Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Router do 360 pilne
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360 > Online
duro
Proszę o szybką pomoc w zakupie routera do nesostrady 512. Obecnie xboxa mam podłączonego do sieciówki z kompa i wszystko śmiga bez problemu. zalezy mi na routerze ktory bedzie łatwy w konfiguracji gdyż w tych sprawach jestem zupełnym laikiem (jak podłączałem 360 do sieciówki z kompa to wszystko pzebiegło automatycznie bez problemów) . Biore pod uwagę nastepujące modele ale nie wiem czy one sie sprawdzą z neostradą i konsolą: d-link dsl-524t, pentagramp6311-07a lub linksys wrt54g , linksys ag241-eu. Aha przy niektórych routerach/modemach pisze: liinia analogowa, czy to ma jakies znaczenie? (dodam że posiadam własnie chyba analogowe (3 bolce) wyjscie telefoniczne przez co potrzebowalem taką przejsciówkę aby podłaczyc kabel z modemu do telefonu.
BartX
Routery do neostrady powinny być, z tego co pamiętam, ASDL-owe. Polecam Liveboxa. Mam od piątku i wszystko o dziwo działa bez najmniejszych problemów. Konfiguracja dość prosta, jeśli nie robisz tego na chama powinno to zająć mniej więcej godzinę. Polecam zapisać sobie wszystkie informacje na kartce (login, hasło i tak dalej). Jeśli masz kabel RJ-45 dołączony do Xboxa Premium i Elite nie powinno być żadnych problemów z konfiguracją internetu w xboxie.
ramalash
Ja mam LinkSys WAG200G podlaczylem router wpisalem login i haslo. I tyle wszystko dziala bez problemu. I oczywsicie mam Neostrade smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.