No Maciek
8 12 2006, 23:20
naku_wiacz
21 12 2006, 19:02
10.06.2007
Zapamiętaj tą datę, Michał
Ölschmitz
22 12 2006, 10:02
a ty zapamietaj 6 maja ;]
06.05.2007 - upadek bydgoskiego zuzla xD
Ölschmitz
24 12 2006, 13:32
Robin Tornqvist zasilił klub z Torunia. 19-letni Szwed podpisał kontrakt z "Aniołami" na najbliższe 2 lata i w zasadzie na jego transferze kończy się uzupełnianie składu toruńskiej drużyny. Tornqvist w zeszłym roku startował w Szwecji w Valsarnie Hagfors, uzyskując średnią biegową 1,969.
Jak wczoraj informowaliśmy, Robin Tornqvist podpisał kontrakt z Unibaksem Toruń. Jak podają Nowości, dołączył do niego szesnastoletni Simon Gustafsson, syn Henrika. Zakontraktowanie tego zawodnika to inwestycja na przyszłość. W minionym sezonie Gustafsson reprezentował barwy Valsarny Hagfors.
;]
fpytke ;]
juz widze pare zabik-tornqvist ;]
Ekansik
24 12 2006, 14:02
QUOTE(Olszesky @ 24 12 2006, 13:32)

... Unibaksem Toruń. ...
;]
fpytke ;]
juz widze pare zabik-tornqvist ;]
od dzisiaj juz nie jestescie vibratory, a poprostu toruńscy UB'cy
a w Czestochowie Kennett \o/ \o/ \o/
Przynajmniej nie bede ogladal Piekarskiego. ;]
No Maciek
21 01 2007, 22:04
Robert Sawina zakończył karierę.
No Maciek
21 01 2007, 22:47
no fajny z Ciebie kibic, może o tym nie wiesz ale to wasz wychowanek i przez kilka sezonów zdobywał dla was punkty. należy mu się szacunek za całokształt a w szczególności za niesamowity comeback sezon temu
lol, ktoś usunął xD
Ölschmitz
21 01 2007, 22:58
lol pewnie ktos myslal, ze to do ciebie bylo xD
ej, ale ja nigdy sawiny nie lubilem, a przejscie do was bylo gwozdziem do trumny. bo o ile kostka jeszcze lubie, wiec za jakis czas zapomne o tym jak sie zeszmacil, tak samo kowalik, kurva nadal go szanuje.
sawina byl lapsem, zegnam go serdecznie.
karzel. (sawina znaczy sie)
No Maciek
21 01 2007, 23:01
a jaguś to niby koszykarz jest xD
Ölschmitz
21 01 2007, 23:04
ale jagus jezdzi w apatorze, wiec przymkne na to oko xD
no i ch.uj ze jestem nieobiektywny xDDD
Obsolete
28 01 2007, 05:24
chyba was poje*alo...
Temat zamkniety, do czasu az ktos, poza kolkiem wzajemnej adoracji, bedzie chcial porozmawiac sensownie na forum o zuzlu i napisze mi w tym zakresie pmke. Inaczej nie widze sensu tego topicu.
edit: otwieram temat, powtorzenie calej sytuacji bedzie mialo skutek definitywnego zamkniecia tematu, a recydywisci zostana ukarani "dodatkowymi bonusami".
No Maciek
22 02 2007, 19:22
olszesky to chu.j
;(
No Maciek
1 04 2007, 18:32
Dzisiaj rozpoczął się oficjalnie sezon żużlowy. Wstaliśmy, odśpiewaliśmy hymn i przez 2 godziny wdychaliśmy spalany metanol ;] Ferjan, na którego nikt przed zawodami nie stawiał sprawił niespodziankę i wygrał XVII Kryterium Asów. Drugi Jaguś (jak zwykle świetny w bydgoszczy), trzeci po dodatkowym biegu ze Staszewskim był Michał Szczepaniak. Przed bramą wjazdową aż czerwono było od naszych zawodników, nowe kevlary prezentują się całkiem całkiem ;] Szczepaniak i Staszewski będą robić nam ważne punkty i to cieszy. Czekam na powrót sajfutdinowa i pierwszy mecz z zieloną górą (będzie relacja w polsacie sport).
Ölschmitz
1 04 2007, 18:56
1. Matej Ferjan (Stal Gorzów) - 13
2. Wiesław Jaguś (Unibax Toruń) - 11
3. Michał Szczepaniak (Polonia Bydgoszcz) - 10+3
4. Mariusz Staszewski (Polonia Bydgoszcz) - 10+2
5. Adrian Miedziński (Unibax Toruń) - 9
6. Andreas Jonsson (Polonia Bydgoszcz) - 9
7. Krzysztof Buczkowski (Polonia Bydgoszcz) - 9
torunianie wdarli sie miedzy bydgoszczan co mnie cieszy ;]
miedzin przed jonssonem
do tego wyniki turnieju w ostrowie ;]
1. Robert Kościecha (Unibax Toruń) - 15 (3,3,3,3,3)
2. Rune Holta (Unia Tarnów) - 12 + 3 (2,2,3,3,2)
3. Ryan Sullivan (Unibax Toruń) - 12 + 2 (2,1,3,3,3)
dobry dzien to byl ;]
kurde jesli jagus, kostek, sullivan i miedzin utrzymaja forme, do tego zagar, zabik + juniorzy to kuuuuuuurwaaaaa xD
a bydogszcz niezle dzisiaj, ale nie obchodzi mnie to bo jezdzili u siebie i w ogole.
Temat pewnie nie przetrwa tygodnia ale co tam.
No Maciek
1 04 2007, 19:43
Śmiesznie się to oglądało bo na 21 biegów tylko 3 były bez żadnego naszego zawodnika ;p Szkoda, że to Kryterium straciło cały niegdysiejszy fejm, to już nie jest turniej, na który zjeżdża cała czołówka z kraju z Gollobem i Protasiewiczem na czele. Ale i tak było dobrze, Ci pierwszoligowi zawodnicy bardzo pozytywnie zaskoczyli. No i nie porównujmy wyników z tego turnieju z tym co będzie się działo podczas meczów ligowych, to zupełnie inna bajka ;] W tym sezonie nie będzie żadnego słabego meczu, dawno nie było tak wyrównanej stawki, każdy klub może sporo zamieszać.
CYTAT
Zmiany nie ominęły również Twojej drużyny. Polonia jest słabsza, czy też silniejsza niż w poprzednim roku?
Andreas Jonsson - To ciężkie pytanie. Gdybyś zadał mi je jeszcze miesiąc temu, odparł bym, że będziemy o wiele słabsi. Ale nowi zawodnicy radzą sobie bardzo dobrze. Świetnie wkomponowali się w zespół i naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyli swoją postawą
;>
Ölschmitz
1 04 2007, 20:01
i tak najlepszy byl dzisiaj krzyzaniak

koles co chwile prowadzil i wkolko defekty, genialne xD
Ölschmitz
8 04 2007, 17:40
lol no to falubaz wraca do ekstraligi

mecz mogl sie podobac, szkoda, ze tyfusy wygraly xD
No Maciek
8 04 2007, 17:44
Pierwszy mecz sezonu
Zielona kur.wa 43 - 46 Polonia Bydgoszcz
Buractwo zielonogórskie nie wytrzymało już pod koniec i zaczeli rzucać w naszych zawodników, wyrywać krzesła (na swoim stadionie, lol) i ogólnie tupanie nóżkami ze złości. Nasze "nietrafione" transfery załatwiły sprawę, Szczepaniak 11, Okoniewski 9. Mam nadzieję, że zielonka jest też zadowolona ze swoich transferów

Prosiak tak bardzo chciał wygrać w ostatnim biegu, że się wpier.dolił w bandę i przy okazji spowodował też upadek swojego kolegi z drużyny. U nas tylko Davidsson niewypał. Ogółem mecz zaje.bisty tylko pod koniec mi się żal zrobiło tych 12 000, które przyszło świętować pierwszą wygraną a tu du.pa, Bydgoszcz już przez wszystkich wciśnięta do pierwszej ligi rozje.bała im przedszkole xDDD
Ölschmitz
8 04 2007, 17:50
CYTAT(No Maciek @ 8 04 2007, 18:44)

pod koniec mi się żal zrobiło tych 12 000, które przyszło świętować pierwszą wygraną a tu du.pa
buehehehe nawet nie mow xD ogladales na polsacie sport?
pol meczu gadali o tym, ze duzo ludzi, ze ogromne zainteresowanie, ze nakrecaja ludzi na przychodzenie na mecze, a tu poczatek sezonu i wpie.rdol od bydgoszczy. szkoda, ze akurat od nich, ale niewazne.
ja juz sie ustawilem ze znajomymi na jutro. bedzie ciezko bo duet adams - hampel moze namieszac, ale anioly dadza rade. musza ku.rwa xD
No Maciek
8 04 2007, 17:57
CYTAT(Olszesky @ 8 04 2007, 18:50)

CYTAT(No Maciek @ 8 04 2007, 18:44)

pod koniec mi się żal zrobiło tych 12 000, które przyszło świętować pierwszą wygraną a tu du.pa
buehehehe nawet nie mow xD ogladales na polsacie sport?
pol meczu gadali o tym, ze duzo ludzi, ze ogromne zainteresowanie, ze nakrecaja ludzi na przychodzenie na mecze, a tu poczatek sezonu i wpie.rdol od bydgoszczy. szkoda, ze akurat od nich, ale niewazne.
ja juz sie ustawilem ze znajomymi na jutro. bedzie ciezko bo duet adams - hampel moze namieszac, ale anioly dadza rade. musza ku.rwa xD
No kur.wa do 5 biegu słuchałem w radiu, wchodzę na sportowefakty.pl a tam "sensacyjna wiadomość bla bla bla mecz będzie jednak transmitowany", pod koniec mówili też że postarają się inne mecze też transmitować (za tydzień będzie z Bydgoszczy).
Jeszcze większa satysfakcja z wygranej bo dwóch naszych nowych zawodników niechcianych w zielonce załatwiło nam mecz (+szczepan), i do tego całe to zamieszanie wokół meczu, że nie ma mowy o przegranej, nawet Tomasz Lis był na meczu i był pewien że zielonka wygra (kibic pewnie z niego i znawca jak cholera no ale nieważne ;p) xD A widok AJ przed prosiakiem i jego niemoc na torze - bezcenne
ćwokom z zielonej góry gratulujemy sportowej postawy.
jutro tarnów-wrocław. to będzie dopiero wojna, w toruniu zresztą też. w ogóle w tym sezonie nie będzie słabych meczów.
Wiecie, że ten temat jest ściśle moderowany i Kriseh albo Obso tylko czekają, żeby go Wam zamknąć?
No to już wiecie.
Panowie, bez napinek ;/

Do takich spraw polecam www.kibice.net/forum ;]
Bez wyzwisk i generalizowania, bo banda idiotów to nie cały stadion, a dzisiaj było bajecznie na trybunach.
"Nadkomplet kibiców zjawił się w niedzielne popołudnie na stadionie przy ul. Wrocławskiej. Zdecydowana większość widowni bawiła się znakomicie przy akompaniamencie zespołu Samowar. Świetne widowisko zepsuła jednak grupa osób (nie mylić z kibicami), która rzucała w kierunku bydgoskich zawodników przeróżne przedmioty, a po meczu wbiegła na murawę."
Ölschmitz
9 04 2007, 00:57
eee jak to sie ma do poderbowych zadym cnie ansem? xD
No Maciek
9 04 2007, 17:25
Unia Tarnów 46 - 44 Atlas Wrocław
Mecz na szczycie, nawet nie wyobrażam sobie co musiał się tam dziać na stadionie...i jeszcze taki wynik. Z tego co widzę to wyraźnie dał du.py Crump, 8 punktów jak na mistrza świata - tragedyja panie! I jeszcze ten 13 bieg, gdzie dał się przewieźć 5:1 i było już praktycznie po meczu ;\ W Tarnowie na plus zdecydowanie Ljung, duży minus dla Kołodzieja, w trzech jednak można wygrać mecz ;]
Włókniarz Częstochowa 58 - 35 Stal Rzeszów
Napiszę tylko, że 21 punktów z 35 całej drużyny zdobył Pedersen. I tak się zastanawiam teraz, kto tam ma jeździć? Kuciapa? Miesiąc? Jak Dobrucki nie jedzie to już w ogóle katastrofa i nie wiem co dalej będzie z Rzeszowem ;\ Czy to może Częstochowa była tak świetnie spasowana z torem? Nie mam pojęcia, wiem za to że za tydzień czeka nas cholernie trudny mecz z Włókniarzem.
Apator Toruń 49 - 44 Unia Leszno
Niestety Hampel i Adams sami meczu nie wygrają, słabsza jazda Kasprzaka, same zera Miśkowiaka i bardzo słaby występ Balińskiego. W Toruniu wszyscy równo, może Miedziński trochę słabiej. Nie mogę się doczekać pojedynków Buczka z Ząbikiem

niech olschmann coś więcej napisze, słyszałem jak się wydzierał na stadionie xD
Ölschmitz
9 04 2007, 18:27
mecz byl.. przecietny. jak sobie przypomne rok temu mecz z atlasem to teraz kazdy bedzie chyba nudnawy xD ale atmosfera na stadionie... bajka. zreszta u nas w klatce zawsze jest genialnie. wypinanie sie do sektora leszna "mamy was w du.pie! hej leszno mamy was w du.pie", wyzywanie policji (mnie to nie rusza, ale tez sie darlem xD) itp. do tego race, flagi itd. bylo super. na stadionie chyba komplet. albo cos kolo tego.
zawiedli kibice z leszna. raz zrobili fale mex. ale tak to stype robili. gardlo mnie boli jak sku.rwysyn, darlem sie jak dzikus, jezu jak mi tego brakowalo...
zabik? 13 pkt. + 2 bonusy. jakies pytania?
ryan swietnie. zaczal z 1 pkt. ale potem trzy razy pierwszy i na koniec danie du.py, ale i tak wystep na plus.
matej... sam nie wiem 4 pkt. i 2 bonusy, ale do tego jedna tasma. czyli moglo byc i mam nadzieje ze bedzie lepiej. spodziewalem sie wiecej, ale podoba mi sie jego jazda. duzo walczyl, wjezdzal ostro. bedzie ok
jagus. 9 pkt. to jak na niego slabo. ale i tak go w toruniu kochamy xD
miedzin slabiutko. no, ale moze sie rozkreci, jak cos to jest jeszcze ales dryml.
no i kostek. 8+2 czyli ok. zreszta kostek to jeden z moich pupili i zlego slowa nie napisze i ch.uj
ogolnie "karol zabik" bylo skandowane najczesciej. swietnie jezdzil dzisiaj. no i widok karola dojezdzajacego w biegu mlodziezowym z olbrzymia przewaga - bezcenne.
a w niedziele mega trudny mecz we wroclawiu. bedzie pewnie po du.pie ale co tam.
AAAAAAAAAAAAAAAAAPAAAAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOR
http://www.tvn24.pl/12694,1502033,0,1,wiadomosc.html xD
Ölschmitz
15 04 2007, 17:29
no to nas atlas wyru.chal bez mydla.
porazki sie spodziewalem, ale liczylem na na przegrana jakos kilkoma punktami, a nie ku.rwa az tak :|
wypowiem sie jak cala kolejka sie skonczy.
Saunter
15 04 2007, 17:55
A Zielona Góra czerwoną latarnią, za tydzień baty w Toruniu, genialnie...
No Maciek
15 04 2007, 18:15
Kur.waaaaaaaaaaaa co za mecz w Bydgoszczy, jeszcze się nie uspokoiłem.
Ölschmitz
15 04 2007, 18:44
swietny mecz, gdyby w ostatnim biegu byly mijanki to juz w ogole bylo genialnie ;]
bydgoszczy nie lubie z zasady a czestochowy tak poprostu. no i zanosilo sie na zwyciestwo medalikow, ale tyfusy sie zebraly.
bydgoszcz mi przypomina torun z tamtego sezonu xD tez ladnie zaczeli chociaz nikt im szans na to nie dawal, a wszyscy wiemy jak sie to skonczylo xD
falubaz za slaby na ekstralige? chyba tak, teraz mecz w toruniu, mam nadzieje ze w koncu jagus zacznie jezdzic :|
No Maciek
15 04 2007, 18:55
CYTAT(Olszesky @ 15 04 2007, 19:44)

bydgoszcz mi przypomina torun z tamtego sezonu xD tez ladnie zaczeli chociaz nikt im szans na to nie dawal, a wszyscy wiemy jak sie to skonczylo xD
wszyscy już wiedzą, że Bydgoszczy nie można lekceważyć, najpierw przejechała się pewna siebie zielona góra, teraz jeden z faworytów do DMP. takiś prorok jak to się skończy to powinieneś przewidzieć, że na derby zostaniecie rozjechani przez ten nasz "pierwszoligowy" skład. po dwóch kolejkach jesteśmy na czele tabeli. za tydzień tarnów i znowu może być ciekawie, szczególnie przy takiej dyspozycji Kołodzieja.
mecz-marzenie. było wszystko czego można było chcieć, takie spotkania powinny być wizytówką żużla. GENIALNY Okoniewski, AJ który w końcu się przebudził i Szczepański, który w najważniejszym momencie sprężył się i zrobił swoje. Piękne
Saunter
15 04 2007, 19:47
Wiecie co mnie przeraża, że ZKŻ miał do wyboru postawić na Okonia lub Sucheckiego, wybraliśmy tego drugiego...
Mam nadzieję, że tak łatwo się Protas z Gregiem nie poddadzą.
Ölschmitz
15 04 2007, 19:51
raczej nie bedzie z wami tak zle jak z rybinkiem, ale ciezko bedzie sie falubazowi utrzymac.
No Maciek
15 04 2007, 20:35
CYTAT
Mecz - horror. Mało kto wierzył przed 13. gonitwą, że uda się odrobić sześciopunktową stratę do "Lwów". Udało się zwyciężyć i wielka w tym zasługa naszego kapitana - powiedział po meczu Krzysztof Buczkowski. To on nas zmotywował i dodał siły. Po dziesiątym biegu zebraliśmy się drużyną i Andreas kazał nam zapomnieć o tych przegranych - jeszcze nigdy sie nie spotkałem z tak fantastycznym zachowaniem zawodnika zagranicznego - dodał Michał Szczepaniak
Michał Szczepaniak - bohater ostatniej akcji.
No Maciek
22 04 2007, 19:33
Unia Tarnów - Polonia Bydgoszcz 49:41
Tego się można było spodziewać, jestem zadowolony, obstawiałem przegraną około 10 punktami, jest 8 i szansa na bonus. Uciekło kilka punktów, uciekło kilka punktów gospodarzom + rozbity Ljung ;\ Ogólnie dobry mecz. Staszewski jest na razie beznadziejny, czekamy na powrót Sajfutdinowa ;]
Unia Leszno - CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa 53:40
Nie spodziewałem się takiego pogromu w Lesznie. Włókniarz osłabiony brakiem Ułamka ale na jego miejsce wskoczył Dryml i myślałem że przywiezie trochę więcej punktów. Lindbaeck i Drabik du.pa ;\
Unibax Toruń - ZKŻ Kronopol 52:41
Nieźle, spodziewałem sie pogromu a prosiak, iversen i walasek całkiem całkiem sobie poradzili ;]
Atlas Wrocław - Marma Polskie Folie Rzeszów 52:40
Potwierdza sie że mamy bardzo ciekawą eligę w tym roku ;]
Saunter
22 04 2007, 20:31
Kurna pies, jak zwykle baty, a za tydzień Wrocław.
Karol Ząbik jest niesamowity, zazdrościć tylko.
Ölschmitz
22 04 2007, 21:00
zabik 11 punktow (3,3,1,2,2) ;]
sam walasek, protas i iversen wyniku nie zrobia.
wazne, ze bydgoszcz stracila lidera i, ze za tydzien na polsacie puszcza medaliki - apator ;] licze, ze na torze w czestochowie ryan w koncu zacznie dobrze jezdzic.
Ölschmitz
28 04 2007, 14:54
w temacie jak zwykle posucha a dzisiaj zaczyna sie cykl grand prix
obstawiam, ze wygra wiesiek jagus, a tak bardziej obiektywnie to nicky pedersen ;]
Ölschmitz
28 04 2007, 22:19
muehehe tak jak mowilem, pedersen zdecydowany zwyciezca, jezdzil doskonale, a jagus w swoim debiucie jako pelonprawny uczestnik - 3 miejsce.
zeby tylko wiechu jutro tak samo jezdzil ;]
Saunter
30 04 2007, 09:33
Zielona Góra bije Wrocław w meczu przyjaźni!! Reaktywacja Walaska - 14. Sialalala!
Ölschmitz
30 04 2007, 10:24
gratulacje ;]
a torun wygrywa w cestochowie 39-54

znakomity sully, kosciecha, jagus. swietna pobudka zagara. 0,0,2,2,3 mam nadzieje ze cos w nim zaskoczylo.
ogolnie w ostatnich 7 biegach apator wygral 5 razy po 5-1 ;D
cieszy rowniez porazka tyfusow ;p
1. Unibax Toruń 6
2. Unia Leszno 6
3. Unia Tarnów 4
4. Atlas Wrocław 4
5. Marma Polskie Folie Rzeszów 4
6. Polonia Bydgoszcz 4
7. CKM Złomrex Wł. Częstochowa 2
8. ZKŻ Kronopol Zielona Góra 2
bydgoszcz moze tam zostac, apator tez ;]
No Maciek
6 05 2007, 20:48
Smutno mi ;(
Szwedzi nam twarz uratowali, bez nich to z 20 byśmy nie wyszli chyba. Co z tego jak drugi raz dostaliśmy srogo po du.psku a w sumie to 4 porażka z rzędu. Problem jest taki, że jak jeden jedzie to drugi znowu ma gorszy dzień. Jak już się wydawało, że Okoń to będzie udany zakup to on teraz przestał jechać. Jędrzejewski mówiąc wprost spier.dolił kolejny mecz. To ma być jeden z najlepszych juniorów w kraju? Emil jak sam przyznał potrzebuje się jeszcze rozjeździć. Staszewski jest beznadziejny. Druga linia praktycznie nie istnieje. Jest sam AJ, potem juniorzy a właściwie to sam tylko Buczek a potem długo długo nic. Nie mamy lidera, absolutnego pewniaka. W lesznie jest adams, w tarnowie jest gollob, w rzeszowie jest fenomenalny pedersen, w częstochowie hancock, toruń ma tak wyrównany skład, że nie potrzebują lidera. AJ nie jest w żadnym razie pewny, niestety nie w tym sezonie. To jedyny klasowy zawodnik w składzie ale sam meczu nie wygra.
Czarno to widzę. Dostaliśmy potężnego kopa w du.psko i sprowadzili nas na ziemię po tych dwóch pierwszych wygranych. Teraz czeka ciężki bój z Rzeszowem (Łysy na bank walnie komplet punktów znowu, jest nie do ugryzienia w tym sezonie) i wcale nie powiedziane, że go wygramy. Derby i Wrocław mogą być w plecy. Z tarnowem powinniśmy sobie poradzić, z zieloną też.
Jedyny plus całej sytuacji jest taki, że przynajmniej mecze ciekawe i prawie na każdym jest komplet ;]
Ölschmitz
6 05 2007, 22:10
jest poprostu doskonale. derby wygrane z przytupem, do tego torun ma chyba lidera (tak mowi tabela na wp, ale nie mam pojecia jak oni to licza) i jeden mecz zalegly. jak wygramy z rzeszowem (a tak sie wlasnie stanie) to odskoczymy "bykom" na 2 pkt.
nareszscie zaczal jezdzic zagar. super, przebudzil sie w czestochowie i dzisiaj 3,2,2,3 i defekt. jagus jak zwykle na najwyzszym poziomie, sullivan znow ma forme, miedzin dzisiaj zaskoczyl troche pozytywnie, zabik natomiast negatywnie. w juniorskim standardowo odsadzil rywali, ale potem strasznie w krate jechal. dryml dlugo mial kontuzje wiec mu wybaczam, ale brakowlo kostka jednak.
aha i zeby nie bylo. zycze bydgoszczy walki o utrzymanie bo ich nie lubie (co jest dosc oczywiste), ale mam nadzieje, ze nie spadna bo to bylaby katastrofa. nie ma sezonu bez derby, no ku.rwa nie ma i juz.
aha, maciek powiedz mi przy okazji ile u was bilety na mecz, bo 10 czerwca wpadam, sam albo z ekipa, jeszcze nie wiem, ale pewnie sam, wiec urzadzimy se ustawke, a potem pojdziemy na browary xDDD
No Maciek
6 05 2007, 22:29
Będziecie pewnie siedzieć w klatce więc bilety na drugi łuk - 15zł ;]
No Maciek
12 05 2007, 22:10
1. Pedersen
2. Andersen
3. Harris
Trzy sprawy
1. Pedersen jest praktycznie nie do wyje.bania na razie i jak utrzyma taką formę to zdeklasuje resztę jeszcze bardziej niż Crump czy Rickardsson
2. Harris jest REWELACYJNY
3. Rozbili na kapitana i teraz to już nie wiem czy z 30-35 na wyjazdach wyjdziemy
Smutno mi, płakać się chce ;[
Tak sie sklada, ze bylem we Wroclawiu na Grnad Prix i jestem oczarowany postawa Harrisa. Koles po prostu jest rewelacyjny i jesli utrzyma ta forme to szybko wyfrunie z Rybnika. To co on wyprawial w polfinale to cos cudownego

A Pedersen... No coz, nie lubie goscia, ale przyznaje, ze byl tego wieczoru nie do pobicia.
Przykra sprawa z Jonssonem...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.