Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Beijing 2008
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Xbox 360
Szabla8
Ponownie gra dotyczy tegorocznej olimpiady sportowej. Premeria w Europie zapowiedziana jest na 8 lipca. Gra wychodzi spod stajni SEGI czyli będzie to czysta arcadówka. Grafika przyzwoita. Ja napewno kupuje bo zawsze lubiłem mashowania przycisków wink.gif Sydney 2000 i Atheny 2004 były bardzo dobre. Mam nadzieje że i ta część nie zawiedzie.
http://xbox360.ign.com/dor/objects/787977/...e_20-06-08.html Trailer
Konar$ky
Jest jakaś mini-gierka z Tybetańczykami? ^^

A na poważnie to ja nigdy nie rozumiałem ludzi grających w gry na podstawie igrzysk olimpijskich. Inne gry sportowe rozumiem, ale zwykła masherka, lekko się różniąca w każdej dyscyplinie? Naaaah....
Kroolik
Bojkot! Za Tybet, marne podróby koszulek i rozwalające się po 2 miechach buty tongue.gif
Tak na marginesie moją ostatnią maszerską grą było Decathlon na Atari 800XL
Także nie rozumiem "fenomenu" takich zbiorówek kilku dyscyplin, no ale swoich fanów pewnie ma, inaczej by gry nie wypuszczali.
camel
Ja z kumplami zawsze na multitapie trzaskalem w International Track And Field i gra sie nadawala idealnie na imprezki przy konsoli , wspolne scianie sie na 100m gdzie wyniki roznily sie o tysieczne sekundy , walka o kazdy centymetr w rzucie ostrzepem , zabawa pelna geba smile.gif W Beijing jednak mam obawy , moze bedzie ta sama rozwalka na przyciski i ruszanie galka ale : juz granie online z jednej strony szykuje sie rewelacyjnie , poscigac sie z kolesiami na calym swiecie z drugiej strony nigdy nie wiesz z kim walczysz po drugiej stronie globu , czy to nie oszust z custom kontrolerem z opcja autofire czy innymi cheaterskimi kombinacjami na padzie. Mnogosc konkurencji bicie rekordow na xbox live t fajna sprawa jednak chyba juz nie ten klimat.
shy4
International Track And Field to klasyk, to to to to to bedzie z pewnoscia kupa jak kazda gra poswiecona olimpiadzie
kiko
The First 10 Minutes: Beijing 08
http://www.gamersyde.com/news_6734_en.html
toudi
International Track And Field klasyk ? Chyba żartujesz, klasyk to Decathlon tak jak pisał Kroolik, ile to ja joy'ów połamałem w biegu na kilometr, to głowa mała. W Beijing bym zagrał, ale pachnie mi tu crapem, 38 różnych dyscyplin to spora liczba, ale ile z nich jest dopracowana, a ile to zapchaj dziura...
Wallerot
Mam ktoś namiary na stronkę na której są wypisane wszystkie dyscypliny które są w grze.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.