Opis właściwie zbędny.
Nowa płyta wychodzi 20 października, jest i przeciek.
http://rapidshare.com/files/152777234/AD-BI.rarZapraszam do dyskusji. IMO album świetny.
Słuchałem singla "Rock N' Roll Train", już kiedyś pisałem że słaby, przeraźliwie wtórny. Płytę obadam jak mi Rapid zacznie działać, albo coś.
Bartezoo
14 10 2008, 14:14
"Rock geriatyczny" rzygam już tym.
Siara_iwj
19 10 2008, 12:53
...ileż razy można grać to samo...
Przesłuchałem całą płytę i... mi się podoba. Jest trochę kaczanów, ale ogółem wporzo.
Pierwsze oceny mówią same za siebie - po słabych poprzednich płytach nagle mamy perełkę.
Anything Goes to IMO jedna z lepszych piosenek tej kapeli
andertejker
19 10 2008, 23:38
czasem lubie włączyć AC/DC, niestety minusem tego bandu jest to, że nagrali chyba z 15 identycznych płyt.
Butcher
21 10 2008, 10:42
Kiedyś, jak mi jeszcze mama robiła kanapki do szkoły, byli dla mnie No. 1.
Ale potem nagrali zbyt wiele takich samych płyt i pogubiłem się... o_O
Fajne do samochodu i oddechu od czasu do czasu od większej sieczki - można wrzucić cokolwiek z ich znaczkiem i fajnie się słucha (poza otrzaskanymi do znudzenia szlagierami).
theGrimReaper669
21 10 2008, 13:57
ok juz wiem co kupic tacie pod choinke
Lubię bardzo ich piosenki. Całych albumów nie mam (mam pewien fan made ze zbiorem najlepszych piosenek ale cii

) więc znam tylko największe ich piosenki więc co do wtórności albumów się nie wypowiem, ale z albumami mam tak, że piosenka która mi się spodoba zapada mi w pamięć i w przypadku Black Ice były to tylko
Anything Goes i
Stormy May Day (wspaniały riff

) Reszty z tego albumu po prostu nie pamiętam.
Siara_iwj
25 10 2008, 12:52
...tak to juz jest z ACe(piorun) DeCe...plyta, dwa kawalki zapadajace w pamiec, reszta to jednolita masa z mocno rytmicznym riffem i solownka Angusa pod koniec...aha...oczywiscie jest jeszcze jego podskok, co by kapela wiedziala, kiedy zrobic "brzdek" na gitarach ...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.