Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: Najmniej lubiane anime
Forum PSX Extreme > Inne > Japonia > MANGA&ANIME
Stron: 1, 2
Megus
No wiec jesli jest temat ulubione anime to alternatywnie musi byc najgorsze anime. Swoja droga ja nie cierpie plytkich filmow (vide Pokemon, Dragonball) - dla mnie anime po prostu musi miec ,,drugie dno" cool.gif
szczurek
-Pokemony
-Digimony
-Detektyw Conan
B4rb
Pokemon (jestem za duży na takie rzeczy :wink: ), Dragon Ball (zero zalet, wad za dużo żeby wymieniać) i ogólnie takie cukierkowate albo maksymalnie tępe anime (naparzanki bez pomysłu itp. takie pierdoły...)
Diabeu
icon_twisted.gif pokarm dla idiotów czyli DB i pokemony - sorki ale to jest puste na maxa, odmóżdżanie i tyle icon_twisted.gif
Splender
Pokemony Digimony i inne podobne talatajstwa i One Piece, nie rozumiem tego anime, a chara design wola o pomste do nieba, wiecej grzechow nie pamietam...
A co do DB to nie bede na nie najezdzal, bo kiedys za tym szalalem :roll: ale juz wyroslem na szczescie...
Obsolete
Oprocz tych zalosnych anime co czesto leca na rodzimych kanalach to dodalbym Ninja ressurection. Moze komus sie to podoba, ale ja po prequelu Ninja Scroll oczekiwalem wiecej...
Guts
Oprocz tych zalosnych anime co czesto leca na rodzimych kanalach to dodalbym Ninja ressurection. Moze komus sie to podoba, ale ja po prequelu Ninja Scroll oczekiwalem wiecej...

Ninja ressurection to nie jest zaden prequel ani squel.To całkowicie inna historia inni bohaterowie.

Jeśli chodzi o najgorsze anime to zaliczyłbym do nich wiekszosc Hentaji
Pokemony Digimony oraz ''MG Gesit''.
Obsolete

Ninja ressurection to nie jest zaden prequel ani squel.To całkowicie inna historia inni bohaterowie.

Jeśli chodzi o najgorsze anime to zaliczyłbym do nich wiekszosc Hentaji
Pokemony Digimony oraz ''MG Gesit''.

Haha to co tam robi Jubei i czemu jest pokazane jak traci oko?(ktorego juz nie ma w Ninja Scroll). Akcja dzieje sie wczesniej niz w NS sou its prequel:p
deph // 0Z0
nie wspominam nawet o kretynizmach typu db, czy pokemony.
nienawidze do tego odmozdzonych romansidel z zerowym polotem w kwestii fabuly i kretynskimi kreacjami postaci- voe na przyklad
jey
Jeśli nie licząc Pokemonów, DB i innych Digimonów no to zdeka zawiodłem się na Final Fantasy: Unlimited hmm nie wiem może spodziewałem się czegoś więcej a wyszło jakieś anime dla mas typu Pokemon hmm jeszcze za bardzo nie spodobał mi się (po za muzą bo intro z rosyjskim wokalem rządzi) pierwszy odcinek Ghost in the Shell Stand Alone Complex hmm po tym się ... nie wiem czego się spodziewałem ale cały czas o czymś plumkali a ja nie wiedziałem o co chodzi ale to jest zapewne spowodowane nie ogladnięciem poprzednio kinówki.
Yaxa
E tam ja lubilem db, ale niekazdy potrafi dostrzec urok tej serii... A najgorsze anime? Chyba Pokemony...
Geloo
Ja bym się pozbył Pokemon'ów i Digimon'ów icon_twisted.gif .
Walker
Pokemon.Digimon,BeyBlade (pytanie czemu nikt na to nie glosuje,podoba wam sie to to dziwadlo ? icon_twisted.gif ) oraz wszytskie Yaoi (nie chcem nikogo urazic lecz ja tego nie przelkne )
and "das is al folkz" :wink:
Boomer
była kiedyś taka stara manga "Sara mała księżniczka" jak to widziałem to mnie na wymioty brało dosłownie porazka laugh.gif
Obsolete
aa to te anime z polonii 1, rEspeCt for them!wink.gif
Megus
BeyBlade (pytanie czemu nikt na to nie glosuje,podoba wam sie to to dziwadlo ? icon_twisted.gif )  
\"  :wink:

No to ja powiem - to chlam gorszy niz pokemony i digimony razem wziete dzieciaki ,,naparzaja sie" (zaprawde przepraszam za tak niegodne okreslenie) baczkami - dla desperatow wrzuccie sobie na Rtl2 o 14:30 (sprawdzone), chyba jest codziennie.... cool.gif
Walker
Czyli wam sie niepodoba...ufff...a ja juz chcialem sie wypisac z forum ghehe.....a znacie jakies nieznane chlamy jeszcze moze ???
A i mam pytanie nie zwiazane z forum (Sorki Yohko plissss tylko just once) a mianowicie gdzie na forum sa slynne ankiety HIVa umieszczane pozniej w "Extremie" question.gif
Yaxa
W "opinie i komentazre" Walker.
Boomer
a mam była kiedyś jeszcze taka o nazwie "Ryceze zodiaku" totalna porazka niewiem jak wy laugh.gif
Megus
a mam była kiedyś jeszcze taka o nazwie \"Ryceze zodiaku\" totalna porazka niewiem jak wy laugh.gif

Oryginalna nazwa to Saint Seya - i to raczej takie zel nie bylo, choc mi sie nie podobalo... cool.gif
Boomer
no niewiem ja jakoś tego niemogłem znieść była strasznie mozolna i te odcinki sie bardzo ciągły icon_twisted.gif
Walker
Chloopie ty chyba nie wiesz czemu ci sie SS nie podoba a ja ci powiem bo my mamy sprowadzane wszytskie anime z wloch (czy francja nie pamietam) a oni tam zazyczyli sobie cenzurki i wycieli wiekszosc scen z walka i krwia po czym my to dostalismy do polski ale im bylo za malo i jeszcze nas dobili z bezkrwawej siekierki i polacy wycieli wszytskie pozostale sceny z krwia praktycznie i cudem bedzie jak znajdziesz choc 10 takich scen....
Megus
Chloopie ty chyba nie wiesz czemu ci sie SS nie podoba a ja ci powiem bo my mamy sprowadzane wszytskie anime z wloch (czy francja nie pamietam) a oni tam zazyczyli sobie cenzurki i wycieli wiekszosc scen z walka i krwia po czym my to dostalismy do polski ale im bylo za malo i jeszcze nas dobili z bezkrwawej siekierki i polacy wycieli wszytskie pozostale sceny z krwia praktycznie i cudem bedzie jak znajdziesz choc 10 takich scen....

That's why... it's da solution...

A co myslicie o Yu-Gi-Oh tez na Rtl2 ??? Bo dla mnie srednie...chociaz...
Ukyo_Tachibana
Pokemony jakies tam "baczki" DB i inne komercyjne tasiemce confused.gif normalnie zygac sie chce wlaczam telewizor a tam pokemony i jak ty zaczac dobrze dzien confused.gif
Almasy
Na wstepie Eyo all, jestem tu zdeka nowy;P
a co do tematu to...
poza tymi all komercyjnymi anime robionymi na ilosc tragiczny jest jeszcze imo Final Fantasy Unlimited, gdzie pierwsze 10 odcinkow przypomina Yattamana (czyli nudny utarty schemat~~)
Zip
Tak rycerze zodiaku to anime to po prostu mnie rozwala z tego co pamiętam (a nie wiele pamiętam) to jedną walkę dzielili tam na trzy odcinki albo i więcej a ja to oglądałem (ale wtedy głupi byłem co nie biggrin.gif )a ta ich podróż przez świątynie zodiaków czy jakoś tak przecież to totalny bezsens bleeeee.
Washi
Sailor Moon. No comments
Yaxa
Heh teraz mi sie przypomnialo, jedno z najgorszych anime jakie ogladalem to Tekken... Ja niewiem jak z tak dobrego tematu mozna bylo zrobic takiego crapa.
Tori
jakieś bąki pokemonowe na polsacie, digimony i pokemon. Choć gra byłą fajna na GBC, ale anime to inna wogóle historia
Greg
a ja tam nie mam anime ktorego jakos szczegolnie nie lubie - jak mi sie nie podoba to przelaczam, that`s all
Kamui
Nie lubie pokemonów. Może jestem na to za duży? biggrin.gif
teeta
Dla mnie to Pokemony, Digimony i te inne stworki.
Jakuza
Dla mnie to Pokemony, Digimony i te inne stworki.

Popieram
Józef Smelcerz
Pikachu - oj tak....
Mnie też na widok tego spasłego szczura traktowanego w dzieciństwie prądem coś brało.
Pokemon sucks!(choć przyznaję się do oglądania tego przez jakiś czas - chyba mi się nudziło..)
szczurek
(...) spasłego szczura (...)

wypraszam sobie!! Ja go nie znam! laugh.gif Nic więcej bez adwokata nie powiem!...
Lobo
Nie będę tu orginalny i napiszę:
Pokemony, Digimony, Bayblade, Rycerze Zodiaku, Dragonball mimo że nie jest najwyższych lotów ale oglądać sie da jak się zaprze(śmieszne czasem smile.gif )
szczurek
Rycerze Zodiaku

to akurat było całkiem znośne, tak samo jak DB z którym zaczynałem przygodę z anime&mangą...
Jakim
Od Dragona to mi wara!! icon_twisted.gif

Nie lubie Digimonów i tych pierdułek teraz na Polsacie.
TaiCat
Ya ni lubia tych nowych serii wy stylu do jednego gościa podwala się tabun rozwydrzonych dziewuch...I HATE THIS to takie denne!(Maburaho bue!!!)
Gdzie się podziały tamte stare dobre anime z fabułą!
Watsu
Hmmmm... chyba te dalsze odcinki Kenshina
Splender
Pokemon i inne tego typu... Geez jak ja tego nie znosze...
-Sora-
"pokemon to przyjaciel twój" bleeeehhh...;p
Venom 333
Pokemony i tym podobne.
lolo99
Kiedys jak bylem mlody i glupi to lubilem anime typu Sailor Moon i Cardcaptor Sakura. Teraz ich nie trawie...
Nimloth_1988
Dla mnie najgorsze są POkemony, a Dragon Ball, uwielbiałam, oglądałam z przyjemnością każdą serię kilka razy. Teraz też bym pewnie obejrzała, może nie z takim zapałem, ale napewno z przyjemnością.
Mendrek
Pokemony, digimony, medaboty, "baczkomony" i wszystko inne tego typu. Jeszcze Shaman King, choc nie jest az takie badziewne (fajne hentaie sa z ta jedna z bandana na glowie tongue.gif ). Dragon Balla mimo swej prostoty ogladalo sie i tak, kamehy rzucalo sie na wuefie w postaci pilek roznorakiej wagi i wielkosci (po kamehameha jak nie zorientowales sie, to oberwales najpewniej w czerep... ). Rycerze zodiaku mieli fajna muze z openingu. Tekken mi nie podszedl - fakt. Podobnie jak King of the Fighters.
Diabeu
mi to mało które anime się pdoba, więc nie ma sensu bym wypisywał
Flik
QUOTE(_Diabeu_ @ 31 03 2006, 12:17) *

mi to mało które anime się pdoba, więc nie ma sensu bym wypisywał

Topic brzmi "najmniej lubiane anime", a nie twoje wszystkie nielubiane anime. Skoro już się czepian forma "anime" odnosi się zarówno do liczby pojedyńczej jak i mnogiej (kochane Kawaii chyba wprowadziło taką właśnie forme... szkoda że gazetka zeszła na psy). Dla mnie z takich ewidętnie głupich to Pokemon. Pozatym Midori no Chibi, w ogóle nie przemówiło do mnie to anime - strata czasu.
Diabeu
fakt,

wygrywa Pokemon, dziwnym nie jest
Jakim
diabolo ne wierze że ty anme wogóle oglądasz:D
zdziwko normalne:p
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.