Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Crysis Warhead
Forum PSX Extreme > Platforma > PC > Games
Lem
Witam
Wlasnie dowiedzialem sie o nadchadzacej drugiej czesci niedocenionej gry jaka byl wysmienity graficnie Crysis. Sequel bedzie prawdopodobnie nosic podtytul Warhead. Narazie brak jakichkolwiek informacji.

http://www.gry-online.pl/s013.asp?ID=41300 --> mozna sobie poczytac tongue.gif

ako
CYTAT(Lem @ 5 06 2008, 14:43) *
Witam
Wlasnie dowiedzialem sie o nadchadzacej drugiej czesci niedocenionej gry jaka byl wysmienity graficnie Crysis. Sequel bedzie prawdopodobnie nosic podtytul Warhead. Narazie brak jakichkolwiek informacji.

http://www.gry-online.pl/s013.asp?ID=41300 --> mozna sobie poczytac tongue.gif

Niedocenionej w jakim sensie? wink.gif

Dodam tylko ze sequel nie bedzie juz exclusive'm na PC i ukaze sie takze na konsole obecnej generacji. Czy warto czekac? Zalezy od tego czy Crytek uczy sie na wlasnych bledach czy nie, a porownujac Far Cry i pierwszego Crysisa mam co do tego obawy. Na Crysisie sie zawiodlem, zobaczymy co tym razem pokaza. Grafike niech zostawia w spokoju, i tak do dzisiaj ciezko zlozyc komputer na ktorym to pojdzie bez zaciecia na maksymalnych detalach. Natomiast w gameplayu i fabule przydaly by sie mocne szlify.
Lem
Zgadzam sie z Toba. Niech poprawia gameplay i bedzie git gitara a grafika i tak bedzie dobra moze nawet byc taka sama jak w pierwszym crysisie (to i tak jak na dzisiejsze standardy jest cud i miod)
Mowiac niedocenionej mialem na mysli jej niezbyt dobra sprzedaz. Mam nadzieje ze chlopaki wykrzesaja z siebie wszystko smile.gif
Dawido
CYTAT
i tak do dzisiaj ciezko zlozyc komputer na ktorym to pojdzie bez zaciecia na maksymalnych detalach.

Na dobrą sprawe nikt cie nie zmusza grać na max detalach. Inna sprawa że bez max detali to już nie to smile.gif
Jakoś cienko widze ten dodatek w konfrontacji z Farcry 2. Pomyśleć że sie podniecałem koszeniem drzewek (palemek) w Crysis. Farcry to poszczególne gałązki odpadaja smile.gif Wymagania obsdawiam na poziomie Crysis.
haszczak
Ja jakoś nie moglem do crysisa przekonać,no grafa faktycznie zabija ale to zamało...ta gra jest nudna jak dlamnie...
Wiolku
CYTAT(haszczak @ 19 06 2008, 18:06) *
Ja jakoś nie moglem do crysisa przekonać,no grafa faktycznie zabija ale to zamało...ta gra jest nudna jak dlamnie...

Popieram, ogólnie gry Cryteka mi nie podchodzą.
Sandking
Far Cry był jeszcze grywalny i to nawet bardzo, Crysis jest nudny i to cholernie nudny. Pierwszy FPS, w którym nie potrafiłem trafić przeciwnika lub mnie to wyraźnie męczyło. Do tego dziwne używanie power upów, niby ciekawe zastosowania, ale odrzucały. Może i dobry tytuł, ale nie podpasował mi całkowicie. Dodatek pewnie też nic nie zmieni, więc czekam na CoD:WaW wink.gif
Dr.Czekolada
Bo ich gry to takie bardziej ,,technologiczne" cuda niż grywalność (chociaż nadal mnie zastanawiają wymagania Crysisa w stosunku do tego co oferuje....).
liquid
ciekawi mnie jedno...przecież po pierwszej części Crysisa twórcy ponieśli 10 mln $ strat...dlaczego robią sequel?
Dr.Czekolada
I dodatkowo tylko na PC wstepnie......... , chyba chca stracic nastepne 10 mln.
stona
Żeby odzyskać choć trochę pieniędzy? W końcu to leci już na tym samym enginie. Kosz wypuszczenia to pewnie jakieś grosze.
liquid
CYTAT(stona @ 16 08 2008, 22:22) *
Żeby odzyskać choć trochę pieniędzy? W końcu to leci już na tym samym enginie. Kosz wypuszczenia to pewnie jakieś grosze.

Pewnie sequel będzie znowu krótki (6-8 h), wiecie sami , że jak grę robią 1 rok to potem są tego rezultaty.
Aha i jeszcze jedno ...zakończy się w nieodpowiednim momencie (tak jak to było z jedynką dry.gif ) , po czym nastawią nas kolejny sequel.
Sandking
Następnej gry z serii Crysis, to nawet nie zobaczymy na PC. Chyba, że Warhead się jakimś cudem dobrze sprzeda, na tyle, by zrobić nadzieję, że kolejna gra będzie "sukcesem".
signap
i potem na kazdej stronie bedzie a mi na Quadzie 5.0ghz, 8gb ramu, 3 karty w SLI chodzi w 50-60 na Very High...
Tomaszek88
Niekoniecznie. Nowy Crysis ma miec mniejsze wymagania oraz lepsza grafike. Gdzies widzialem porownanie screenow z Crysisa i Crysisa Warhead. Roznica jest znaczna. Mi tam sie podoba ze wyciagneli wiecej z tego samego silnika i dali mniejsze wymagania wink.gif

Do tego dochodzi mozliwosc nabicia kilku osiagniec bo i takowe podobno maja tutaj sie znalesc wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.