Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Ninja Gaiden 2
Forum PSX Extreme > Platforma > Microsoft > Ninja Gaiden
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Soul

Box Art -Okładka-

Gra ma zupełnie nowy silnik ,tworzony od podstaw,dzięki czemu może kamera będzie wreszcie pracować normalnie . Grafa z dnia na dzień będzie nabierać rumieńców , dizajn tak jak widać , lokacje mają być spore i będzie co podziwiać. Wprowadzono nowy healing-system , brak odnawiania życia pod czas każdej walki ?! :sciana: Do dali też coś o nazwie finising blows , kozackie animacje które mają zaprezentować , jak się wykańcza ,osłabionych wrogów w grupie , pojedyńczo pewno też. Sotry mode ma trwać 30 godzin :klaszcze: system naliczania punktów (karmy) został przebudowany , każde ciało zabitego wroga zostanie na miejscu gdzie przeciwnik spoczął , to samo z każdą odciętą kończyną :ninjadance: tam gdzie poleci odcięta ręka-noga tam zostanie.

Premiera

JUNE / Czerwiec 2008

Pierwszy Trailer.

Ninja Gaiden 2 Trailer

Gameplay

Filmik z Gameplayu

Screeny z gameplayu

http://xboxmovies.teamxbox.com/xbox-360-hi...Visit-Video-HD/

http://media.xbox360.gamespy.com/media/686...645/vids_1.html

http://media.xbox360.gamespy.com/media/686...645/vids_1.html

http://www.gamersyde.com/news_5844_en.html

Blog na IGNie

http://blogs.ign.com/TecmoTeamNinja/2008/01/29/78698/

Nom grafika co raz lepsza, mówiłem że tak będzie - gier wygląda lepiej jak Sigma ;D

http://www.youtube.com/watch?v=1fkn54w1OqU

o_O

http://www.youtube.com/watch?v=1fkn54w1OqU

http://www.oxmpodcast.com/video/?p=31

mms://wm-od-ak.cdn.turner.com.edgestreams.net/gametap/big/watch/GPC069_NinjaGaiden2_83c60.wmv

http://media.xbox360.ign.com/media/686/686645/vids_1.html

Lunar w akcji !

http://media.xbox360.ign.com/media/686/686645/imgs_1.html

i screeny niestety NG2 zwalnia zupełnie tak samo jak NG 1 :blah:

http://www.youtube.com/watch?v=o2fEtYBjRvI

na dole lepsza wersja.

http://www.sendspace.pl/file/XGwHcROg/

GDC 2008

http://www.gamersyde.com/news_5998_en.html

Screeny

First Images

Screeny nr 2

Info

wiemy o :

- Gra powstaję na zupełnie nowy silniku cool.gif
- Ukończona jest w 25-30%
- Dwie nowe bronie "Cat Paws" i "Sythe"
- Nowe ninpo "Hurricane/Wind "
- Nowy system wykańczania przeciwników "Killing Blow system "
- Każde ciało zabitego wroga zostanie na miejscu gdzie przeciwnik spoczął , to samo z każdą odciętą kończyną
- Jeszcze sporo efektów i ficherów nie ma w grze zaimplementowanych.
- 60 fpsów
- Real time weapon/ninpo switching czy też D-pad for switching weapons and ninpo, no more pause menu for switching ( nie trzeba wchodzić do menu)
- Auto Healing and Permanant Damage system ( nowy system odnawiania się energii , coś jak w Tekkenie Tag)
- 30 godzin SP.
- Wydawcą gry jest M$ więc nici z wersji na PS3

New's

-Nowa broń Tomfy
-Możliwość chargowania strzał z łuku ,shoryukenów itp
-Mamy teraz po 3 specjalne ataki z każdej broni ET ,UT i coś czego jeszcze nie znamy nazwy
-Gra jest ukończona w jakiś 60-70%

Nowe Lokacje

-Sky City Tokyo
-Castle of the Dragon
-Lightning Necropolis
-Captive Goddess
-Life Blood Shrine
-Niflem [ Nephlim ? ]
-Northern Purgatory
-Aqua City
-Temple of Sacrifice

Nowe bronie

-Eclipse Scythe ( Kosa)
-Falcon's Claws (Pazury)
-Dragon Claw & Tiger Fang ( są całkowicie przemodelowane mają nowe sterowanie X jest odpowiedzialny za jedną z katan , a Y za drugą lewa ,prawa ręka będzie miała znaczenie )
-Tonfa's
-Lunar [ up to level 3]

Stare bronie : The Dragon Sword

Wrogowie

-Van Gelf's [ Gaint pink fiends]
-Were Wolves
Black Spider Ninja Clan
-Ninja wielding Falcon
-Ninja wielding Dragon Claw& Tiger Fang
-Ninja armed with Bow's and Fire Arrows

Misc

- You take damage during Ninpo
-Can hold 30 Arrows

cool.gif
Zeratul
dokladniej ujmujac chodzi o ten news...
http://www.gamespot.co.kr/xbox360/news/0,3...9109243p,00.htm

ale nie mam pojecia... co tam jest napisane ^^;

Dorian Gray
diablo.gif Bring it on starwars.gif
Dabman
Kiedy jest TGS?
ping
http://www.google.co.jp/search?sourceid=na...+game+show+2007

sprawdzilbys szybciej niz zajelo Ci napisanie tego posta wink.gif od 20 do 23 wrzesnia
Yap
No, to teraz wiadomo jaka konsola wyląduje u mnie jako pierwszy current-gen. Miałbym całą masę uwag i próśb do Team Ninja, ale tak czy owak będzie to najbardziej oczekiwana przeze mnie gra tego 10ciolecia biggrin.gif . Zaczekam nawet 6 miechów tylko niech dopieszczą ten tytuł jak NGB.
Dabman
Jestem pewien, ze jak juz to koniec 2008 mozna dopiero sie jej spodziewac:( lecz jak tak bedzie, OBY BYLA DOPRACOWANA... lecz ten dvd9 to max ograniczenie:/ znow wydadza na PS3, max dopasiona wersje:/
Psyko
Prawdopodobnie time ex na XO, więc na PS3 pojawi się gdzieś po pół roku, mozliwe, że dopieszczony w jakimś stopniu. Tylko jakoś nie wyobrażam sobie gry w NG na Dualu, Soul jak tam Sigma sie sprawuje?
Soul
Całkiem ,całkiem polecam ogarnąć mój filmik , link znajdziesz w dziale ps3 ,temat wiadomo jaki wink.gif No ale nie o tym mowa, do TGS jeszcze nie co ponad miesiąc:)
Jakim

reszta tutaj: GAMERSYDE
komar737
Z jednej strony mamy tutaj Sigme... ale z drugiej, rzeznika z Nordfolk.
Nie wiem, co myslec smile.gif

Widac po tych nasadkach na konczyny w stylu Wolverina, ze Ryu to bedzie teraz jeszcze wiekszy KOOOZAK, zjadajacy kreatynosow i dantosow na lunch w drodze do pracy.

jesli chodzi o grafike, tom sie spodziewol czego lepszego
the_m
Wyglada dobrze - rozumiem ze to ten sam silnik co jezdzi na nim Sigma smile.gif
Dziwne ze screeny wyplynely przed TGSem - myslalem ze dopiero na "tajnej" konfie M$ dumnie potwierdza i pokaza NG2.
Zeratul
YEEEAH!! Wiedzialem!! No to juz mozna zaczac sikac ze szczescia!!
PePeP
YEAH! W końcu sequel mojej ulubionej gry na 360'kę potwierdzony (nie miałem nigdy XBOXa wiec NG:B przeszedłem na 360'ce). Screeny są w jakiejś małej rozdzielczości więc trudno ocenić jednoznacznie grafikę. Wydaje się jednak, że jest bardziej efekciarska niż w Sigmie (wszystko takie kolorowe i żywe), do tego na ostatnim screenie (z takim dziwacznym potworkiem) widać niezłą reakcje tekstur na światło. Poza tym chyba nikt się nie spodziewał odejścia TEAM NINJA od swojego specyficznego, bardzo sterylnego stylu. Tak czy siak czekam z niecierpliwością... Swoją drogą ostatnio PSX:E komentując buńczuczne wypowiedzi szefa Team Ninja ni z tego ni z owego skrytykował NG za zbyt wysoki poziom trudności (że kiepska sprzedaż itp. itd.). Hmm... Dziwne, wydawało mi się, że PSX był zawsze gazetą ceniący gry robione z myślą o hardcorowych graczach i rozczarowaną modą na robienie "papki dla mas". Mam nadzieje, że developerzy zostaną nie wzruszeni i nowy NG utrzyma odpowiedni poziom...
Soul
Screeny mogą być szoku niema, no ale trzeba pamietać ,że żadna gra na początku nie wygląda , tak ja kw dniu premiery . Z dnia na dzień gra będzie nabierać rumieńców. :biggrin:
DJ1988
Heh wygląda trochę lepiej niż NGS. A przecież Itagaki obiecywał graficzne wodotryski hahaha.gif .... Heh nieważne. Ja mam tylko nadzieję że w końcu naprawią kamerę.
Owiec
Ktora? Ta z NG czy NGB? Zreszta gdzie chcesz wodotryski po obrazakach 640x480, jak dadza jakies normalnej wielkosci ,bedzie mozna oceniac postep graficzny.
Salwador
NG2 na HD to będzie masakra...!!jedna z gier must have...!!1dynka była dla mnie szokiem z niecierpliwością czekam na 2kę!!
qazar
ech nie no super sprawa, szoku naazie graficznego nie ma ale dlamnie poziom nawet grafi z sigmy byl by dobry biggrin.gif
Soul
Grafika , nie zachwyca ,ale gameplayowo, gra zamiecie , widzę dwie nowe bronie + totalne rozwalanie ludzkich ciał , już nie tylko głowa od pada smile.gif Nic tylko czekać na jakiś filmik, ciekawe jak to w ruchu wygląda , tam będzie widać na jakim engine chodzi , i jak się animacja prezentuje:)
PePeP
Grafikę trzeba porównywać do innych gier chodzących 60 klatek, a takowych jest niewiele (w sumie ładną grafikę w 60 klatkach będzie mieć tylko CoD4). Poza tym NG zawsze lepiej wyglądało na żywo i w ruchu niż na obrazkach...
L33Tstick
CYTAT(Soul @ 11 09 2007, 19:18) *
totalne rozwalanie ludzkich ciał , już nie tylko głowa od pada smile.gif
Ta... I zapewne wytna to z europejskiej wersji, jak to bylo w przypadku NG/NG:B sad.gif
Zeratul
hmm... nie ma to jak oceniac grafike w grze na podstawie 3 pierwszych screenow na krzyz! GRATULUJE!
Yap
CYTAT(L33Tstick @ 11 09 2007, 21:41) *
CYTAT(Soul @ 11 09 2007, 19:18) *
totalne rozwalanie ludzkich ciał , już nie tylko głowa od pada :)
Ta... I zapewne wytna to z europejskiej wersji, jak to bylo w przypadku NG/NG:B :(
W Black'u czerepy latają, aż miło wink.gif .
Odnośnie screenów - nie ma co się podniecać czy to silnikami, grafą czy innymi pierdołami. Gra w naszych łapskach będzie jeynym źródłem komentarzy. Jeśli grywalność będzie porównywalna do tej z Black'a będzie to znaczyło więcej niż jakakolwiek miodna-wypaśna grafika. A ta będzie super. Dwa powody:
1. Itagaki
2. Poprzeczka postawiona przez poprzedniczki
walek
Troche więcej screnn'ów:
http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured

Jak NG2 pójdzie tą samą ścieżką co DMC4, to będe mocno rozczarowany. Pierwsze shoty nie napawają optymizmem, przecie to wygląda prawie jak "jedynka"! sad.gif
Uzny
Nowe screeny na http://www.1up.com/do/media?cId=3162695&sec=IMAGES

icon_twisted.gif

Cytacik z IGN: "HOLY *&%# THIS IS THE MOST AMAZING ACTION GAME I'VE EVER SEEN!!!"
Yap
Przecież to są foty. Spokojnie, gra będzie hulać aż miło. Gore w NG2 jest niesamowity. Na razie czytałem tylko opis trailera z TGS i widziałem jedną rozmytą fotę z sali projekcyjnej, ale z szotów i opisu wynika, że rzeźnia będzie niesamowita, a o to przecież w NG chodzi - o system walki.

Edit: Uzny mnie ubiegł z fotami geek.gif .
bebbop
3 screeny w 720p oraz krotki teaser:
http://www.gamersyde.com/news_5000_en.html

Rzeczy o ktorych wspominal Itagaki:
- Itagaki also says that they weren't able to include all features in the original Xbox prequel. Now they are able to implement all those features. Itagaki has brought the latest build of the game! "Please enjoy the world's best action game, running on the world's best hardware," says Itagaki.
- "Originally, they were going to show the Japanese capital scene, but there was an incident with screenshots getting out, so today we're going to show the Aqua capital."
komar737
CYTAT
Next, Ryu faces off aginst gun-wielding enemies. They have machine guns.

A myslalem, ze w NG2 sie juz to nie powtorzy... a tu znowu kontekstowy kicz i nieporozumienie universum.
matek_79
Zaczynacie to samo co jest w Halo 3? confused.gif marudzenie jaka to gra jest brzydka, skopana i zla na podstawie kilku materialow (nawet nikt nie widzial gry w ruchu sic!). Zmaknac to i otworzyc po TGS'ie ninja.gif ewentualnie wrzucac tylko newsy, inaczej ten temat tez bedzie mial 70 stron klotni/komentarzy i moze 10 stron newsow. IMO ninja.gif
PePeP
Dokładnie... Ostatnio parę gier co to na screenach super wyglądało nieźle polegało (Lair), a za to inne na które wszyscy psioczyli (Warhawk) okazało się sukcesami... Nie wiem jak można psioczyć jak jeszcze dany developer ani razu nie zawiódł (Bungie czy Team Ninja)...

Aha na 1Up pisze coś takiego "...being published by Microsoft itself, rather than Tecmo.". Nie wiem dokładnie jak to wygląda z prawnego punktu widzenia i jaka prawa ma w tym przypadku "publisher", jeśli jednak ma znaczące to szansa, że gra wyjdzie na PS3 jest zerowa. Może skomentuje to ktoś kto lepiej wie na jakie rzeczy ma wpływ "publisher",a na jakie "producer" bo jak wiadomo "developer" ma niewiele do gadania... Czasami tak było, że wydawcą danej gry były różne firmy w zależności od kontynentu, co by sugerowało, że wydawca nie jest taki ważny, a ważniejszy jest producent. Przyznaje się, że nie wiem jakie do końca to będzie miało konsekwencje, ale wydaje mi się, że skoro MS inwestuje własną kasę w ten tytuł i jego promocję, to nie po to żeby potem SONY korzystało też z tego hype'u. Mimo wydawcą takiego MGS4 jest dalej KONAMI (chyba :-) )...
Jakim
Swoją drogą i tak wygląda ładniej niż podobny gatunkowo DMC4. Może postacioe są lekko dopieszczone od tych z NGS ale ilośc i jakość krwi, zdziebko ładniejsze tekstury i bardziej dopieszczone otoczenie powoduja jednak lepsze wrażenie niż wersja z PS3.

Co nie zmienia faktu że Heavenly Sword to to nie jest;)
Dorian Gray
Nie musi być, Ninja Gaiden to gra która oddziela mężczyzn od chłopców biggrin.gif Dam sobie wszystko uciąć, że będzie miała najlepszy system walki z tego co wyszło i wyjdzie do tej pory.
the_m
Pojawil sie teaser NG2 - calkiem calkiem szkoda ze nie nie ma filmikow z gameplayu
http://www.gamersyde.com/news_5000_en.html

Screeny sa zaje.bis.te! biggrin.gif Fajnie sie zapowiada tongue.gif

BTW Jakim wiesz ze zaraz coponiektorzy cie zlinczuja za to ze mowisz ze HS jest ponad NG wink.gif Co poniektorzy uwazaja przeciez ze HS sie nie rowna do pierwszego NG wink.gif
Dorian Gray
Bo nie równa smile.gif Graficznie jest wy(pipi)ane w kosmos, ale system walki jest cienki jak dupa węża tongue.gif
Blim
Hoo hoooo pierwsze konkrety, bo to że NG2 będzie na 360 wiadomo już od jakiegoś czasu! Obok Halo i GTA to moja ulubiona gra, już się nie mogę doczekać. Gore daje radę aż miło. starwars.gif
Jakim
a o czym ja przecież mówię? Chodzi mi tylko o oprawę graficzną a nie o samą rozgrywkę.
komar737
Owszem, mozna sie bylo spodziewac czegos lepszego w zgledach oprawy. Ale co do tego, ze gameplay (powiem otwarcie) ROZ(PIERD)OLI NAM JAJA, nie ma zadnych watpiwosci wink.gif.
PePeP
CYTAT(Jakim @ 12 09 2007, 12:48) *
Co nie zmienia faktu że Heavenly Sword to to nie jest;)

Co nie zmienia faktu, że HS chodzi 30 klatek (czasami przycinając lekko z tego co piszą ludzie), a NG2 prawdopodobnie będzie chodził non-stop 60...
KoBik
Dla mnie liczy się tylko system walki, piękna grafika swoją drogą, o to się martwić nie trzeba. HS może i piękne ale postać główna nie podchodzi mi w ogóle. Jaram się nadal NG, zaś przy drugiej części stracę kolejne pady, nerwy, włosy - to jest GRA. Nie jakieś badziewia z QTE dla laików.
Yap
Panowie bardzo Was proszę - DYSKUTUJCIE TU O NG2 LUB OGRANICZAJCIE SIę DO PORóWNAń WZGLęDEM WCZEśNIEJSZYCH ODSłON. Nie chcę wcinać się w polemikę, ale nie chcę by dyskredytować tu jakąkolwiek grę pod względem grafiki, gameplay'u czy głównego bohatera. Jednym się podoba, innym nie. Jedni uważają, że grafa jest lepsza, inni nie. Wcześniejszych postów jeszcze nie zedytuję, ale kolejne będę usuwał jeśli coś takiego się pojawi. To tyle odnośnie offtopu. Wyczaiłem opis gameplay'u kolesia, który widział grę w ruchu. Poczytajcie sobie.

CYTAT
10:10 - A release is set for 2008 for Ninja Gaiden 2. Itagaki leaves the stage.

10:03 - 10:10 [Ninja Gaiden 2 Gameplay Description] The game starts. The player jumps into first person to survey the scene. Then runs around. A GROUP OF SIX ENEMIES APPEAR.

The gameplay is so fast that it's hard to watch. Hard to keep up with. Lots of blood. Bodies getting chopped in half. Ryu pins enemis on the ground, thrusts his sword in, and they explode!

After the fight, he shakes the blood of his sword. Then runs up the stairs to the top of a bridge. Lots of eneies appear. Ryu does a ninja arts move. He switches form his rapier sword to a twin blade.

Then to shurikens. Actually, I think the shurikens are equipped as a subweapon. The environments have a lot of destructable elements to them. He's fighting in a fruit stand area, and when the fight ends, all the stands have been destroyed and the fruits are lying on the ground.

Next, Ryu faces off aginst gun-wielding enemies. They have machine guns.

Chopped up bodies are everywhere. They don't seem to be leaving the scene, at least not initially.

Now, he changes to Ryu's claws. Giant winged beasts, three times his size appear. They have green blood.

HOLY *&%# THIS IS THE MOST AMAZING ACTION GAME I'VE EVER SEEN!!!

Boss time. A giant rumbling. A huge beast, with six legs and 10 times Ryu's size rampages onto the scene. He roars, then the demo comes to an end.
Soul
Screeny całkiem spoko , graficznie szoku nie robią , ale to co na nich widać jest prze piękne , rzeźnia na całego. I tak jak ktoś mądrze wspomniał NG swoją moc pokazuje w ruchu , trzeba czekać na gameplay , w tedy będzie wszystko wiadomo jaki silnik itp . A nie po shootach , padają stwierdzenia że to trochę zmodyfikowane silnik DOA4 LOL ninja.gif Panowie poczekajmy trochę :hmmm: widać że lokacje są nareszcie sporo , i dużo widać , no i mamy 60 fpsów :klaszcze: Nawet jeśli grafika szoku nie zrobi w co wątpię , to gameplayowo zamiecie na maxa!

BTW -

"Ninja Gaiden 2 features a new and improved game engine, developed from the ground up..."

Trailer IMO daje radę , no i to LOGO!!!:D

BTW ponoć było prezentowane , live demo :ninjadance: Pewno pokażą na TGS.

PS3 raczej nie zobaczy NG2 , powód wydawcą gry jest Microsoft

"As Microsoft is set to announce at a pre-Tokyo Game Show press event shortly, Ninja Gaiden 2 is real, heading to Xbox 360, and -- in an unusual twist -- being published by Microsoft itself, rather than Tecmo. "

http://www.xbox.com/en-US/games/n/ninjagaiden2/default.htm

Some interesting bits.

30-hour story mode

Multiple difficulty levels available from the start of the game

Ninja Gaiden 2’s new auto-healing system featuring semi-permanent damage restored at save points

Ninja Gaiden® 2 makes its long-awaited debut on Xbox 360™ as the blockbuster action-packed sequel to Ninja Gaiden. Ninja Gaiden 2 features a new and improved game engine, developed from the ground up, exclusively for Microsoft and Xbox 360 by Team Ninja and legendary game developer Tomonobu Itagaki, creator of the famed Dead or Alive” franchise.

Guide Ryu Hayabusa on a mission to avenge his clan and prevent the destruction of the human race. Armed with an assortment of ninja weaponry, help Ryu to skillfully maneuver through a world fraught with peril and danger. Ninja Gaiden 2 features an all-new gameplay engine, new auto-health regeneration system, levels, adventures, enemies, and thrilling combat with an extensive assortment of ninja weaponry, representing a true evolution of the highly popular franchise.

Exhilarating ninja action: Assuming the role of a ninja warrior, experience the new "finishing blows" system that combines gore with fast action and a well-honed combat system. In addition to a variety of brutal new primary weapons and enhanced versions of previous favorites, Ninja Gaiden 2 features both land and water-based action with advanced on-water battles providing a beautiful counterpoint to the land-based action.
Easy to play, hard to master: Ninja Gaiden 2’s new auto-healing system featuring semi-permanent damage restored at save points is the natural evolution of the franchise’s distinctive gameplay, and introduces a new twist to managing health. Featuring a newly implemented auto-healing functionality and save point system, as well as an extensive story mode and multiple difficulty levels available from the start of the game, the gameplay is accessible to more casual players and challenging to even the most demanding gamers.

Massive content and engrossing story: The themes of revenge and friendship in Ninja Gaiden 2 give rise to a series of dramatic events to create a truly compelling story. From Tokyo to New York and to the Netherworld, the story leads you through a 30-hour story mode as you skillfully maneuver Ryu Hayabusa through a demonized world fraught with peril and danger. In addition to the single-player campaign, upload Karma scores to Xbox LIVE® leaderboards and parti(pipi)ate in an all-new Master Ninja Tournament.

Realistic graphics in next-generation gaming: Built from the ground-up from Team Ninja’s in-house gaming engine for Xbox 360, Ninja Gaiden 2 represents the best in amazing visuals, responsive control, and thrilling combat with an extensive assortment of ninja weaponry.
Yap
Jestem bardzo ciekaw jak się sprawdzi ten a'la Halo healing-system. Wyobraźcie sobie, że w trakcie walki nie będzie można używać potionów. To byłoby naprawdę coś.
Silnik zbudowali od podstaw - tyż dobrze. Być może kamera w końcu będzie się zachowywać w miarę poprawnie.
Zapodali też tzw. finising blows, które pokażą jak się wykańcza całą masę osłabionych wrogów.
Gra ma być ponoć długa - 30h dla story mode blink.gif . Jeśli jest w tym choć krztyna prawdy to ja nie mam pytań. Scoring-system również ma ulec zmianie. W końcu dadzą spokój ze żmudnym ładowaniem UT za 5 tysięcy. Lub DODADZą do starego systemu jakieś usprawnienia. Ciała i członki ponoć zostają tam gdzie się ich delikwenci pozbyli (albo kilka metrów dalej cool.gif ) więc być może Team Ninja znajdzie inny sposób na szybkie ładowanie UT prócz zasysania esencji pozostałej po padlinie. Byłoby fajnie.
Soul
Zgadza się , silnik nówka funkiel , więc tak jak mówiłem , pewno z dnia na dzień gra będzie nabierać rumieńców . Co do nowych ficherów , po prostu nie mam pytań , Finish HIM!!! te animacje pewno będą ryły beret!!! . Co do długości gry to ja za pierwszy razem grając w NG , miałem na liczniku coś koło 33 godzinek. To co piszesz + 60 fpsów, matko już się boje!

Kolo ponoć tuż przed tym jak zobaczył NG2 , grał w DMC4.....jak widać NG2 wywarło na nim większe wrażenie !
Yap
Mam taką cichą nadzieję, że te finishing-blows będą alternatywą dla UTs. Lubię bardzo system scoringu w NGB, ale czas na zmiany. Teraz powinna nastać doba combosów i technicznego skilla. Limity czasowe niech sobie zostaną, UT również, ale niech będzie coś co będzie wyżej punktowane.
Soul
Wyjąłeś mi to z głowy finishing-blows +więcej karmy za to że finish był za pomocą UT chore ! 8)
Dorian Gray
Podoba mi się ten pomysł z autohealing. Wyobraźcie sobie: Great Bridge Challenge, poziom Master Ninja, i nie można używać drinków slinotok.gif
estel
Mam nadzieje, ze jakies realtime'owe zmiany wyposarzenia beda zawarte. Chociazby miedzy pazurkami->katana albo cos. Jezeli gra bedzie tak dobra jak 1 to i tak zniszczy nas wszystkich ;] Szkoda, ze only x360. Licze na time exlusive'a.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.