W tym temacie podajcie swoje typy najlepszej ftp na czarnule, oczywiscie Black jest powaznym kandydatem do zajecia miejsca w czolowce, ale dlugie plansze bez mozliwosci zapisania stanu sa dosc powaznym minusem gry. Max Payne fenomenalna gra, swego czasu byla krolem gier ...
gra roku 2001 ... zdobyla wszystko co mozliwe, imperatora za najlepsza grafike,fabule itd.
Czesc 2 byla mocno niedoceniona ... a i tak byla niezla. Seria Gta ... hmmm chyba raczej nie jest to typowa strzelanina ftp.
Dom 3 i Far Cry nie stety nie wydano tych tytulop na ps2.
Wiec jaka gra Waszym zdaniem jest najlepsza, licza sie tylko strzelaniny ftp.
Ghost493
14 07 2008, 18:22
Nie ma gatunku FTP tylko FPS ;d
MoniqaPS2PSP
14 07 2008, 18:25
FTP czy FPS? Z fpsów to Black, Killzone, project snowblind,call of duty finest our, medal of honor wojna w europie... hmm może Darkwatch. a max payne to chyba nie zalicza się do First person shooterów.
CYTAT(bor @ 14 07 2008, 18:09)

W tym temacie podajcie swoje typy najlepszej ftp na czarnule, oczywiscie Black jest powaznym kandydatem do zajecia miejsca w czolowce, ale dlugie plansze bez mozliwosci zapisania stanu sa dosc powaznym minusem gry. Max Payne fenomenalna gra, swego czasu byla krolem gier ...
gra roku 2001 ... zdobyla wszystko co mozliwe, imperatora za najlepsza grafike,fabule itd.
Czesc 2 byla mocno niedoceniona ... a i tak byla niezla. Seria Gta ... hmmm chyba raczej nie jest to typowa strzelanina ftp.
Dom 3 i Far Cry nie stety nie wydano tych tytulop na ps2.
Wiec jaka gra Waszym zdaniem jest najlepsza, licza sie tylko strzelaniny ftp.
FTP to skrót od Firt Third Person, bo wcześniej się nie spotkałem z tym skrótem?
Najlepszymi FPS są dla mnie CoD3 i Killzone (w inne dłużej nie grałem

)
TPS to przede wszystkim RE4, i może jeszcze Ratchet 3 (w gladiatora nie grałem)
pawel_k
14 07 2008, 19:41
z fps'ów które grałem to chyba największą frajdę sprawił mi Medal of Honor: Vanguard. może mega krótki, może tylko dobry graficznie, może całkowicie odtwórczy i liniowy, ale przez te 5 godzin jakość akcji jest nieziemska, dlatego stawiam ją nawet ponad Black...
genetyk@
14 07 2008, 19:57
jedyne fps`y jakie przeszedlem na ps2 to:
Black,
Killzone,
Half-Life,
jak przeszedlem to musialy sie podobac.....
Zakładając, że autorowi chodziło o FPP/FPS...
TimeSplitters: Future Perfect
i długo długo nic.
Ewentualnie Deus Ex, mimo, że zdarza mu się tracić klatki animacji.
Ghost493
15 07 2008, 12:17
Jeśli gra utrzyma poziom pierwszych 4 misji to od dzisiaj zdecydowanie Call of Duty 3
Black, TimeSplitters 3, Killzone
zaglada tu jakis mod?
Black, Time Splitters FP...... dlugo, dlugo nic ..... nadal nic.... hmmm.. nic. -.- ok moze pierwsze 3 misje w killzone ale to nie cala gra :F
ogicool
17 07 2008, 14:05
time splitters 2
BLACK
time splitters:fp - po dwójce to już nie było to samo
(choć obiektywnie pewnie zasługuje na 1 miejsce)
XIII
time splitters
Dark Serge
17 07 2008, 14:51
time splitters FP - megagrywalny, fajne misje + wypaśny humor + Przekoksane misje dodatkowe ;]
montana
17 07 2008, 18:49
Zdecydowanie Black , tak intensywnego FPS-a jeszcze nie widziałem
eeeee nie ma czegoś takiego jak FTP
FPP - first person perspective
FPS - first person shooter
TPP - third person perspective
pozdroo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.