Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Pataon - konwersja?
Forum PSX Extreme > Platforma > Sony > PS2
Baazyl
Chciałbym bardzo aby wydali patapona na ps2 bo zagrywałem się u kumpla na psp i bardzo mi się spodobało, a wy jak myślicie, wyjdzie czy nie ?

Zapraszam do dyskusji.
signap
a ja chcialbym GTA4 na PSP bo gralem u kumpla na PS3 i bardzo mi sie spodobalo, a wy jak myślicie, wyjdzie czy nie ?
Baazyl
Tylko że w tym przypadku drogi przyjacielu, jest cień szansy na wydanie Patapona, skoro kilka gier już zostało przeniesione na PS2 z PSP, skoro nie wiesz jakie to ci je przypomnę:
-Silent Hill Orgins
-Rachet & Clack: Size Matter's
-Daxter (pod koniec roku)
-Wipeout (pod koniec roku)

A więc czemu od razu wyskakujesz mi tu z ironią?
Coati
bo takie gry na stacjonarkach raczej nie maja miejsca bytu....

ta gre trzeba by bylo zrobic zupelnie od nowa, bo konwersja 1:1 wygladala by okropnie...
Arkady
Jeżeli już by zrobili to prędzej na PS3 dokładnie na PSN za kilkanaście zł.
raven_raven
Troszkę racji w jego logice jest, znając Sony różnie może być, kilkadziesiąt milionów z tych 130 mln posiadaczy PS2 nadal nie ma innych konsol i na każde świeże mięsko, szczególnie tak smaczne, rzuciło by się jak lwy, więc sianko by było. Wszystko zależy od Sony, ja nie mam nic przeciwko, zawsze sobie fani czarnulki jeszcze pograją smile.gif.

Ale mi szczerze mówiąc mało się podoba ta gra, o wiele bardziej bym się cieszył z konwersji Loco Roco czy God of War.
Grzehoo
CYTAT(Baazyl @ 25 06 2008, 00:05) *
Chciałbym bardzo aby wydali patapona na ps2 bo zagrywałem się u kumpla na psp i bardzo mi się spodobało, a wy jak myślicie, wyjdzie czy nie ?

Zapraszam do dyskusji.

Myślę, że nie.

Pozdrawiam
Grzesiek
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.