Saunter
11 05 2006, 15:10
To widzę, że w Toruniu łaska kibica na pstrym koniu jeździ. Rok temu ZKŻ wygrał dwa na 11 meczów u siebie, a poniżej 7-8 tys (na możliwe 12) nie schodziło.
QUOTE(ansem @ 11 05 2006, 00:13)

btw, PIĘKNY stadion cz-wy, no chyba najładniejszy stadion w ekstralidze, naprawdę prezentował się w tv pierwsza klasa, czekamy na GP na tym stadionie
To Ty chyba rybnickiego stadionu nie widziałeś
No Maciek
11 05 2006, 16:20
nie, nie widziałem
Ölschmitz
11 05 2006, 20:40
saunter - byl komplet, a to, ze moi kumple nie chcieli isc to nic dziwnego, nie pasjonuja sie zuzlem, a chodza ze mna tylko na derby ;p
Brawo RKM !!!! Tydzień temu Unia wygrała ( choć mieliście wygrany mecz ). Dziś pokazaliście jak się walczy !! Co z tego, że to pierwsze pkt. ! Rekiny do boju !
No Maciek
28 05 2006, 18:44
hahaha no pięknie Rybnik, rzekłbym nawet REWELACYJNIE! to punkt bonusowy tez do rybnika poleci? nie pamietam wyniku tydzien temu

a ja się załamałem, (pipi) jednego punktu zabrakło zeby bonus był z Rzeszowem a tak du,pa i cos czuje ze te glupio zgubione punkty się zemszczą, zresztą jak tu wygrywać jak "lider" jedzie raz 2, raz 0, raz 3....eh
Pkt. bonusowy przepada

Dziś tak samo było, jak tydzień temu w Tarnowie

48 - 42 ;]
QUOTE(LIPA @ 28 05 2006, 19:53)

Pkt. bonusowy przepada

Dziś tak samo było, jak tydzień temu w Tarnowie

48 - 42 ;]
ale chlopaki sie teraz podbudują i z ekstraligi nie spadną! row do boju!!!!!!!!!!
Będzie ciężko, ale trzeba wierzyć ;] Tak poza tym - Ile zostało kolejek do końca ?
QUOTE(LIPA @ 29 05 2006, 19:04)

Będzie ciężko, ale trzeba wierzyć ;] Tak poza tym - Ile zostało kolejek do końca ?
ta byla ósma wiec jeszcze rybnik powalczy
Łukasz Romanek ['] W nocy z piątku na sobotę ( czyli dziś ), popełnił samobójstwo
QUOTE(LIPA @ 3 06 2006, 11:58)

Łukasz Romanek ['] W nocy z piątku na sobotę ( czyli dziś ), popełnił samobójstwo

do mnie to nie dociera , to nasz chlop do nas do pilchowic na dyskoteki chodzil , ja nie wierze! dlaczego? to byl nasz ziom!!! niech spoczywa!
wczoraj pożegnalismy naszego Łukasza ,az trudno uwierzyc ze go już nie ma, jeszcze w piątek byl u nas w pilchowicach , w sobote nikt nie wierzyl , gdy trumne wkladano do ziemi Lukasza Romanka pożegnaly ryki silników motorów , pochowano go z granatowym kaskiem w którym zdobywal punkty dla naszego RKMu !
Olafelum delfin Um
8 06 2006, 16:55
Co drugi popelnia samobojstwo,straszna ta liga
No Maciek
15 06 2006, 19:18
No nie mam ku*** pytań, nie dość że wczoraj mi cały wieczór poszedł się walić przez cholerną reprezentację to jeszcze dzisiaj na dokładkę sieroctwo żużlowe zremisowało z Częstochową ;/ No ku*** ostatni bieg i KAŻDY wynik tylko nie 5:1 w plecy i co? I gó*** ku*** je*** sierota lider kur*** Protasiewicz przegrywa 5:1 nie no ku*** mać to niepojęte nie ogarniam jak to można było zremisować ;/
Ölschmitz
15 06 2006, 20:20
O KU.RWA
jade szukac jagusia, normalnie nakopie mu to do tej lilipuciej du.py !!!!!
jak mozna bylo przegrac ostatnie dwa biegi i stracic dwa punkty?? mielismy tych cieci z tarnowa na widelcu, prowadzenie juz od pierwszego biegu!!!! ale oczywiscie JAGUS musial zaliczyc tasme w nominowanym, miedzin sam nie dal rady a w ostatnim biegu jeszcze 5;1 w du.pe i konczymy WYGRANY mecz z jednym je.banym punktem bonusowym.
no maly skurfiel!!!!!!
Saunter
15 06 2006, 20:30
Widzę, że mamy podobnie. ZKŻ Zielona Gora wygrał z Ostrowem w meczu na szczycie I ligi, ale przez głupie 1-5 w 15 biegu straciliśmy bonusa i lidera tabeli...
No Maciek
17 06 2006, 22:56
Olszesky, jak tam derby? xD MUAHAHAHAHAHHAHAHAHA !!!
Ölschmitz
18 06 2006, 00:26
pozostaje mi tylko pogratulowac tego, ze w tym roku rzadzicie w kuj-pom...
jak tam w drugiej polowie tabeli? ;p
w ogole kiedy postanowiono, ze mecz bedzie w sobote? ku.rwa co rok od okolo 6-7 lat jestem na derby i dopiero wczoraj dzwoni do mnie kumpel i mowi cos na poziomie "kur.wa costam w du.pe od tyfusow" i sprawdzam na necie a tu taki wynik dziwaczny o.O 44-45 bodajze. no co za syf, ale spoko za rok sie zemscimy ;] (jasne)
No Maciek
18 06 2006, 21:42
QUOTE(Olszesky @ 18 06 2006, 01:26)

jak tam w drugiej polowie tabeli? ;p
Punkty
1. Atlas Wrocław 19
2. Unia Tarnów 13
3. CKM Złomrex 13
4. BTŻ Polonia 12 5. Unia Leszno 12
6. Adriana Toruń 11 7. Marma Polskie Folie 8
8. RKM Rybnik 2
Nie wiem, Ty mi powiedz xD
Ölschmitz
18 06 2006, 21:52
hahahaha o ku.rwa sam mam z siebie zwale, patrzylem na nieuaktualniona tabele xD
wpadka XD
jo, spoko u nas na dole ;p
No Maciek
25 06 2006, 19:37
Marma Polskie Folie Rzeszów 47 : 43 Adriana Toruń
Atlas Wrocław 56 : 28 Unia Tarnów
Unia Leszno 25 : 35 Złomrex Włókniarz Częstochowa
i teraz najlepsze, mecz sie nie skonczyl jeszcze ale...
Budlex Polonia Bydgoszcz 48 : 12 RKM Rybnik
LOL XD myślałem ze jakis błąd najpierw wyskoczył na sportowefakty.pl, wchodzę a tam wszystko 5-1 i 4-1 xDDD
edit: końcowy wynik 70-20 ;]
Dobre i to po tym sobotnim historycznym dla Polaków SGP ;P
Ölschmitz
25 06 2006, 20:53
dostajemy w du.pe od wszystkich ;/ boje sie meczu we wroclawiu (juz niedlugo)
ale spoko forma wroci ;]
***Wiśnia***
2 07 2006, 20:20
QUOTE(Olszesky @ 25 06 2006, 21:53)

dostajemy w du.pe od wszystkich ;/ boje sie meczu we wroclawiu (juz niedlugo)
ale spoko forma wroci ;]
a co mamy my powiedziec??naszczescie jest jeszcze miasto ktore łoimy
Mistrz Polski Sparta Wrocław.

java script:emoticon(':D', 'smid_6')
Ölschmitz
2 07 2006, 21:03
QUOTE(***Wiśnia*** @ 2 07 2006, 21:20)

a co mamy my powiedziec??naszczescie jest jeszcze miasto ktore łoimy

wyszly im dwa mecze w sezonie i juz poczuli sie mocni ;p
apator na szczesliwym siodmym miejscu :-) <smiech przez lzy>
***Wiśnia***
3 07 2006, 08:47
Przez te zmienione zasady w tym sezonie w-ko sie z(pipi)alo.Specjalnie to zrobili bo mielibysmy mistrz polski.
No Maciek
4 07 2006, 22:20
nie rozumiem co napisałeś.
Wrocław będzie trudno teraz już zatrzymać chociaż kto wie
***Wiśnia***
6 07 2006, 21:49
Gdyby nie to ze znow jezdzi 8 i nie ma limitow obcokrajowcow to BTZ mialby ekipe kompletna a tak to nasi silni krajowcy daja du.py.
No Maciek
14 07 2006, 18:44
lol, Tarnów dostaje na razie w Rzeszowie 46-13 xDDD
edit: nasi juniorzy w pierwszym biegu w Lesznie 5-1

Jak wygramy ten mecz to tylko i wyłącznie dzięki juniorom
Ölschmitz
15 07 2006, 11:02
kur.wa znowu w plecy, bylo tak blisko!! nie wytrzymam z ta druzyna, dawno nie bylo tak slabo!!! przedostatni bieg, jedziemy 4-2 i bylby REMIS przed ostatnim biegiem!!!
ale oczywiscie wielka gwiazda SŁABOŃ daje sie doslownie na ostatnich centymetrach wydymac W DU.PE!!!
dzisiaj MUSOWO trzeba przejechac sie po lesznie zeby uciec ze strefy spadkowej. ma byc walka, a nie ze jakies palanty pojechaly taki kawal drogi, zeby se w lewo pojezdzic po czarnych kamyczkach.
nie mozna spasc, od nowego sezonu ponoc elkard ma byc sponsorem, ma wrocic 'crumpy' i druzyna stanie na nogi, ale pierwszy krok ma byc dzisiaj!
ku.rwa ;/
Ölschmitz
15 07 2006, 19:56
no pewnie, mozna se gadac a i tak jest zawsze nie tak jak trzeba
tym razem remis i brak szans na awans do pierwszej czworki.
w nastepnej kolejce niemal pewne 3 pkt. z rybnikiem, moze sie chociaz uniknie barazy ;/
apator musi sie utrzymac, bo co to za ekstraliga bez derbow pomorza ;p
QUOTE(Olszesky @ 15 07 2006, 20:56)

no pewnie, mozna se gadac a i tak jest zawsze nie tak jak trzeba
tym razem remis i brak szans na awans do pierwszej czworki.
w nastepnej kolejce niemal pewne 3 pkt. z rybnikiem, moze sie chociaz uniknie barazy ;/
apator musi sie utrzymac, bo co to za ekstraliga bez derbow pomorza ;p
widze ze tu niektórzy bardzo lekceważą ROW RYBNIK

pamietajcie wszyscy ze oni przed sezonem robili sklad na 1 lige

w ostatnim momencie ,rzutem na tasme dostali sie do elity wiec mają prawo zbierac becki

ale jak jakims cudem unikną spadku i sie wzmocnią to pewnie to bedzie inny ROW
Ölschmitz
15 07 2006, 20:38
a jak mam ich nie lekcewazyc jesli do tej pory uzbierali o ile sie nie myle 2 pkt.? :| sa zdecydowanym outsaiderem i jesli sie utrzymaja to bedzie to chyba najwiekszy cud w historii czarnego sportu (czy tylko mi sie ta nazwa kojarzy z murzynami?)
Nasz kochany Rybnik utrzyma się. Chyba, że odpuszczą sobie już walkę o utrzymanie się, spadną, wzmocnią się i wtedy pokażą na co ich stać ! Każdy bieg będzie 5:1 dla naszych ;]
QUOTE(LIPA @ 15 07 2006, 21:54)

Nasz kochany Rybnik utrzyma się. Chyba, że odpuszczą sobie już walkę o utrzymanie się, spadną, wzmocnią się i wtedy pokażą na co ich stać ! Każdy bieg będzie 5:1 dla naszych ;]
Jakby tak wszyscy walczyli jak nasz SZUMINA to o spadek sie nie martwie

oni mieli w 1 lidze jezdzic i nie byli przygotowani na ekstralige , poprostu zaryzykowali

w nastepnym sezonie napewno sie wzmocnią

wierze ze jeszcze za nie dlugo to my bedziemy sie cieszyc
No Maciek
17 07 2006, 12:03
Olszesky, jak tam z lesznem poszło? xDDD
lol, najlepszy z możliwych wyników czyli remis, prawie niemożliwy przed spotkaniem teraz stał się faktem xD Odwróć tabelę apator na czele! ;P
Żeby nie było tak nazbyt optymistycznie to zabrakło nam jednego punktu do bezpośredniego awansu do finału DPŚ, oczywiście cegiełkę (albo duży bloczek) do tego "sukcesu" dorzucił nasz krajowy "lider" Protas, który w ostatnim biegu dał radę przyjeżdzając na trzecim miejscu ;[ Teraz czeka batalia w barażu. Z drugiego połfinału awansują najprawdopodobniej Duńczycy, którzy mają chyba jednak bardziej wyrównany skład od Szwedów (chociaż kibicuję szwedom - wiadomo, Jonsson

), w barażu będzie baaaaardzo ciekawie, prawie tak ciekawie jak w ostatniej kolejce, 4 drużyny mają szansę na awans do czwórki.
Macie tu prezent, znalazłem na youtube, chyba jeden z lepszych (nielicznych) filmików jakie krążą po necie
http://youtube.com/watch?v=eumvXgGWJtM&search=speedwaygenialnie zmontowany + świetny podkład (voodoo people) = znakomicie oddana dynamika żużla, daje kopa jednym słowem ;]
I taka prośba przy okazji, jeżeli ktoś miałby jakieś adresy gdzie można zassać filmiki z żużlem bardzo proszę o linki, najlepiej tego typu
Ölschmitz
17 07 2006, 14:09
QUOTE(ansem @ 17 07 2006, 13:03)

Olszesky, jak tam z lesznem poszło? xDDD
joo prowadzilismy caly mecz i w ostatnim biegu jagusia i pedersena przywiezli na 5:1.
niech ten sezon sie skonczy xD
Ölschmitz
19 07 2006, 10:09
nikt nie komentuje dms
polacy dobrze pojechali, sa faworytem do wejscia z barazy. szwedzi wczoraj praktycznie bezkonkurencyjni, liczylem na us i sie nie zawiodlem.
no i sie jagusia doczekalem w kadrze narodowej ;]
Ölschmitz
22 07 2006, 11:10
tak se ansem ostatnio kminie i wychodzi na to, ze prawdopodobnie bedziemy jechali w barazach o spadek xD
ale beda derby, cos pieknego! ;]
co do dms odstawilismy popeline, nie wiem czemu jagus nie jechal. dobra bo jestem nieobiektywny... nie musial jechac jagus, ale ktokolwiek doswiadczony a nie te pi.zdy kolodziej i kasprzak! kolodziej mistrz ku.rwa polski wielki, myslalem ze chate rozniose jak widzialem jego popisy. nikt mi nie powie ze jagoda by pojechal gorzej! jedynie gallop cos tam robil i hampel sie obudzil. ulamek jak zwykle w krate 303030303030303 itp. najsilniejsza liga swiata, a tu taki wstyd ;/
czemu nikt nie komentuje kuna? zuzla nie lubicie czy cos, ansem obudz sie ;p
No Maciek
23 07 2006, 08:45
szkoda bo liczyłem, że szwedzi to wygrają ;/ to mnie zastanawia właśnie, że nasi zawodnicy w lidze bez problemów objeżdżają najlepszych na świecie - australijczyków, szwedów, duńczyków a jak przychodzi do międzynarodowej imprezy to jadą jak na kozach. znowu dpś pokazał, że nie potrafimy jezdzic na krotkich typowo angielskich torach mimo że masa naszych zawodników jezdzi w elite league i lidze szwedzkiej.
liga juz za tydzien i decydujace mecze o wejscie do czwórki ;] uśmiałbym się gdyby tarnów nie wszedł, w prasie pisali ze ponoć kierownictwo zwleka z wypłatami dla zawodników od kwietna i powoli w zespole narasta bunt zeby nie powiedziec strajk, stad tez taka ostatnio marna jazda golloba i spółki ;p i tu uśmiałbym się jeszcze bardziej bo to pokazałoby "potęgę" mistrza polski - nie ma kasy, nie ma wyniku, nie ma wyniku, nie ma kibiców (ja wysylam, ojciec płaci ;p). a co do baraży to nawet jeżeli do nich dojdzie to bez problemu torun je wygra, chyba nikt w to nie wątpi?
powoli z tego tematu robi się jeden wielki dialog miedzy olszesky a mną, no cóż widocznie najpopularniejsza w polscie dyscyplina sportu nie jest aż tak popularna na tym forum i ludziki wolą sobie popisać o czymś innym np. o twarzach zawodników w pes ;p
Ölschmitz
23 07 2006, 09:14
a ja bylem wczoraj za dunczykami, chociaz tak naprawde wynik mi wisial, kto by nie wygral na jedno wychodzi jak dla mnie.
ansem bo wczesniej sie dolna czworka nie interesowalem, jak wygladaja mecze o spadek?
5 miejsce z 8 i 6 z 7, czy jak? czy tylko baraze?
No Maciek
23 07 2006, 09:59
w dolnej czwórce tak jak w górnej są normalnie jeszcze mecze, tyle że tam walczy się o pozycje 5-6 zapewniające dalszy byt w ekstralidze a nie o medale ;] ostatni spada do pierwszej ligi a przedostatni jedzie w barażu z drugą drużyną pierwszej ligi. Mecze rozgrywane są systemem "każdy z każdym", nie ma podziału 5 z 8, 6 z 7.
Ölschmitz
23 07 2006, 19:02
aha, bo liczylem, ze zostanie tak jak jest i bedziemy grali derby o spadek ;p
No Maciek
1 08 2006, 12:43
http://zuzel.interia.pl/news?inf=776208niekwestionowany mistrz nad mistrze kończy karierę, szkoda że w tak niechlubny moim zdaniem sposób, tłumaczenie się problemami zdrowotnymi to nie jest wyjście, w SGP jechał w tym sezonie marnie ale mógł jechać do końca i wyszedłby z twarzą a tak pozostanie pewien niesmak ;/
Ölschmitz
1 08 2006, 21:30
w sumie i tak wszyscy beda pamietali to, ze byl najlepszy i tyle.
prawie jak per jonsson
No Maciek
12 08 2006, 20:45
Andreas Jonsson wygrał GP Skandynawii w Malilli!
W końcu A.J. najlepszy!
Ölschmitz
12 08 2006, 21:43
tak jak pisalem na szalcie
zycze mu najlepszego, to jedyny zuzlowiec obok jagusia ktorego nioslem na rekach...
obu sie nalezalo...
No Maciek
15 08 2006, 12:32
przypominam, że DZISIAJ O 19.00 FINAŁ IMP W TARNOWIE
RELACJA - POLSAT SPORT
Ölschmitz
15 08 2006, 20:09
Wiesiek Jagus vice-mistrzem Polski ;]]]]]]]
szkoda bo pierwsze miejsce bylo bardzo blisko, ale i tak jest zayebiscie!
AAAAAPAAAAAAATOOOOOOR ! ! !
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.