Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Książkowy zawód
Forum PSX Extreme > Inne > Klub Dobrej Ksiazki
Hubi.
Proste pytanie- zawiedliście się na jakiejś kksiążce?

Ja na "Lśnieniu" Kinga. Wszędzie słyszałem pochlebne opinie, że najlepszy horror, że straszny jak cholera, że najlepsza książka, ale dla mnie to "tylko" książka na granicy dobrej/bardzo dobrej. Mocnych motywów nie uświadczyłem. Nawet w dorobku Kinga są lepsze.
lukasz
Mimo wszystko chyba "Fight Club" , film jest dla mnie kultowy , książka zaledwie dobra z dziwnym zakończeniem.
Psyko
Fight Club to taki dziwny przypadek, w ktorym ekranizacja przebila ksiazkowy pierwowzor, bedacy i tak swietna proza!
_Milan_
bibliotekarz
Sunderland
Miasteczko Salem

Nasłuchałem się wiele pochlebstw, a książka po prostu nie posiada niczego co stanowiło by argument za poparciem jej rzekomego geniuszu.Przez pierwszą połowę nie dzieje się nic i człowieka męczy skakanie po setce głównych bohaterów, z których połowa wylatuje zaraz z pamięci.Z 600 stron nadal nie przebiłem się dalej jak na 370, gdzie zaczęły być jakieś zalążki atmosfery, ale serio nie zamierzam marnować czasu na książkę, która rozkręca się pod koniec.
zduniacz
Stefcio King wygrywa to i ja dodam "It" jego autorstwa. Co za dluzyyyyzna ;/
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.