Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Sarni
Najlepszy ? A ile ta małpa pogra ? 2 lata ? Poza tym on ostatnio w Bayernie raczej nic wielkiego nie pokazuje oprócz swojego brzydkiego ryjca. Najlepszym wyborem byłby Paul Robinson z Leeds, a wogóle to ten młody Caroll z MU rządzi !
Ukyo_Tachibana
Gadane glupot Sarniego rasisty tongue.gif napewno bronil by lepiej niz ten twoj caly pajac z Leeds wiec nie wal smutow bo jaki Khan jest taki jest ale broni najlepiej na swiecie
Miłosz
Kahn może być nawet i najleprzy na świecie, ale w Manchesterze go nie chcą i tyle !! Jest stary więc długo nie pogra. Zgadzam się z Sarnim, że Caroll wymiata, nawet na CM smile.gifsmile.gif Jakoś nie widzę Kahna z koszulką w barwach MU nie pasuje mu do włosów smile.gif
DMX
Seaman broni mimo ze ma 40 lat. Kahn chyba ma ok 34 lata
Sarni
Seaman broni mimo ze ma 40 lat. Kahn chyba ma ok 34 lata

Seaman broni, ale co do poziomu to bym polemizował icon_twisted.gif

Willy: ten z Leeds na pewno niedługo będzie pokazywał poziom podobny do najlepszych. Poza tym będzie dosyć tani, a od Bartheza jest na pewno dużo lepszy.
Gwasiule
A słyszeliście taką pogłoskę question.gif
O pozyskanie Olisadebe ubiega się siakieś koreańskie Samsung Suwon Blue Wings :!: :!:
I nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt że żółtki skłonni są za niego zapłacić nawet osiem mln $ icon_idea.gif
Co najśmieszniejsze Oli jest taką posadą zainteresowany. Przecież Azja to "dziura bez dna". Chyba żaden piłkarz, który tam wyjechał nie wrócił już do piłkarskiej "elity".
R_L_S_

Seaman broni, ale co do poziomu to bym polemizował  :twisted:  

Willy: ten z Leeds na pewno niedługo będzie pokazywał poziom podobny do najlepszych. Poza tym będzie dosyć tani, a od Bartheza jest na pewno dużo lepszy.

A ja cos ostatnio slyszalem ze Seaman jest w formie i zaliczyl najlepsza interwencje w karierze.
A wracajac do tematu to jakos nie jestem przekonany do tego calego Robinsona i sadze ze mimo wszystko Barthez jest od niego lepszy a to ze teraz jest w fatalnej formie to inna sprawa ale wydaje mi sie ze sie podniesie jak Dudek.
Sarni

Seaman broni, ale co do poziomu to bym polemizował  :twisted:  

A ja cos ostatnio slyszalem ze Seaman jest w formie i zaliczyl najlepsza interwencje w karierze.
A wracajac do tematu to jakos nie jestem przekonany do tego calego Robinsona i sadze ze mimo wszystko Barthez jest od niego lepszy a to ze teraz jest w fatalnej formie to inna sprawa ale wydaje mi sie ze sie podniesie jak Dudek.

A kiedy Barthez nie był w fatalnej formie ? Zresztą on i tak już w przyszłym sezonie nie będzie bronił bo jest zbyt słaby.
Jędrek
wiesz Sarni. Seaman jest juz slabiutki i dalej broni wiec moze i Barthez pobroni jeszcze pare lat biggrin.gif
ISS_
RLS: może Barthez jest dobry, tylko dlaczego co druga wpuszczona przez niego bramka to totalna szmata laugh.gif ?
SeJo
IMHO Barthez to bramkarz wybitny, tyle, że nie równy, co dyskwalifikuje go na starcie w tak wielkim klubie jak ManUtd. Doskonałe i błyskotliwe interwencje przeplata ze "szmatami"... w obecnej formie nie powienien pretendowac do pozycji "solidnego zmiennika" :cry:
R_L_S_
O pozyskanie Olisadebe ubiega się siakieś koreańskie Samsung Suwon Blue Wings  :!:   :!:  
I nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie fakt że żółtki skłonni są za niego zapłacić nawet osiem mln $ icon_idea.gif  
Co najśmieszniejsze Oli jest taką posadą zainteresowany.  Przecież Azja to \"dziura bez dna\". Chyba żaden piłkarz, który tam wyjechał nie wrócił już do piłkarskiej \"elity\".

Taa.. pewnie tylko nie zdajesz sobie sprawy z tego ile zoltki maja pieniedzy i ile sie mozna tam dorobic.
Iss: przeczytaj posta Sejo a zrozumiesz o co mi chodzilo ;]
Sarni
O pozyskanie Olisadebe ubiega się siakieś koreańskie Samsung Suwon Blue Wings  :!:   :!:  
Co najśmieszniejsze Oli jest taką posadą zainteresowany.  Przecież Azja to \"dziura bez dna\". Chyba żaden piłkarz, który tam wyjechał nie wrócił już do piłkarskiej \"elity\".

Taa.. pewnie tylko nie zdajesz sobie sprawy z tego ile zoltki maja pieniedzy i ile sie mozna tam dorobic.

Może i mają kasę, ale kariery to on zbyt wielkiej u nich nie zrobi. Jeśli tam odejdzie, to do Europy już zapewne nie powróci, a nie ma co się oszukiwać - europejskie ligi przewyższają tą z Korei...
Jędrek

Może i mają kasę, ale kariery to on zbyt wielkiej u nich nie zrobi. Jeśli tam odejdzie, to do Europy już zapewne nie powróci, a nie ma co się oszukiwać - europejskie ligi przewyższają tą z Korei...

nie odejdzie bo panaintiankos nie ma dobrych napastnikow. I oliego nie posci.
Sarni
Manchester United chce pozyskąc Claude'a Makelele. Francuz nie przedłużył kontraktu z Realem, więc jest duża szansa, że zostanie piłkarzem Czerwonych Diabłów.
Jędrek
Manchester United chce pozyskąc Claude'a Makelele. Francuz nie przedłużył kontraktu z Realem, więc jest duża szansa, że zostanie piłkarzem Czerwonych Diabłów.

no to bylo by dobre gdyby transfer doszedl do skutku.
R_L_S_

No nie zrobi i to napewno tam wyjezdzaja 35-40 letnie staruchy ktore chca zarobic na przyszlosc ale mnie sie tam wydaje ze
1.Panathinaikos nie sprzeda Olisadebe
2.Olisadebe sam tam nie odejdzie bo wie ze kariery nie zrobi
dlatego radze te plotke traktowac z przymruzeniem oka.
Miłosz
Ludzie teraz tekst roku, który moj kumpel niby przeczytał na jakiejś stronie 8O biggrin.gif

Powiedział mi coś takiego.

Słyszałeś, że Backham odchodzi do Realu ?? Ja mowie, że to były tylko plotki i teraz się wszystko wyjaśniło. A on do mnie no to zobaczysz, że przejdzie bo (teraz UWAGA pompa) bo Figo przechodzi do Sportingu i chce tam zakończyć karierę biggrin.gif:D:D smile.gifsmile.gifsmile.gif usmiałem się jak nigdy.
DMX
Kewell w Manchesterze, Barthez w PSG?

Manchester United będzie starać się o napastnika Leeds United, Harry'ego Kewella, donosi 'Mail on Sunday'. Kewell najprawdopodobniej odrzuci ofertę przedłużenia kontraktu z klubem z Elland Road za 50 000 funtów tygodniowo.

Jednak o strzelca Leeds stara się też londyński Arsenal, choć MU chętniej zapłaci wymaganą kwotę 8 mln funtów.

Tymczasem 'Sunday Mirror' donosi, że klub z Old Trafford zaoferuje bramkarza Fabiena Bartheza do Paris Saint Germain w zamian za Brazylijczyka Ronaldinho.

PSG wycenia Ronaldinho na około 20 mln funtów, ale trener MU, Sir Alex Ferguson liczy an to, że za pomocą Bartheza przekona francuski klub do kontraktu.
Jędrek
Ludzie teraz tekst roku, który moj kumpel niby przeczytał na jakiejś stronie  8O  :D  

Powiedział mi coś takiego.

Słyszałeś, że Backham odchodzi do Realu ?? Ja mowie, że to były tylko plotki i teraz się wszystko wyjaśniło. A on do mnie no to zobaczysz, że przejdzie bo (teraz UWAGA pompa) bo Figo przechodzi do Sportingu i chce tam zakończyć karierę biggrin.gif:D:D smile.gifsmile.gifsmile.gif usmiałem się jak nigdy.

Mam cos podobnego tye ze moj kumpel nie chce uwiezyc ze to plotki i dodaje swoej rzeczy.
Miłosz
Kurde fajnie by było jakby Ronaldinho i Kewell grali w MU. Szkoda, że Barthez odejdzie w zamian za Ronaldinho. Będzie mi trochę brakowało łysej czachy między słupkami MU sad.gif Barthez robi błedy, ale jak dla mnie jest cool i mam nadzieję, że francuski bramkaż się odrodzi. Barthez jakby na to nie patrzeć to też symbol MU, przynajmniej dla mnie.

"Manchester United złożył podbno włoskiemu Milanowi ofertę opiewającą na 9 milionów funtów w sprawie pozyskania pomocnika Gennaro Gattuso.

Reprezentant Włoch powiedział ostatnio, że wie o zainteresowaniu Manchesteru jego osobą, a teraz posunął się jeszcze dalej: "Wcześniej czy póżniej będę tam grał."

Wysłannicy Manchesteru byli pod wrażeniem gry piłkarza podczas meczu Ligi Mistrzów z Interem Mediolan w mijającym tygodniu i podobno przedstawili ofertę działaczom Milanu niedługo po zakończeniu spotkania."
ubu
Niom, jestem za! Ronaldinho i Kewell na Old Trafford... Bajka! Ciekawe co z Kluivertem i Makaayem? Bierzmy jednego albo drugiego icon_twisted.gif Gattuso to prawdziwy wojownik, ma wielkie serce do gry, nie oszczędza się i byłby wspaniałym wzmocnieniem składu. Co do Bartheza, chyba przyszła pora na zmianę w bramce United. Fabien potrafi bronić fenomenalnie, ale potrafi też sam przegrać mecz, czego jako kibic MU tolerować już od pewnego czasu w stanie nie jestem... Pora na świeżą krew! Zobaczymy kto też przyjdzie do United, a kto odejdzie z klubu. Bardzo jestem ciekaw jak się sprawy potocząbiggrin.gif
Sarni
178 000 000 funtów - tak, 178 milionów ! Tyle podobno chce przeznaczyć Kenyon na transfery do Manchesteru United. To jest wręcz NIEWYOBRAŻALNA kwota, biorąc pod uwagę, że najdroższy piłkarz świata, Zinedine Zidane kosztował ok. 40 000 000 funtów.

Roy Makaay oświadczył, że wolałby przejść do Manchesteru United niż do Bayernu Monachium. Oby, oby.

Poza tym Kenyon zapowidział, że MU rozpocznie nowy sezon z wieloma nowymi twarzami, a ich celem będzie zawojowanie Europy. Hmm, nigdy tak nie zapowiadał, może teraz zaczyna się rewolucja ? OBY !
ubu
Heh, 178 mln funciaków, ale to są spekulacje prasy, a ta jest zdolna do wszystkiego. A jesli w grę wchodzi United... Na Wyspach wprost uwielbiają ten temat, co lata powraca jak bumerang biggrin.gif. Kogo kupi MU, kogo sprzeda? Sprawę troszkę rozjaśnia wypowiedź Petera Kenyona:

"Są pieniądze na transfery, lecz kiedy patrzę na nasz obecny zespół nie sądze aby były nam potrzebne masowe wzmocnienia”.

„Mogę zapewnić tylko, że nowy sezon zaczniemy na pewno z nowymi twarzami w zespole oraz że nie będzie to zespół którego zadowoli tylko wygranie Premiership, ale który będzie walczył o najwyższe trofea w Europie”.

„Fundusze są dostępne każdego roku, lecz ile ich jest zależy od prezesa”.

No, zobaczymy jak się sprawy rozwiną. W każdej plotce jest garść prawdy icon_twisted.gif
safferon
no ale to to przegiecie, czy naparwde potrzebuja tyle kasy na to zeby stworzyc z tej druzyny swietny zespol?
ubu
To jest przegięcie, ze strony dziennikarzy biggrin.gif Choć ManUtd jest najbogatszym klubem świata to naprawdę mało prawdopodobne jest aby zarząd MU wyłożył tak wielkie pieniądze. Manchester planuje latem ściągnąć 3-5 zawodników i na pewno zmieszczą się w o wiele mniejszej kwocie biggrin.gif Druga sprawa to plany długoterminowe, podpisanie porozumienia ze Sportingiem, gdzie grają obserwowani już od dłuższego czasu młodzi Quaresma i Ronaldo. Porozumienie z Nantes w drodze, a szkoła francuska nie od dziś uznawana jest za jedną z najlepszych ("wyhodowali" całą zgraję młodych wilków - Cisse, Kapo, Mexes i inni). Na to też trzeba zarezerwować pewną kwotę w kasie klubowej.

Dobra, a teraz prawdziwa dawka spekulacji, prosto z Wysp icon_twisted.gif

Steve Finnan Defender Fulham 4 million
Craig Bellamy Forward Newcastle 10 million
Sergio Defender Real Oviedo 1.6 million
Samuel Eto'o Forward Real Mallorca 8 million
Claude Makelele Midfielder Real Madrid 6 million
Frank Lampard Midfielder Chelsea Not stated
Kevin Hofland Defender PSV Eindhoven 15 million
Mariano Gonzalez Midfielder Racing Avellaneda 3 million
David Bellion Forward Sunderland Free
Marc Overmars Midfielder Barcelona Not stated
Athirson Defender Juventus 4.8 million
Antti Niemi Goalkeeper Southampton Not stated
Brad Friedel Goalkeeper Blackburn Not stated
Rustu Recber Goalkeeper Fenerbahce Free
Patrick Vieira Midfielder Arsenal 40 million
Phillipe Mexes Defender Auxerre 3 million
Ronaldo Forward Real Madrid Swap deal
Robinho Forward Santos 20 million
Dennis Rommedahl Midfielder PSV Eindhoven 5 million
Ricardo Quaresma Midfielder Sporting Lisbon 10 million
Damien Duff Midfielder Blackburn Rovers 12.5 million
Ronaldinho Midfielder PSG 5 million
Paul Robinson Goalkeeper Leeds United 8 million
Jermain Defoe Forward West Ham 8 million
Harry Kewell Forward Leeds United 6 million
Patrick Kluivert Forward Barcelona 5 million
Eidur Gudjohnsen Forward Chelsea Not stated
Jay Jay Okocha Forward Bolton Wanderers 3 million

Heh, jest tego biggrin.gif Wszyscy na łączna kwotę 177,9 miliona funtów.

The United Calypso

Manchester, Manchester United
A bunch of bouncing Busby Babes
They deserve to be knighted!
If ever they are playing in your town
You must get to that football ground
Take a lesson come and see
Football taught by Matt Busby icon_twisted.gif
Sarni
E, nic nowego się od Ciebie nie dowiedziałem tongue.gif

A tak serio, to przecież oni nie kupią tego wszystkiego, poza tym jeśli kupiliby choć połowę, to mieliby 2 teamy na miarę zwycięstwa Ligi Mistrzów icon_twisted.gif

Może napiszę kogo z Twoich bym widział w MU:

Quaresma
Ronaldinho
Duff
Robinson
Mexes
Athirson
Kluivert
Kewell
Defoe

I to by mi stykało.
ubu
He he, tak jak pisałem, są to wyłącznie spekulacje prasy angielskiej. Nawet mi przez myśl nie przeszło, że MU może kupić tych wszystkich zawodników, to przecież niemożliwe. United ściągnie kilku piłkarzy, nie mają przecież zamiaru robić kadrowej rewolucji.

Quaresma
Ronaldinho
Duff
Robinson
Mexes
Athirson
Kluivert
Kewell
Defoe

Podzielam Twoje zdanie. Nawet kupując tylko 3 (a może aż 3?) z tej listy i tak mamy dobrze biggrin.gif
Sarni
No ja bym wziął jeszcze Eto'o i Makelele i mamy cud, miód, orzeszki icon_twisted.gif
Słoik
Z kolei ja słyszałem, że Mexes, przejdzie z Auxerre do Juve. Zaś Ronaldinho do Deportivo. Zresztą, podejrzewam, że jak zwykle większość z tych spekulacji to wyssane z palca brednie.
Sarni
Akurat co do transferu Ronaldinho liczą się trzy kluby - MU, Inter i Juventus. Nie wiadomo gdzie przejdzie Brazylijczyk, ale MU podobno złożył najbardziej konkretną propozycje.
DMX
Pomocnik Arsenalu Londyn - Patrick Vieria powiedział, że rozważa przejście do Realu Madryt. Powodem tego są ciągłe spory pomiędzy nim a władzami tego klubu. Chodzi tu o zarobki:

"Kontak z klubem się popsuł. Jeżeli dowiem się, że Real będzie w stanie wyłożyć za mnie pieniądze, to natychmiast odejdę z Arsenalu. Real już od dłuższego czasu się mną interesuje." - powiedział.
Sarni
Patrick Kluivert na 100% nie przejdzie do MU. Szkoda sad.gif
Miłosz
Patrick Kluivert na 100% nie przejdzie do MU. Szkoda sad.gif

Czemu szkoda ?? Kluivert nie jest jakiś rewelacyjny. Może teraz MU skupi się na kimś bardziej odpowiedznim, kimś, który wyróżniał się w lidze, lidze mistrzów. Nie mam pojęcia kto to będzie, ale czy na prawdę uważasz, że Kluivert jest odpowiednim partnerem van Nistelrooya ??
Sarni
Człowieku, oni grają razem w reprezentacji, to byłby atak na wzór Yorke - Cole. Tamten czarnoskóry atak idealnie się uzupełniał i było pięknie. Teraz jedynym wyjściem jest Roy Makaay, ewentualnie Craig Bellamy.

Teraz MU interesuje się napastnikiem Interu Mediolan - Alvaro Recobą. Hmm, jak dla mnie może być.
Miłosz
Człowieku, oni grają razem w reprezentacji, to byłby atak na wzór Yorke - Cole. Tamten czarnoskóry atak idealnie się uzupełniał i było pięknie. Teraz jedynym wyjściem jest Roy Makaay, ewentualnie Craig Bellamy.

Teraz MU interesuje się napastnikiem Interu Mediolan - Alvaro Recobą. Hmm, jak dla mnie może być.

Ja wszystko rozumiem. Podziwiałem zawsze jak Cole i Yorke razem ze sobą grali i chciałbym, żeby Kluivert grał w MU, ale z formą. teraz Kluivert mało strzela bramek. Wiem, że oni rozumieliby się świtnie, tylko po co MU nie skuteczny napastnik ??
Co do Recoby to jestem za, jednak wolałbym Roy Makkay'a. Nie mogę już się doczekać następnego sezonu smile.gif
Obsolete
Manchester United czeka na decyzje Interu Mediolanu w sprawie napastnika Alvaro Recoby. Przyszłość Urugwajczyka w Interze stoi pod dużym znakiem zapytania po bardzo słabym sezonie w jego wykonaniu.
Menedżer Manchesteru United Alex Ferguson potwierdzał kilkakrotnie, że interesuje się Recobą, który miałby przejść do Czerwonych Diabłów, jeżeliby nie udało się sprowadzić Brazylijczyka Ronaldinho.
Przyszłość Recoby wyjaśni się po zakończeniu sezonu.

Przedstawiciele Realu Madryt są gotowi do pozyskania obrońcy Lazio Rzym Jaapa Stama w zamian za gotówkę oraz Javiera Portillo.
Holender stał się nowym letnim celem transferowym prezydenta Florentino Pereza, po tym jak defensywa Królewskich fatalnie zagrała w tym tygodniu w przegranym spotkaniu z Juventusem Turyn.
Real jest podobno gotowy wyłożyć za Stama 6,75 miliona funtów oraz oddać na zasadzie długoterminowej pożyczki Javiera Portillo.

Dwóch piłkarzy Barcelony Patrick Kluivert i Juan Pablo Sorin potwierdzili, ze chcą pozostać w klubie po zakończeniu sezonu.
Kluivertem interesuje się kilka angielskich klubów, w tym Manchester United, Newcastle United oraz Liverpool.
Ale holenderski napastnik powiedział: "Mam nadzieję, że osiągnę porozumienie z klubem w sprawie nowego kontraktu. Nie śpieszę się z odejściem i jestem przekonany, że będę tutaj po zakończeniu sezonu."
Update:
Pomocnik Realu Madryt Steve McManaman powiedział, że latem być może odejdzie z zespołu. Anglik w obecnym sezonie grał mniej niż kiedykolwiek.
"Chcę grać. Byłem bardzo zadowolony z ostatnich trzech lat, ponieważ grałem we większości spotkań. W tym sezonie jest już inaczej, więc teraz musimy poczekać co się wydarzy." - powiedział McManaman.

Sampdoria po wywalczony wczoraj awansie do Serie A została połączona z transferem urugwajskiego napastnika Interu Mediolan Alvaro Recoby, który po zakończeniu sezonu najprawdopodbniej odejdzie z klubu.
"Urugwajczyk jest doskonałym zawodnikiem, ale musimy okazać szacunek dla całej drużyny, która wywalczyła awans do Serie A. Mamy także w zespole kilku bardzo utalentowanych młodych zawodników." - powiedział szkoleniowiec Walter Novellino.

Angielski Newcastle United jest zainteresowany pozyskaniem napastnika włoskiej Romy Marco Delvecchio.
Jak informują angielskie media, menedżer Newcastle Bobby Robson wysłał swoich współpracowników do Rzymu na początkowe pertraktacje.
Nieoficjalnie wiadomo, że prezydent Romy Franco Sensi w zamian za swojego zawodnika chciałby otrzymać napastnika Craiga Bellamy"ego.

Real Madryt ma już gotowe propozycje nowych umów dla trenera Vicente Del Bosque oraz obrońców Fernando Hierro i Michela Salgado.

Szkoleniowcowi zostanie zaoferowane przedłużenie umowy na kolejne dwa lata, w ciagu których będzie jednak zarabiał tyle samo co dotychczas. Dwuletnią umowę otrzyma również Hierro, ale jego zarobki w porównaniu z obecnymi będą niższe.
Nie są natomiast znane szczegóły umowy dla Michela Salgado, chociaż nieofcijalnie wiadomo, że jego płace wzrosną.
ubu
Co do Kluiverta, to myślę, że Patrick byłby świetnym partnerem dla Ruuda. Teraz faktycznie Kluive nie błyszczy, ale nie zapominajmy, jaki potencjał ma ten zawodnik. Jak było z T.Henrym w Juve? A co teraz Thierry wyprawia na boisku to chyba nikomu przypominać nie trzeba. Podobnie może być z Kluivertem (o ile przejdzie do MU, choć po ostatnich wypowiedziach raczej się na to nie zanosi...) - nowa motywacja, nowe wyzwanie, otoczenie, chęć pokazania się w nowym klubie i podbicia serc fanów. Choć to oczywiście nie jest takie proste. W przypadku słabej gry Kluivert musiałby znieść gigantyczną wręcz presję, naciski ze strony prasy, fanów i ta wycieczka na Old Trafford maogłaby okazać się katastrofą. Zobaczymy jak się sprawy potoczą i która plotka okaże się prawdą a która plotką pozostanie. Czas pokaże.
Obsolete
Napastnik Arsenalu, Dennis Bergkamp podpisze z londyńskim klubem nową, roczną umowę. 34-letni Holender nie był pewny pozostania w drużynie na kolejny sezon.
"- Odbyłem spotkanie z zarządem klubu. Prawdopodobnie podpiszemy roczną umowę, to najbezpieczniejsze rozwiązanie dla obu stron - powiedział Bergkamp. - Trener powiedział mi parę miesięcy temu, że chcą bym został w klubie na kolejny sezon. Ja mam takie same zamiary, więc nie powinno być żadnych problemów."

Prezes Paris Saint-Germain, Francis Graille ujawnił, że odrzucił propozycję spotkania z działaczami Manchesteru United w sprawie kupna Ronaldinho. 23-letni Brazylijczyk jest wysoko na liście życzeń menedżera MU, sir Alexa Fergusona.
- Odrzuciłem propozycję spotkania z działaczami Manchesteru United dwa tygodnie temu - mówi Graille.
- Jestem w częstym kontakcie z menedżerem piłkarza. Postanowiliśmy, że do końca miesiąca nie będzie w jego sprawie żadnych postanowień.

Działacze arabskiej drużyny Al-Arabi są przekonani, że w ciągu najbliższych kilku godzin podpiszą kontrakt z Gabrielem Batistutą. Argentyński napastnik przebywa w Arabii Saudyjskiej wraz ze swoją małżonką.
"Batigol" był obecny na meczu Emir Cup pomiędzy Al-Sadd i Al-Ahly.
- Rozmawiamy o umowie wartej 1,75 mln dolarów za sezon - powiedział jeden z najważniejszych działaczy Al-Arabi. - Argentyńczyk jest u nas na trzydniowym rekonesansie. Wszystko powinno pójść dobrze. Myślę, że w ciągu kilku godzin oficjalnie ogłosimy podpisanie umowy.

Niewykluczone, że AC Milan zapłaci kwotę około 6 mln euro za wcześniejsze anulowanie kontraktu z Rivaldo. Brazylijczyk jest jednym z największych rozczarowań sezonu w całej Europie i w Milanie większość czasu spędza na ławce rezerwowych.
Wygląda na to, że w Mediolanie całkowicie stracono wiarę w umiejętności Rivaldo. Nie liczą już chyba, że 31-letni zdobywca Złotej Piłki wróci jeszcze na wyżyny swoich umiejętności.
Dlatego szukają oszczędności. W ramach kontraktu w ciągu najbliższych dwóch sezonów musieliby wypłacić Brazylijczykowi ponad 20 mln euro.
Miłosz
Uuuuuuuu biedny Batistuta. W sumie już nie gra jak kiedyś i wcale za nim nie przepadam, ale żeby grać w Arabii ?? No Comments

Rivaldo też nie zachwyca. Od początku mi się jakoś nie podobał w AC Milanie. On nie pasuje do stylu włoskiego.
Sarni
Batistuta to już dziadek, poza tym ostatnio modne są takie wyjazdy do Arabii, czy też Kataru (tutaj przeszedł Frank Leboeuf).

Co do Rivaldo - obecnie nie pokazuje absolutnie nic, w przyszłym sezonie zapewne będzie grał na angielskich boiskach (Newcastle United i FC Liverpool się nim interesują).
R_L_S_
Co do Rivaldo - obecnie nie pokazuje absolutnie nic, w przyszłym sezonie zapewne będzie grał na angielskich boiskach (Newcastle United i FC Liverpool się nim interesują).

Rivaldo mimo wszystko pozostanie w AC Milan poniewaz Ancelotti powiedzial ze moze sie im jeszcze sprzydac.
Sarni

Rivaldo mimo wszystko pozostanie w AC Milan poniewaz Ancelotti powiedzial ze moze sie im jeszcze sprzydac.

Tja, ciekawe do czego. On się tam nie nadaje, nic nie pokazuje, gra duuużo gorzej niż w Barcelonia.
R_L_S_
wiem ze gra kiche i dobrze teraz sie dzieje ze grzeje lawe bo Shevczenko teraz jest w formie ale Ancelotti liczy na to ze Rivaldo sie przebudzi dlatego nie chce sie go pozbyc.
Miłosz
Moim zdaniem Rivaldo nie powinien się nigdzie ruszać i już wcześniej zostać w Barcelonie. Tam miał za sobą i kibicow i piłkaży no i dlatego dobrze grał. W Milanie nic nie pokazuje, wątpię czy się jeszcze do czegoś przyda. Już chyba a raczej napewno większy pożytek jest z Serginho (chyba tak się pisze).
R_L_S_
Moim zdaniem Rivaldo nie powinien się nigdzie ruszać i już wcześniej zostać w Barcelonie. Tam miał za sobą i kibicow i piłkaży no i dlatego dobrze grał. W Milanie nic nie pokazuje, wątpię czy się jeszcze do czegoś przyda. Już chyba a raczej napewno większy pożytek jest z Serginho (chyba tak się pisze).

Moze i mial kibicow i pilkarzy ale nie mial trenera za soba i by sobie nie pogral zreszta z taka forma nic dziwnego a sprzydaloby sie zeby Rivaldo sie przebudzil.
Miłosz

Moze i mial kibicow i pilkarzy ale nie mial trenera za soba i by sobie nie pogral zreszta z taka forma nic dziwnego a sprzydaloby sie zeby Rivaldo sie przebudzil.

Wiadomo, że fajnie by było jakby Rivaldo się przebudził. On dużo wniósł do piłki, to dzięki pilkażom jego pokroju widzimy bramki, które zwalają z nóg. Chciałbym, żeby przeszedł do jakiegoś klubu, byle by nie został w Milanie. On się tam pogorszył. Wiziałbym go właśnie w jakimś angielskim zespole, może Liverpool smile.gif Pożyjemy, zobaczymy.
ubu
Pamiętacie te bramy Rivaldo, które wprowadziły Barce do LM? W szczególności ta z przewrotki była cudnej urody. Coś klimat Serie A temu panu wyraźnie nie służy, a szkoda... To może Premiership? biggrin.gif
Obsolete
Zapewne plotka dziennikarzy, ktorzy jeszcze nie ochloneli po finale , ale info leci eniłej:
Gazzetta dello Sport ponownie łączy pomocnika Manchester United David Beckham z przejściem do zwycięzcy Ligi Mistrzów AC Milan.
Gazeta podaje, że klub i zawodnik doszli już do porozumienia, a Włosi muszą teraz rozmawiać z United.
Innym zwrotem w tej historii jest fakt, że kandydat na prezydenta Barcelony Laporta obiecał, że kupi Beckhama jeśli zostanie wybrany i podobno uzgodnił już z angielskim klubem kwotę transferu na 23 miliony funtów.
Trzeba też pamiętać, że Manchester United podał, że piłkarz nigdzie nie odejdzie, a Beckham także przyznał, że jest szczęśliwy na Old Trafford.
Sarni
Zapewne plotka dziennikarzy, ktorzy jeszcze nie ochloneli po finale , ale info leci eniłej:
Gazzetta dello Sport ponownie łączy pomocnika Manchester United David Beckham z przejściem do zwycięzcy Ligi Mistrzów AC Milan.  
Gazeta podaje, że klub i zawodnik doszli już do porozumienia, a Włosi muszą teraz rozmawiać z United.  
Innym zwrotem w tej historii jest fakt, że kandydat na prezydenta Barcelony Laporta obiecał, że kupi Beckhama jeśli zostanie wybrany i podobno uzgodnił już z angielskim klubem kwotę transferu na 23 miliony funtów.  
Trzeba też pamiętać, że Manchester United podał, że piłkarz nigdzie nie odejdzie, a Beckham także przyznał, że jest szczęśliwy na Old Trafford.

Skomentuje to tak - totalna bzdura. Myślę, że więcej nie potrzeba.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.