Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Premiera dualshocka 3 - Europa - kiedy ?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS3
CrazyGoSu
Witam !

Najpierw link:
http://cgi.ebay.com/NEW-Playstation-3-PS3-...1QQcmdZViewItem

Troche mi przykro, że widze takie rzeczy. Nie mam konsoli bo uznałem, że cena jest zbyt wysoka jak na razie.

Po cichu liczyłem, ze taki zestaw jak w linku powyżej pojawi sie u nas, ale nieeeeeeeee, no bo po co. Byłem w Saturnie, to koleś mi powiedział ze prawdopodobnie na początku lipca bedzie u nich zestaw z MGSem. Czy jest jakakolwiek szansa, że ten zestaw bedzie już z Dualshockiem 3 ? macie jakieś informacje na ten temat ?
rkBrain
Zły dział. Importowanego Dual Schocka można kupić chociażby w sklepie PSX Extreme. Moim zdaniem DS jest niezbędnym zakupem bo posiada lepsze gałki analogowe. Znacznie lepsze.
CrazyGoSu
Nie chce kupić smago DS 3. nie mam jeszcze konsoli, planuje ją kupić w zestawie z DS 3 i ewentualnie z grą, np miłoby było jakby to był MGS 4. Tylko czekam i czekam a tutaj bundla PS 3 + DS 3 dalej nie ma. Wydaje mi sie, że jak w końcu nastąpi oficjalna premiera DS w Europie to ten zestaw sie pojawi, pytanie tylko KIEDY
Dr.Czekolada
To zależy, dużo bundle packów nie doszło do EU (mówie tu nawet o PSP...). To zależy już tylko od Sony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.