Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: The Machine Girl
Forum PSX Extreme > Inne > Region Filmowy
Fab3r
-The Machine Girl-
Zwiastun:
http://youtube.com/watch?v=eSpCWJnnWVI

Polecam, jeżeli chcecie zobaczyć film z potwornym amerykańskim dubbingiem, odcinaniem kończyn, debilnymi motywami (gotowanie ręki czy stanik-wiertło) i fontannami juchy. Dawno się tak nie brechtałem przy żadnym filmie gore, ostatnim razem jak oglądałem Planet Terror. Po prostu majstersztyk kiczu wink.gif
Ken Marinaris
Pamietaj,ze Planet Terror Ma wlasnie za zadanie nasladowac kiczowate,typowe dla lat 70-tych filmy! Poza tym,uwazam,ze to akurat fajne kino smile.gif
greah
Nie podszedł mi. Planet Terror to był zamierzony kicz natomiast tutaj wygląda to jakby wyhaczyli Trome, ZF Skurcz i ludzi z ulicy, dali im skrypt i za minutę kazali grać.

Pomysł był dobry, wykonanie też jest całkiem, całkiem ale głupot jak akcja z nożem wbitym w głowę, głową kukły w zupie czy ewidentnie gumową bronią nie przetrawię. O ile w takim Toxic Avenger głupota była serwowana ze smakiem i umiarem o tyle tutaj nic do siebie nie pasuje i ogląda się to gorzej niż polski horror - Obróbka skrawaniem
Fab3r
wczoraj miałem seans z zatonem i jeszcze jednym kumplem - momentami się zwijaliśmy ze śmiechu z żalu smile.gif polecam, jak ktoś lubi się śmiać z ewidentnego kiczu (przeciętego gościa rozsadza, koleś który ma pocięty cały brzuch zaczyna krzyczeć, akcja z głową w garnku...). Nie wiem, co w zamierzeniu miało wyjść z tego filmu, ale wyszła po prostu zaj.ebista komedia...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.