Witam
Mam powazny problem z moim dyskiem. Po wyłączeniu dziś demka Dragon Ball BL konsola zaliczyła zwieche (pokazało sie menu ale bez ikonek i obraz stał w miejscu). Poczekałem około 10 minut i wykonałem reseta. po ponownym uruchomieniu konsoli pokazał mi sie komunikat "restore hard disk data" i konsola zaczeła wczytywac dane (taki pasek od 0 do 100 procent) po wykonaniu całej operacji pokazało sie menu i niby wszystko było ok ale w zakładce z sejwami nie było żadnych sejwów!!!!!!! W data utility były wszysytkie instalki gier ale Save data utility nic nie było. Tyle czasu spedzonych przed calla of duty 4, GTA 4, Virtua fighter 5, Everybody Golf czy pro evo 2008 tak po prostu znikło. Czy jest jakas szansa żeby to odzyskać ???
Wszystkie dane na konsoli są (dema ,filmiki, instalki gier)
po zalogowaniu sie do playstation network i właczeniu call of duty 4 zachoiwałem wszystkie osiągniecia z gry w multi i jakimś cudem wszystko co ukończyłem w singlu również jest. Prubując tak zrobić z everybody golf WT (właczyć multi aby wczytało moje osiągniecia z serwera) ale niestety nie udało sie, wszystkie postacie, kije i ine barery musze zdobywać od nowa