekam z niecierpliwością.
CELL7777
14 10 2003, 22:01
http://ruliwebfile.intizen.com/mpeg3/tgs20...iweb_nina01.mpg
obacziłem trailer z tej gry i jestem pod wrażeniem gra zapowiada się całkiem ciekawie.rendery zabijają kunsztem wykonania
Co sądzicie o nowym Crash Nitro Kart swego czasu Crash Team racing dużo namieszał ( PE 10/10 ) mam nadzieje ze powtórzy sukces poprzednika . Po przeglądnieciu screenów na Gamespocie moja opinia jest taka :
- facjaty zawodników są jakieś dziwne
- jakieś dziwne wskażniki ( nie na każdym screenie ) nad głowami przeciwników ( że niby damage? )
- o wiele bardziej zakręcone trasy ( widoczna zmiana developera . Czesto jedziemy do góry nogami albo nagłe zmiany kątów) w jednej z plansz jedziemy a nagle na 90 stopniowy podjazd w góre po scianie wieżowca
- nowego środowisko industrialnego miasta ( pojawiło sie w Crash 3 ) daje niezłe wrażenie .
Mniejsza o to czy bedzie 7 czy 10 i tak to bedzie jedna z moich pierwszych gier na PS2 ( obok SC2 i J&D )
Sorry , że pisze posta pod postem ale w akcji sprawóje sie wspaniale . Dobrze odwzorowane uczucie prędkości . W ogóle gra jest szybsza .
Obejrzyjcie trailer na Gamespocie .
jaszczoor
25 10 2003, 15:48
widziałem filmiki i nie rzuciły mnie one na kolana.
Na psx grałem dużo w tą gierke ale ta na Ps2 nie wygląda żeby sie znacznie różniła od poprzedniej częśći.
PS.istnieje coś takiego jak guzik ''zmień'' do zmany treści postu :wink:
Ratchet & Clank za 79 zł jest na stronie Sony.pl, ale niedługo napewno taka cena będzie w kazdym sklepie.
CELL7777
31 10 2003, 17:45
Oto jakie rewelacje można przeczytac w Japońskim magazynie Gamest.
Shinji Mikami(odpowiedzialny za takie gry jak Resident Evil czy Devil May Cry) ma zamiar zająć się trzecia częścią Devil May Cry! (pierwsza część była jego autorstwa, drugą już oddał w inne ręce, co IMHO samej grze nie wyszło na dobre). Ale to nie koniec rewelacyjnych plotek. Podobno Mikami od dłuższego czasu tworzy coś wspólnie z...Hideo Kojima(twórca Metal Gear Solid)!!!. Jeśli te plotki okażą się prawdą to po pierwsze Dante wróci w wielkim stylu, po drugie narodzi się wielka gra autorstwa dwóch wielkich ludzi.
www.gamepub.org
lepiej żeby to była prawda gracze na tym dużo zyskają
Oto jakie rewelacje można przeczytac w Japońskim magazynie Gamest.
Jeśli te plotki okażą się prawdą to po pierwsze Dante wróci w wielkim stylu, po drugie narodzi się wielka gra autorstwa dwóch wielkich ludzi.
www.gamepub.org
Po tym zdaniu az mnie ciarki przeszly

Ciekawe co oni wykombinuja
jak to bedzie mialo taki wyswietlacz to ja pytan nie mam 8O
Jesli to nie jakis domorosty projekt...ofokoz :>
szczurek
5 11 2003, 11:13
PSP concept model http://ps2media.ign.com/ps2/image/pspmodel1.jpg
fiu fiu wygląda ... interesująco i zarazem zaskakująco. trochę przypomina N-Gage
PSP concept model http://ps2media.ign.com/ps2/image/pspmodel1.jpg
Normalnie cos pieknego

Qrde znowu bede mial dylemat, co kupic PSP czy nowego GameBoya. No ale to nic jeszcze duzo czasu trza zaczac zbiera
jaszczoor
6 11 2003, 21:52
[quote=\"bronek\"][quote]słyszałem ze ma wyjść gra \"mgs3\" na ps2!!!![/quote]
bronek, rozbrajasz mnie
Przyjmuje zakłady-kiedy bronek dostanie KDB??
gościu daje rade

dostanie za 3 sekundy
CELL7777
6 11 2003, 22:02
słyszałem ze ma wyjść gra \"mgs3\" na ps2!!!!

dobry jest

wyleci przed północą
dante2003
6 11 2003, 22:09
Ten news to normalnie mistrzostwo świata 8O 8O 8O . Bronek powinien wysłać go do PE bo oni na pewno czekają na tą informację z niecierpliwoścoą
jaszczoor
6 11 2003, 22:11
bronek ty pewnie znasz osobiście Hideo Kojime.
Jesteś pierwszż osobą na świecie nielicząc pana Hideo który zna to info.
Jesteś moim małym bogiem
bronek ty pewnie znasz osobiście Hideo Kojime.
Jesteś pierwszż osobą na świecie nielicząc pana Hideo który zna to info.
Jesteś moim małym bogiem

nie tylko twoim ;p
lukajcie do tematu PS2 WAŻNEEEE tam to dopiero jest ostro
jaszczoor
6 11 2003, 22:25
cały zcas tam lookam
Jazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzda
kotlet_schabowy
7 11 2003, 14:31
słyszałem ze ma wyjść gra \"mgs3\" na ps2!!!!

dobry jest

Może on po prostu nie czytał jakiś czas gazet i nie przeglądał internetu.
CELL7777
9 11 2003, 17:23
o jakiś inny link poproszę
dante2003
9 11 2003, 21:47
o jakiś inny link poproszę
W menu po lewej jest link movies, ale trzeba się zarejestrować żeby to ściągnąć.
CELL7777
17 11 2003, 09:58
\"Podobno Naughty Dog pracują nad Jak III na PS2 oraz wersją Jaka na PSP.\"
News pochodzi ze stronki www.gameonly.net
np już sprostowanie na PSP będzie jak1 a jak3 będzie na ps2.
szczurek
18 12 2003, 17:45
Fight Club- zapowiada się crap i żerowanie na licencji wspaniałego filmu, fak. Czy tylko ja zauważyłem że na wszytskich zdjęciach jest Jack i Tyler? W dodatku nie podobni
kotlet_schabowy
19 12 2003, 00:18
Lowrider - zapowiada się kozacka gra - lowraidery plus dobra muzyka, plus granie. Mam nadzieję, że będzie długa i żywotna, i fajnie by było, gdyby była jakaś możliwość rozbudowywania i zmieniania wyglądu samochodów. Ta gra jest już podobno od jakiegoś czasu w USA, czy to prawda ?
kotlet_schabowy
19 12 2003, 12:05
GTA na GBA
Dzisiejsza konferencja, na której Take Two przedstawiało swoje plany na przyszłość była prawdziwą gratką dla posiadaczy przenośnej konsoli Nintendo - duża ilość gier przygotowywana jest właśnie z myślą o ich sprzęcie. Wśród nich znajduje się specjalna wersja Grand Theft Auto. Niestety nie ujawniono wielu informacji dotyczących tej pozycji - wiadomo jedynie, że zastosowany zostanie silnik przeliczający grafikę 2D oraz umożliwiający rozgrywkę z perspektywy identycznej jak w dwóch pierwszych częściach serii.
INFO. www.gamepub.org
Rockstar jednak zdecydowało się na zrobienie tej gry na GBA. Czyli - zapowiada się świetna gra. Kiedyś widziałem pierwsze screen'y ( ale chyba nieoficjalne) i wyglądało to bardzo dobrze. Zresztą, GBA ma chyba większe możliwości generowania 2D niż PSX. Żeby tylko dali dużą ilość misji, wiele misji dodatkowych ( na przykład taksówką, strażą pożarną i tak dalej). Ale ten News chyba powinien być w dziale o GBA i GC ?
dante2003
19 12 2003, 19:00
Getaway 2 zapowiedziane... było w okolicach premiery Getaway 1.
jaszczoor
19 12 2003, 20:57
Getaway 3 zapowiedziane... było w okolicach premiery Getaway 1.
chyba getaway 2 ??
dante2003
20 12 2003, 12:02
Getaway 3 zapowiedziane... było w okolicach premiery Getaway 1.
chyba getaway 2 ??
Sorry, już zmieniłem.
Getaway2 !! wreszcie, już nie mogłem się doczekac tej gry !! bedzie walka; Driv3r vc Getaway2.
red2000
23 12 2003, 12:21
fajna ta okladka driv3ra ,serio podoba mi sie!
szczurek
23 12 2003, 12:22
a mie nie, jest taka hmmm... dziwna
MichAelis
27 12 2003, 22:51
Ktos wie gdzie mozna znalezc daty premier gier w Palu?
szczurek
28 12 2003, 10:55
http://emu.makii.pl tam gdzieś jest odnośnik do dat wydania
szczurek
3 01 2004, 14:07
Szkocki konsultant do spraw komputerów, Mark Gallagher pozwał Rockstar North (dawniej DMA Design), oskarżając firmę o kradzież jego pomysłu, która miała miejsce dziesięć lat temu.
W 1993 roku Gallagher pokazał Rockstar'owi płytkę demo z grą Crime Inc. nad którą pracował, lecz wtedy firma nie była zainteresowana projektem, choć nigdy nie zwróciła płyty. Jednak w 1997, kiedy na rynku pojawiła się gra Grand Theft Auto zobaczył, że wiele elementów jest wziętych z jego produkcji. Nie wiadomo, dlaczego Gallagher aż tyle czasu zwlekał z wytoczeniem sprawy, choć od tej pory wydane zostały trzy kolejne części znanej serii.
proste, czekam aż Rockstar zarobi wystarczająco aby wziąść odszkodowanie np. 20mln

. Dziwna sprawa....oj aniołkami to Rockstar nie jest ;p
oh my God!nareszcie bedzie nowe gta! hmm...Sin City,dziwne myslalem ze bedzie san andreas ale to tez jest spoko :wink:
oh my God!nareszcie bedzie nowe gta! hmm...Sin City,dziwne myslalem ze bedzie san andreas ale to tez jest spoko :wink:
a może ktoś wie w którym roku się ukaże?? :wink:
I'am pececiarz Pc a plejek jest o wiele lepszy
TaKeShiX
16 01 2004, 13:28
Sony zwiększyło pamieć w PSP z 8MB do 32MB czyli 4 krotnie więcej ramu :!: 8) .
a także cene
która miała być na poziomie GBA:SP
Sony zwiększyło pamieć w PSP z 8MB do 32MB czyli 4 krotnie więcej ramu :!: 8) .
a także cene
która miała być na poziomie GBA:SP 
a ma teraz oscylować w rejonie 1500-2000 - chooy im w dupę z taką ceną
Kur|wa po(pipi)alo ich 8O
CELL7777
16 01 2004, 14:36
Po premierze pewnie spadnie do 1000zł.
Co oni tam wsadzili pewnie komórkę konsolę i jeszcze aparat cyfrowy 8O .
VuLcAnO
16 01 2004, 14:45
Taaa...jak takie ceny mają być w "Europie" to u nas na pewno Sony Poland przy launchu błyśnie ceną podobną do tej z ps2(ok. 2000 zł

).
dante2003
17 01 2004, 10:41
Taaa...jak takie ceny mają być w \"Europie\" to u nas na pewno Sony Poland przy launchu błyśnie ceną podobną do tej z ps2(ok. 2000 zł

).
Nie zapominaj, że od maja my też będziemy Europą.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.