Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: DJ Max Portable League
Forum PSX Extreme > Platforma > Pocket i inne systemy > Sony PSP
Mikes
Dark Serge o tym wspomniał, nie będziemy robić burdelu w tamtym temacie. Zakładam nowy. Wiadomo o co chodzi, piosenka, ilośc buttonów, czas, kto wygra wybiera znowu, możemy prowadzić prosta punktacje, 1 pkt. dla tego, kto wygra. Kto by się bawił? Na pewno ja i Dark Serge.
Dark Serge
o fajnie ^^
Mikes - ja bym raczej zrobił zasade 3 pkt - pierwsza osoba zdobywa 3 pkt, druga 2, trzecia 1 - cos w ten deseń bo jak jakiś rzeźnik się znajdzie to po prostu zgarnie punkty i mozliwie ze tylko on punkty zgarnie - ale to taka moja propozycja.

4/5/6/8 B ? ja w sumie nie ogarniam tak dobrze 8B, a z trudnymi kawałkami na 6B tez mam problem tongue.gif
poza tym gramy na customowanych gearach czy jak ?
i jak udowodnić, że screeny są akurat z tej piosenki ? ;]
Mikes
Geary nie wpływają na iloścć punktów, co najwyzej avatary, ale w sumie zostawmy to w formie customów.

Myślę że nikt nie będzie na tyle chamski żeby dawać screena z innej piosenki. Ewentualnie, jak się zagra 4 to w podsmuwaniu widać jaką gralismy i ile mielismy pkt. smile.gif
Dark Serge
Mikes - no chyba bedziemy polegać na uczciwości
a co do gearów i avatarów - dają bonusy do fevera - co przekłada się na gęstsze ich uzywanie - czyli wiecej pkt wink.gif

tylko ludzi brak wink.gif
MichAelis
Znajdzcie mi gdzie moge kupic ta gre tanio to chetnie wink.gif
stabik
Pisze się smile.gif Proponuję granie w 6b i 8b;ten kto gra naprawdę szybko wie jaka zgubna może być myśl, że masz zagrać jak na 4b czy 5b podczas nawalania w 6b czy 8b. See you on battlefield. Geary i notes niech będą coustomized, w końcu każdy z nas pograł na swoim ulubionym dużo, a i tak gramy tylko dla zabawy więc niech będzie jej jak najwięcej. Rozumiem, że macie na myśli DJ max 2, a nie 1? I tak nikt nieznany nie będzie grać, a "swoi" ludzie z psxa przecież nie oszukają. Jakby co to po ukończeniu 4 stage-ów będzie można strzelić potwierdzenie.
Mikes
CYTAT(MichAelis @ 4 07 2008, 16:35) *
Znajdzcie mi gdzie moge kupic ta gre tanio to chetnie wink.gif

Ja dwójkę kupiłem od Yu na allegro, jedynke załatwił mi kuzyn, będe miał za niecałe 2 tygodnie w domu. Na ebayu można wyrwać tanio.

Ja proponuje 2, jest bardziej rozbudowana i z tego co widze weięcej osób ją ma.

czyli jak na razie

-Mikes
-Dark Serge
-stabik
MichAelis
Sorry za OT ale prawie 30 funtow to nie jest tanio sad.gif
=PiT=
niespelna tyle co 5 paczek fajek
stabik
Aby nie przeciągać proponuję by inicjator zabawy podał jakiś tytuł piosenki tak w ramach treningu(i sprawdzenia możliwości rywali biggrin.gif)
Mikes
memoirs 6b ? Tak na rozgrzewke biggrin.gif
stabik
normal?predkość dowolna?(czy w ogóle wpływa ona na pkt?) Jak usunąć pasek feaver po każdej grze by nie wspomagać go przy następnym podejściu?

Normal/speed 4.5 albo 5 cool.gif (nie pamiętam) score 223306. Mniej niż 10 brake-ów, rate między 90-95%. Możliwe, że na starcie miałem trochę naładowany feaver, ale nie dużo. Jak konkurencja będzie silna to postaram się one combo smile.gif
Mikes
fever nie przechodzi, speed dowolny bo nie wpływa na wynik.
stabik
Co wy modlicie się tak modlicie nad tą piosenką? 2:40min i po sprawie ;d
Mikes
Sorry, zapodziałem PSP gdzieś na ostatnie 2 dni. Nie grałem dość długo, wynik taki sobie, co prawda pobiłem swój najlepszy ale da sie mieć duzo wiecej(bodaj ani razu nie miałem 4x) Tylko taki screen mam, nie zdazyłem wyciagnac aparatu, ta plansza znika.

stabik, taki duzy wynik miałeś z 10 breakami? ja mam ponizej 200 tys. juz po jednym break'u.

Anway,
stabik
Jak dobrze zaczniesz to na starcie z tego co pamiętam łatwo wykręcić 4x, ale zaraz sprawdzę
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.