Witam serdecznie.

Poszukałem podobnego tematu na forum jednak nie znalazłem takowego także postanowiłem założyć.

Mam w/w TV (Sony BRAVIA KDL-40D3500), jest on Full HD 1080p. Mój komputer to | Intel Con 2 Duo E6600 + Scythe Infinity | Asus P5B Deluxe WiFi | 4x1GB GEIL DDR2 ULTRA CL4 800 | Gigabyte GeForce 8800GT 512MB rev. 2.0 | Seagate Barracuda 320GB & 500GB 16MB sATA II | ASUS DVD-E616P2 | NEC ND-4571A LabelFlash | Chieftec LBX 01 B-B-B | Tagan TG580-U15 Easycon |. Pod 1wszy slot DVI mam podpiętego Samsunga 931BW. Zakupiłem kabelek DVI <---> HDMI i jego właśnie wpiąłem w drugi slot DVI na karcie graficznej. Po uruchomieniu obu urządzeń w panelu nVidii, sterownik rozpoznaje TV jako "Sony TV" i można włączyć wszystkie funkcje wyświetlania panelu dodatkowego (Clone / DualView), czy też przełączyć TV na obraz Primary. Jednak przy wyborze którejkolwiek z opcji obraz na TV nie zostaje wyświetlony. Uaktualniłem także sterowniki do najnowszej wersji (175.19), jednak to także nie poskutkowało. Zapomniałem dodać że wsio lata na XPku. Sterownik wychwytuje wszystkie możliwe ustawienia telewizora, rozdzielczość 1920x1080. Kabel jest 10 metrowy. Dodam że wejście HDMI w TV jest sprawne bo zarówno Playstation 3 jak i odtwarzacz DVD działają.

Będę wdzięczny za wszelkie sugestie, ja obstawiam mimo wszystko kabel, gdyż w momencie kupna troszkę mnie zaniepokoił fakt iż mimo powinien być przeźroczysty to był pożółknięty. Niestety nie poczęstuję Was linkiem do tego kabelka, gdyż gość od którego kupowałem wyprzedał na chwilę obecną wszystkie, a ja zakupiłem poza allegro (ale mam paragon itd.)

PS. Zapomniałem dodać, że także podpinałem TV pod 1 slot DVI, i także nic nie działa. Restartowałem także komputer gdy był wpięty w ten slot kabel i także BIOSik się nie wyświetlił, choć... no właśnie podczas gdy jest brak sygnału to cały czas w lewym górnym rogu jest nazwa z nr HDMI (np. HDMI 1) i normalnie ona znika gdy znajdzie sygnał. Przy normalnym przełączaniu na DualView/Clone (gdy był wsadzony w 2 slot DVI) napis nawet nie drgnął, natomiast gdy zrestartowałem kompa z kablem od TV wpiętym w 1 slot DVI, napis ten na sekundę zniknął po czym znowu się pojawił. o_O