Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Shaun White Snowboarding
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Dabman
Właśnie przeglądam gamespot, i natknąłem się na snowboard sygnowany imieniem oraz nazwiskiem najlepszego ridera w half-pipe.

Na temat gry nie wiadomo za wiele ( trailer i interview )

Nie wiemy czy to będzie symulator, czy arcade. W każdym bądź razie alternatywa dla Amped3 który w przeciwieństwie do pierwszej/drugiej części jest arcadówką.

Wiecej tutaj:
http://www.gamespot.com/xbox360/sports/sha...=result;title;2

nawet jest gameplay
http://www.gametrailers.com/game/6789.html

Czekam z niecierpliwością, a jak Wy?
massmedia
Narszcie coś w tym temacie się ruszyło, na dodatek freeridowo smile.gif O ssx 4 głucho, amped 4 to samo.
Mam nadzieje, że ta gra będzie dla snowboardu tym czym skate. dla skateboardingu. Obaczym
jiloo
widzialem filmy wczoraj. nie wie, czy mi umknelo, czy podali kto to robi?

a sama gra? pierwsze wrazenie slabe. wjeje nuda, ze az strach.
ale faktycznie niewiele mozna na razie powiedziec, a ze zarowno snowboard jak i gry o ekstremalnych sportach uwielbiam - czekam na wiecej info.
2razyjot
CYTAT(jiloo @ 5 06 2008, 11:15) *
a sama gra? pierwsze wrazenie slabe. wjeje nuda, ze az strach.

Zgadzam sie z jiloo - czekamy na obszerniejsze info i przechwalki "czym chca nas zaskoczyc". tongue.gif Snowboard to wdzieczny temat, jestem na tak!
bajej
Gra hula na silniku Assasyna ;]. No jesli oswietlenie bedzie takie fajne i animacja postaci jak w poprzedniej grze od UBi to ja już mówie tej grze tak, uwielbiam ten sport hyh.gif
Kroolik
No i najważniejsze, system tricków. Jak zrobią Arcade'owy jak w SSX to jestem na tak.
Choć z drugiej strony tęsknię za kosmosem jakim był Coolboarders 2 (L1+L2+R1 póść L2 wciśnij R2 póść L1 wciśnij L2...)
Diabeu
ja tam nie chcę erkejdowych zajawek, ja chcę rezurekcji systemu z Amped2
a Coolboarders miało syfiasty system

a jak w grze nie będzie ciekawych zadań i fizyki to przegrali (niby o tym mówili ale jakoś nie było widać dobrej fizyki)
RobertKWL
Własnie!! Kto jest Developerem tej produkcji? Też bardzo lubie snowboard, bo z serią SSX na PS2 spędziłem długie godziny grając z bratem smile.gif
Kroolik
Tak trudno wpisać Shaun White Snowboarding w Google? Drugi wynik od góry : Ubisoft Montreal
bart-blank
Ile to ja czekałem na jakiś nowy snowboard!!!! Nareszcie będzie w co pograć smile.gif Teraz tylko czekać.....
Mikes
Mam nadzieje ze bedzie wiecej tricków niz te 2 graby na filmiku.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.