Tutaj mozecie wrzucac wszelkie komentarze co do newsow zawartych w temacie wiadomym. Jeszcze raz prosze abyscie tam nie komentowali nic, jeno w miejscu specjalnie do tego przeznaczonym - czyli tutaj. Aha i prosilbym tutaj nie pisac newsow, bo od tego jest temat wiadomy <;.
Tyle.
dobrze, juz to nie jest news, tylko olds (?)

ale uważam, że gra Hobbit to jedna wielka pomyłka !!! Co to za bohater ?! Fuuu ...
Tak...Hobbit to pomylka..wygląda po porstu tragicznie.Jak oglądałem podobne screeny ponad rok temu to jeszcze miałem nadzieje ale teraz już jestem pewien ze ta gra będzie niewypałem :x
:cry: a myślałem, że będzie fajna przygodówka na podstawie książki :cry:
Ba! :wink: Przeczytajcie zapowiedz tej gry w PE. Shivie się chyba podoba
Ba! :wink: Przeczytajcie zapowiedz tej gry w PE. Shivie się chyba podoba :D
Radze obejrzec filmy. Nomen omen nie podoba sie pewnie tym, ktorzy szukaja powagi, klimatu ksiazki i w ogole maja fiolka na punkcie tworczosci Tolkiena. A jako gra THE HOBBIT zapowiada sie wiecej niz milusio.
Splender
5 04 2003, 06:40
Radze obejrzec filmy. Nomen omen nie podoba sie pewnie tym, ktorzy szukaja powagi, klimatu ksiazki i w ogole maja fiolka na punkcie tworczosci Tolkiena. A jako gra THE HOBBIT zapowiada sie wiecej niz milusio.
Moze i tak, ale jak ktos jest fanem tworczosci pana Tolkiena, tak jak ja na przyklad

to na pewno nigdy w to... cos... nie zagra.
Wie ktoś coś nt. daty premiery Full Throtle 2 ? Czekam na tą grę z wywieszonym jęzorem, jedynka to była najlepsza gra w jaką do tej pory grałem - POEZJA.
PS. Nie wiem czy to pytanie umieszczać w PS2N, czy w PS2N-K..

oj wątpie, gra bedzie parodią hobbita ... a tak na marginesie to gdzie jest ta zapowiedź w PE, bo jakoś nie zauważyłem jej

oj wątpie, gra bedzie parodią hobbita ... a tak na marginesie to gdzie jest ta zapowiedź w PE, bo jakoś nie zauważyłem jej
Palo: w nowym PE w dziale o newsach na Xia
Shiva: Hmmmm jak narazie patrze na te screeny, to gra wygląda bardzo badziewnie!
PS. Nie wiem czy to pytanie umieszczać w PS2N, czy w PS2N-K..
Tutaj. Jezeli odpowiedzia jest sam news, to prosze w PS2N zamiescic, a tutaj dac notke, ze odpowiedni news sie znajduje w odpowiednim miejscu.
Shiva: Hmmmm jak narazie patrze na te screeny, to gra wygląda bardzo badziewnie!
W gazecie tak. Gdyby jednak przyjrzec sie zdjeciom/filmom z bliska (jak to zabrzmialo:) to sprawa wyglada znacznie lepiej - moze sie spodobac, ma swoj urok.
jak to jest z tym Chaos Legion - jedni czekaja na usa tak jak ja z wielkim wytesknieniem bo nie wzialem jap a podobno wypas a inni mowia ze kotlet
kogo sluchac?
czy bedzie mega wypastuch czy z CHaos Legion sie zrobi Chałą Legło???
Wolverine to moja ulubiona postac z Marvela i wlasnie sie zastanawiam czy sie zaopoatrzec w gre o nim bo po screnach to sie boje ze sie moge zrazic
co wy na to?
widzialem filmik z tej gierki i nawet fajne ciosy mial Wolverine, a grafika to czyms wybitnym nie jest (ale to spostrzerzenia tylko z filmiku)
Hanzo chwala ci za to co zrobiles, bo wczesniej zanim znalazlem tam newsa to tyle czasu minelo, ze bym 3 tematy obejzal. Dzieki ci.
Co do Hobbita to gierka moze byc calkiem calkiem, ja w kazdym razie nie stawiam na niej jeszcze krzyzyka.
1 kwietnia na sieci pojawiła się informacja jakoby microsoft zapłacił 100 mln$ id'software za to zeby Doom 3 nie ukazał się na PS2 i NGC info nigdy nie zostało potwierdzone przez iD.
a czy wydaj Ci sie zeby ps2 pociagnelo te gre... wydaje mi sie ze niema nawet sensu wykupywac wylocznosc na te gre.
Gran Turismo 4 info od Polyphony digital i PlayStation2 magazine
dostaniemy do dyspozycji -2000 samochodów
100 tras
on-line dwóch graczy na jednej konsoli max i 9 na jednej trasie(plus 5 komputer???)
możliwośc stworzenia własnego wózka.
Lol. Jezeli to info jest potwierdzone na 100% to super
2000 samochodow, 100 tras i ta mozliwosc stworzenia wlasnego wozu.
To zbyt piekne aby bylo prawdziwe :wink:
Nic nie wspominaja o zniszczeniach?
Nie bardzo chce mi się wierzyc w te liczby. 100 tras? Pewnie podstawowych będzie 25 (z czego połowa to stare trasy z GT3 i GTConcept), kazda dostępna w odbiciu lustrzanym (to już 50) i każdą taką trasę będzie mozna jechać w druga stronę (co daje setkę)
LOL
Możliwośc budowy własnego wózka... jasne

Apex tez ma "budowe włąsnego wózka"...
on-line dwóch graczy na jednej konsoli max
To tez pewnie ściema...
on-line dwóch graczy na jednej konsoli max
To tez pewnie ściema...
A to czemu? Z tym pierwszym moge sie zgodzic ze bedzie sciema. Ale dlaczego by to mialo byc sciama?
dante2003
11 04 2003, 20:39
100 tras - pewnie 25 tras +revers +lustrzane
Nie no, to chyba jakiś fake, niemożliwe żeby było aż 100 tras bo to by się Gamerze w kąciku nie zmieściło :wink: . Ale 2000 samochodów ??? Jakby sie przyłożyć to jest to możliwe do zrobienia
2000 fur ? Raczej nie do wykonania, jest wogóle tyle modeli aut ? Bo zdaje mi się, że nie....
100 tras ? Tak jak ktoś mówił - 25+revers+lustrzane.
Wogóle, to to co mówią panowie z Polyphony zdaje mi się zbyt dobre...
Wogóle, to to co mówią panowie z Polyphony zdaje mi się zbyt dobre...
Oni juz nie raz przesadzali z chwaleniem sie nowa czescia GT. A pozniej okazywalo sie ze te rzeczy o ktorych mowili mozna wlozyc pomiedzy bajki.
może być 25 tras, ale możlwość budowy wózka może być ciekawa.
ale możlwość budowy wózka może być ciekawa.
No, jakby to byla prawda to wypas. Tylko zeby byla ta opcja rozbudowana, a nie konczyla sie na naklejaniu naklejek i montowaniem spojlerow :?
Hmm... calkiem mila

Ciekawe czy duzo wiecej kosztuje od standartowej. Ale jakbym kupowal PS2 i kosztowala te 100zł wiecej kupil bym ja.

ano miła - tylko czy jakieś egzemplarze trafią do nas? szczerze mówiąc to wątpię - a szkoda by była
Jakbym sie nie przypatrzyl to powiedzialbym ze to jedynka :roll:
TaKeShiX
16 04 2003, 12:30
2000 fur ? Raczej nie do wykonania, jest wogóle tyle modeli aut ? Bo zdaje mi się, że nie....
Bieżemy jeden model x[razy] z 3 pojemnośći silnika x[razy] z 20 lakierów i już mamy 60 fur

itd do 2000.
a tak poważnie :wink: to mam nadzieje że wzorem GT2 bedzie więcej starych amerykańców [mustangi ,corvety ,cobry itp.] i jak najmniej wozów takich jak mazdy demio i inne daihatsu
dante2003
16 04 2003, 15:17
Polyphony ma już 250 gotowych modeli samochodów (z GT3 i GTC), zrobią pewnie kolejne 250, zrobią kilka takich samych różniących się silnikiem albo jakimś szczegółem i wyjdzie 2000.
gamecubek
16 04 2003, 15:29
Polyphony ma już 250 gotowych modeli samochodów (z GT3 i GTC), zrobią pewnie kolejne 250, zrobią kilka takich samych różniących się silnikiem albo jakimś szczegółem i wyjdzie 2000.
kolega ma racje od premiery gt3 troche czasu juz mineło więc PLYPHONY ma troche modeli które w tym czaśie śie ukazały do tego pare poprawek starych fur i mamy wszystko gotowe haha
dante2003
17 04 2003, 09:38
Zarówno R&C2, jak i Jak II na screenach wyglądają świetnie. Cziekawe, która gra okaże się lepsza?
Co do GT4 - CELL7777 podał niby screen, jest to jednak obrazek z wersji przeznaczonej dla firmy Volkswagen, która nie będzie dostępna w sklepach, będzie przeznaczona do testu kolejnych modeli aut przez rajdowców na specjalnie dostosowanym do tego stanowisku.
Jak II - giera jeśli chodzi o grafikę wygląda ślicznie, wciąż jednak nie mam przekonania co do nowego designu :?
Czytalem gdzies ze ten symulator Volkswagena ma wykorzystywac juz silnik z GT4. Ale puki co nic na to nie wskazuje.
Gran Turismo 4 ?????

Heh... co to ma byc?? To wyglada mizernie. Jakas slaba rozdzielczosc...
CELL czemu przy nazwie napisalec ?????

Czy to jest pewne ze to GT4

Moze to jakis fake. Przeciez GT4 mieli pokazac na E3 (a tak wogole to kiedy to bedzie?). A watpie zeby pokazywali cokolwiek wczesniej :roll:
Co do GT4 - CELL7777 podał niby screen, jest to jednak obrazek z wersji przeznaczonej dla firmy Volkswagen, która nie będzie dostępna w sklepach, będzie przeznaczona do testu kolejnych modeli aut przez rajdowców na specjalnie dostosowanym do tego stanowisku.
kur.wa ludzie,to nie jest GT4!!!
sarni wam wszystko napisał!!
Ciekawe ile Polyphony dostanie za to kasy
dante2003
17 04 2003, 10:07
Tyle, że do śmierci byś tego nie wydał 8O

.
Tyle, że do śmierci byś tego nie wydał 8O :D .
Wydal by, jak czlowiek chce to potrafi ;]
Te screeny to jakies brzytkie, mogli sie postarac o ladniejszy symulator dla VW
Dla nich grafika nie gra roli - liczy się model jazdy, a z tego co wiem to będzie ULTRA-REALISTYCZNY.
Dla nich grafika nie gra roli - liczy się model jazdy, a z tego co wiem to będzie ULTRA-REALISTYCZNY.
A pozatym te screeny sa slabej jakosci. Wiec nie sugerujcie sie zbytnio nimi :wink:
Antares
17 04 2003, 11:45
Przecież gierka jest jeszcze w fazie produkcji. Jak widziałem pierwsze zdjęcia FFX też za pięknie nie wyglądało a przecierz w ostatecznej wersji grafa wywala w kosmos.
Przecież gierka jest jeszcze w fazie produkcji. Jak widziałem pierwsze zdjęcia FFX też za pięknie nie wyglądało a przecierz w ostatecznej wersji grafa wywala w kosmos.
Male sprostowanie: to nie jest gra

. A te screeny to pewnie pochodza z jakiegos filmiku i dla tego sa takiej jakosci.
Ultra-realistyczne, to znaczy tak realistyczne, że się w pale nie mieści
Ps3
Haha to na tym zdjeciu wyglada jak klozet :wink:
Ps3
Moze nietrzaba bedzie wychodzic do WC
Mam nadzieje ze ten patet z padami bez kabla naprawde trafi do konsoli.
JUZ widze ile bedzie kosztowala PS3, az strach sie bac
Ps3
He, he racja. Wogole jakies to to dziwne :roll: Napewno wiele sie jeszcze zmieni do premiery :roll:
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.