Kasjusz
16 06 2008, 20:49
Od jakiegoś czasu mam problemy z Xbox Live. Konsola loguje się, a po chwili następuje rozłączenie (zanim jeszcze znikną ekrany ładowania). Czym to może być spowodowane? Dzwoniłem do serwisu ale niczego się nie dowiedziałem bo Xbox Live nie ma oficjalnie w Polsce. Podłączona do tego samego rutera PS3 działa bez problemu.
Keymaker
16 06 2008, 21:21
Nie ten dział, temat, cokolwiek - nieodpowiednie miejsce, a sam problem niegodny osobnego tematu. Koniec.
ja miałem takie akcje przy zawieszonym koncie, wtedy to było logiczne i uzasadnione
to samo miałem z jakieś 2 tygodnie temu z GTAIV, tzn. jak byłem w głównym ekranie X360 to byłem połączony z XBL ale jak uruchomiłem GTAIV to nagle mnie samo rozłanczało... problem u mnie sie sam naprawił, albo ja go naprawiłem niewidząc nawet jak....
KIELiCH
25 06 2008, 11:31
Miałeś po prostu aktualizacaję (zwaną updatem) prawdopodobnie, nie wiesz jeszcze co to jest ?
CYTAT(KIELiCH @ 25 06 2008, 12:31)

Miałeś po prostu aktualizacaję (zwaną updatem) prawdopodobnie, nie wiesz jeszcze co to jest ?

Jeśli to było domnie to: niemiałem żadnej aktualizacji bo pierwsza aktualka do GTAIV pojawiła sie kilka dni temu a ten problem z rozłanczaniem miałem z 2-3 tygodnie temu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.