Witajcie,
Chcę odpalić japońską grę na mojej konsoli co już wielokrotnie czyniłem.
Nie byłoby problemu gdyby nie fakt, że czytnik w konsoli jest nowy i nie czyta płyt CD (Jedynie org. GD Romy)
Przemyślałem sprawę i dorwałem na Allegro oryginalnego Action Replaya tyle, że bez "siusiaka" który się wkłada do portu NR2 - słowem samą płytę na GD romie.
Nic z tego - po odpaleniu płyty, program domaga się "podpięcia " tej przystawki fo portu drugiego.
Teraz pytanie następujące - Wnioskuję, że backuopowa wersja jakiej swego czasu używałem musiała być w odpowiedni sposób spatrzchowana.
Dałoby się taki patch wrzucić na memorkę?
Jeżeli nie to co czynić?
ta wersja 'backupowa' byla poprostu selfbootem, a nie zwyklym bootem [boty odpala sie swapem - utopia cd]... ale chyba tloczone utopie nie istnieja.
Tak, ale CD - X'a mam w oryginale.
Mam też Utopię, CD - X, i jakieś inne śmieszne rzeczy powypalane. Po prostu czytnik nie czyta płyt CD i tyle. A ja mam gry japońskie w które chcę pograć ;(
i ten czytnik to problem wlasnie...
ten cd-x to napewno TEN cd-x czy jakis inny wynalazek?
Na pewno zadziała ci DC X Import Loader na oryginale - niestety widziałem tylko na ebuy-u... No i cena tez nie zachęcająca - 80plz + wysyłka... Chyba taniej wyjdzie czytnik wymienić Maiden...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.