Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Wybuchające granaty
Forum PSX Extreme > Kąciki > Halo Arena
Jaszczur Ojciec
Sprawdziłem wszystkie poprzednie tematy i zauważyłem że nikt się jeszcze nie wypowiedział w tej materii. Chodzi o Wasze przymyślenia , refleksje , wnioski na temat eksplozji . Jakie tragiczne skutki może nieść za sobą brak rozwagi Master czifa podczas używania granatów , lub plazmowych bomb kowenantów? Czy zyski rzeczywiście będą większe niż koszty? Jak wyjść cało z morza eksplozji ? Jak odczepić przyklejoną plazmę nim będzie za pózno?
Uzny
zalezy kto rzuca, jak cichy to nie masz po co uciekac.
Valeq
plazmy odczepić sie nie da
Yaxa
Plzame odczepic sie da ale dzieje sie to bardzo rzadko, przypadkowo i jest to blad gry. Plazme mozna tez odbic melee ale to tez chyba zupelnia randomowa sztuka.
miniu
CYTAT(Yaxa @ 31 05 2008, 10:42) *
Plzame odczepic sie da ale dzieje sie to bardzo rzadko, przypadkowo i jest to blad gry. Plazme mozna tez odbic melee ale to tez chyba zupelnia randomowa sztuka.

No widzialem przypadki takie ^^
Stucka da sie odkleic jak w odpowiednim momencie przejdziesz przez shield dorsy. (ale to tylko czasem sie zdarza i to blad gry)
Co do odbicia za pomoca melee to to tylko 2 razy widzialem i to tylko na filmikach .... fajnie to wyglada ^^
Co do rzucania nadow to sadze ze sa bardzo pozyteczne szczegolnie jak sie boji walczyc z kims na brki (pozdrawiam karczoha ;P )
Gdyby nie nady w halo to trudno bylo by odbic pozycje jak np Snipe tower na guardianie. Wogule halo bez nadow to nie halo ^^
No ale oczywsicie trzeba umiec nimi rzucac.
KarCzoH
Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia smile.gif Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami smile.gif Ogarnij lepiej tą fize to może coś Ci lepiej z nejdami pójdzie biggrin.gif
Imo
Umiec rzucać dobre granaty + dobry aim z BR > Morderczy aim z BR + ni wiedzieć jak rzucać granaty

taka prawda, bo w Halo tak się składa, że nie gramy na mapach typu ... pusta mapa Foundry
miniu
CYTAT(KarCzoH @ 31 05 2008, 16:08) *
Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia smile.gif Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami smile.gif

No nie trudno przewidziec gdzie bede jak na rozgrzewkach biegne przecie prosto przed siebie nawet moja siora by mnie nadem trafila wink.gif
KarCzoH
CYTAT(miniu @ 31 05 2008, 16:25) *
Nie że się boje tylko yebie Cie moimi granatami jak chce i to Cie wqrwia smile.gif Gdzie biedaku nie pójdziesz ... tam zawsze masz granat pod nogami smile.gif

No nie trudno przewidziec gdzie bede jak na rozgrzewkach biegne przecie prosto przed siebie nawet moja siora by mnie nadem trafila wink.gif

Tak tylko, że rozgrzewki zawsze gramy na Guardianie a mapa jest mała i prosta jak budowa cepa smile.gif Więc jakbyś nie biegł to nie zmienia różnicy biggrin.gif
miniu
CYTAT(KarCzoH @ 31 05 2008, 16:56) *

Tak tylko, że rozgrzewki zawsze gramy na Guardianie a mapa jest mała i prosta jak budowa cepa smile.gif Więc jakbyś nie biegł to nie zmienia różnicy biggrin.gif

Ta tylko po co cwiczyc nady na rozgrzewce ...
KarCzoH
CYTAT(miniu @ 31 05 2008, 16:58) *
CYTAT(KarCzoH @ 31 05 2008, 16:56) *

Ta tylko po co cwiczyc nady na rozgrzewce ...

Ja nie ćwiczę smile.gif Po prostu rzucam bo tak się gra cool.gif

BTW.
na Guardianie 4v4 można fajnie granatami niszczyć na respach smile.gif Tylko trzeba do tego dobrego teamworku zeby rzucic w tym samym momencie dobry granat smile.gif Zawsze jakiś frag Hellooooł biggrin.gif
Jaszczur Ojciec
Najbardziej porzyteczna plazma to plazma na snowboundzie , gdzie jest jednym z najlepszych sposobów na szotganiarza. A że szoguna z tych krecich tuneli inną bronią wypłoszyć nie sposób pozostaje często ona jedyną alternatywą.
miniu
CYTAT(Jaszczur Ojciec @ 31 05 2008, 19:16) *
Najbardziej porzyteczna plazma to plazma na snowboundzie , gdzie jest jednym z najlepszych sposobów na szotganiarza. A że szoguna z tych krecich tuneli inną bronią wypłoszyć nie sposób pozostaje często ona jedyną alternatywą.

Plasma wszedzie sie przyda wink.gif
FiL4
W h1 mozna uniknac smierci od plazmy nawet jak dostaniesz na cialo - wystarczy zrobic w odpowiednim momencie melee w sciane tak zeby wybuch byl poza mapa... Nie wiem czy ktos pamieta, ale chyba mi sie to udalo zrobic na jednym z PHN'ow i bylo to na Chillu - Pafeu pamietasz? ryj tej xD
Zimol
Czy naprawdę nikt nie zauważył ze Ojciec założył ten temat dla beki?biggrin.gif
Co za poważna dyskusja xD Molo umarło...
CichyGrzmot
Granaty zwyklem rzucac w ten sposob, zeby spadaly na wrogow z gory. Sprawia to ze przeciwnik jest zdezorientowany.
Raz rzucilem plazme w teleport i wybuchla. Innym razem rzucilem granata w taki sposob ze po jego wybuchu wystarczylo dobic Fila.
Maiden

Raptor
To tak apropos granata na glowe? wink.gif
Uzny
wiesz co raper, tera to ja cie w ogole nie poznaje...
Maiden
R: A propos dobijania wub.gif
Jaszczur Ojciec
CYTAT(Raptor @ 2 06 2008, 00:27) *
To tak apropos granata na glowe? wink.gif

To pewnie aprop Dnia Dziecka
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.