hehe widzę ,że sporo osób na forum nie lubi Bayernu.A Ja powiem tak teraz nie przepadam za nimi chciaż doceniam klasę np.Ze Roberto czy Hitzfelda jako trenera.Co do ruchu Deco to obecnie zarabiał by oczywiście więcej ale liga niemiecka to złe miejsce dla niego powinnien przejśc do hiszpańskiej ew. włoskiej.Wracając natomiast do Bayernu to chyba nikt nie będzie negował tego ,że np. w latach 70 czy 80 byli jednym z najlepszych klubów na świecie.Rzekłem.
edit:Veron został wypożyczony do Interu wreszcie trafił tam gdzie jego miejsce(Włochy).Mam nadzieję ,że teraz pokażę formę jaką prezentował grając w Sampdorii czy Lazio.
[b]Witamy w Piekle Alan
Manchester United z zadowoleniem podał przed chwilą informację, iż Alan Smith ostatecznie przeszedł do zespołu Czerwonych Diabłów.
Anglik kosztował włodarzy klubu z Old Trafford dokładnie 7.05 milionów funtów. Sześć milionów zostanie zapłacone zespołowi Leeds United od razu, 300 tysięcy zostanie odprowadzone do kasy FA, a 750 tysięcy zainkasuje agent piłkarza.
Informacja ta na pewno cieszy zarząd Leeds United, który dostanie spory zastrzyk gotówki, jak i kibiców zespołu Czerwonych Diabłów. Alan Smith podpisał z zespołem Sir Alexa Fergusona pięcioletni kontrakt. Obecna umowa ex-gracza Leeds wygaśnie dopiero 30 czerwca 2009 roku.
Il Capitano
27 05 2004, 17:47
Błagam Cie Deco...nie idz do tego Bayernu!!!
I może nie pójdzie bo prawdopodobnei pójdzie do Chelsea!
Co za bieda,obojętnie gdzie by się nie ruszył będzie bieda@!
Evra i Rothen odejdą ... tylko gdzie ??
Jak podają gazety Manchester United i Juventus Turyn są głównymi faworytami do pozyskania obrońcy Monaco Patrice'a Evry.
Reprezentant Francji doznał w tym sezonie oszałamiającego sezonu i był jedną z kluczowych postaci, która doprowadziła zespół aż do finału Ligi Mistrzów.
Evra został również nazwany najlepszym młodym graczem sezonu we francuskiej ekstraklasie, a jego forma przyciągnęła uwagę największych klubów Europy, które pragną go mieć w swoich drużynach.
Włoscy tytani Juventus są już od dłuższego czasu zainteresowani 23-latkiem i jak mówią pogłoski są oni w stanie wyłożyć kwotę w granicach €8 milionów.
Jak mówią komentarze Czerwone Diabły są również poważnie zainteresowani lewym obrońcą i oglądali jego postępy w ostatnim czasie z wielka uwagą.
Evra ma ważny kontrakt z Monaco przez następne trzy lata, jednak po niesamowitym wzroście formy w ostatnim czasie, wydaje się być raczej pewne, że Francuz zmieni barwy klubowe.
Tymczasem również kolejna drużyna z Francji, a mianowicie Paris Saint Germain jest zainteresowana kolegą klubowym Evry, Jerome'm Rothen'em, który jest kolejnym zawodnikiem przechodzącym w tym roku ogromny wzrost formy.
Rothen wielokrotnie powtarzał, że było by to spełnienie jego marzeń, gdyby zagrał w zespole PSG i z tego powodu Vahid Halilhodzic będzie robił wszystko, aby sprowadzić go na Parc des Princes.
Monaco z pewnością będzie niechętne do sprzedania swojego zawodnika, jednak oferta w wysokości €8 milionów może wydać się nie do odrzucenia. Jedynym problemem może być to, czy klub ze stolicy Francji posiada taką kwotę pieniędzy.
Heinze już prawie "Diabłem"
Manchester United jest bardzo bliskie zakończenia sprawy transferu Gabriela Heinze – argentyńskiego obrońcy PSG. Piłkarz prawie na pewno stanie się nowym „Diabłem”.
Sir Alex Ferguson, który obserwował grę Heinze już od dawna składał w styczniu pierwszą ofertę, ale tą odrzucił prezydent PSG, Francis Graille, który powiedział, że Argentyńczyk nie zmieni barw przed końcem sezonu. Oczywiście pogłoski nie mogły obejść koło Chelsea, która również w styczniu złożyła ofertę, nawet o 1 mln funtów większą, niż zapłaci teraz MU za Heinze, czyli 7 mln Ł. Na szczęście ta oferta również została odrzucona.
Do Bayernu trafił Lucio a do Barcelony ma przejść Ballack.Raczej dobry zastępca Cocu
Mackal21
28 05 2004, 20:04
Ponoć do Realu Madryt ma przejść Walter Samuel(z tego co słyszałem to już przeszedł).Wreszcie królewscy kupili porządnego obrońcę.
Ponoć do Realu Madryt ma przejść Walter Samuel(z tego co słyszałem to już przeszedł).Wreszcie królewscy kupili porządnego obrońcę.
No to jesteś na czasie z newsami :wink:
8O 8O 8O
Samuel w Realu...

Skąd to wiesh

Zapodaj link'a :!: Nie wierze real kupił obrońce 8O Mackal zapodaj linka 8O
whitesand
29 05 2004, 06:02
W czwartkowej Wyborczej już o tym pisali, wprawdzie Gazeta nie jest jakimś pewnym źródłem informacji transferowych, ale w tym wypadku obecność Samuela w Realu jest już faktem.
Giuly w Barcie ??
Według stacji telewizyjnej TV3 negocjacje w sprawie pozyskania Ludovicka Giuly zostały właśnie zamknięte. W programie „Els Esports” poinformowano, że Francuz ma podpisać kontrakt na 3 następne sezony i będzie trzecim wzmocnieniem po Gio van Bronckhorscie i Bellettim.
Giuly, który w przyszłym miesiącu będzie obchodził 28 urodziny, był jednym z kluczowych zawodników Monaco i w dużej mierze dzięki niemu jego klub zaszedł aż do finał Champions League. W tym sezonie prawo-skrzydłowy Monaco zdobył 17 goli, 13 w lidze i 4 w pucharach.. Niestety Giuly to też wielki pechowiec. Już po kilku minutach finału na Arena auf Schalke musiał opuścic boisko z powodu kontuzji, która też zagroziła jego występom na Euro 2004 w Portugalii. Uważa się, że Giuly głównie trafił do Barcy za namową Franka Rijkaarda, który chce mieć więcej alternatyw na pozycje skrzydłowego niż Luis Garcia i Quaresma.
Jak podaje dalej TV3, następnym graczem, który podpisze kontrakt w niedługim czasie będzie David Trezeguet. Zakończenie rozmów jest już ponoć bardzo bliskie. Pozostaje jedynie czekać na potwierdzenie tych rewelacji na oficjalnej stronie klubu.
8O 8O 8O
Mido ma ponoć zostać graczem Newcastle. Obserwują go od jakiegoś czasu. Ale, czy ja wiem? Jakiś taki nijaki budżet mamy (8mln) i kase na kogoś takiego tracic?
Akurat Mido jest bardzo dobrym graczem i zasługuje na lepszy klub
Może i jest dobrym graczem, ale nie bardzo dobrym. Coś tam w holandi i hiszpani pokazał, ale w marsyli, która notabene jest przeciętniakiem (7 miejsce w tabel) nie wywalczył podstawowego składu. Tylko Drogba był pewniakiem, a reszta z doskoku. To daje też sporo do myślenia.
Zauważ ,że ten przeciętniak pokonał w dwumeczu Newcastle
Rivaldo znalazł nowego pracodawcę
Przedstawiciel piłkarskiej federacji Kataru stwierdził na łamach angielskiej prasy, że Rivaldo będzie grał w tym kraju.
- Rivaldo podpisał kontrakt z nami. Przebywał tutaj trzy dni i doszliśmy do porozumienia – powiedział dyrektor techniczny katarskiej federacji, Manfred Honer.
- Chodziło tylko o pieniądze, nasze oferta przesądziła sprawę. Nie mogę podać szczegółów finansowych. Powiem jedynie, że zaoferowaliśmy Brazylijczykowi znacznie więcej niż Celtic i Bolton, które oferowały Rivaldo 30 tysięcy funtów tygodniowo.
Heh już mógł przejść do Celticu.No ale cóż przed emeryturą chciał dorobić.I tak to jeden z najlepszych graczy(tak top 100) w historii.
Rivaldo znalazł nowego pracodawcę
Przedstawiciel piłkarskiej federacji Kataru stwierdził na łamach angielskiej prasy, że Rivaldo będzie grał w tym kraju.
- Rivaldo podpisał kontrakt z nami. Przebywał tutaj trzy dni i doszliśmy do porozumienia ? powiedział dyrektor techniczny katarskiej federacji, Manfred Honer.
- Chodziło tylko o pieniądze, nasze oferta przesądziła sprawę. Nie mogę podać szczegółów finansowych. Powiem jedynie, że zaoferowaliśmy Brazylijczykowi znacznie więcej niż Celtic i Bolton, które oferowały Rivaldo 30 tysięcy funtów tygodniowo.
Buahahaha a taka gwiazdka była. Kto go wogóle do Milanu wtedy wziął. A ja nadal widze go jak po lekkim podnaiu piłki od zawodnika przeciwnej drużyny, upadł na ziemie chwytając się na znogę i wyjąc z \"bólu\" a tamten zawodnik dostał żółtą kartkę. Gdzie to było... na MŚ 2002 ?
Heh już mógł przejść do Celticu.No ale cóż przed emeryturą chciał dorobić.I tak to jeden z najlepszych graczy(tak top 100) w historii.
Buahahaha a taka gwiazdka była. Kto go wogóle do Milanu wtedy wziął. A ja nadal widze go jak po lekkim podnaiu piłki od zawodnika przeciwnej drużyny, upadł na ziemie chwytając się na znogę i wyjąc z \"bólu\" a tamten zawodnik dostał żółtą kartkę. Gdzie to było... na MŚ 2002 ?
Dementuję to nie ja powiedziałem.
Ten zawodnik dostał czerwony kartonik a był to mecz Brazylia-Turcja na mś 2002.
Co do jego kariery po przejściu do Milanu to rzeczywiście kiepsko.Ale jak grał w Barcelonie to można powiedzieć ,że momentami sma wygrywał.
Nowy trener Juventusu Turyn, Fabio Capello, zapowiedział, że w składzie \"Starej Damy\" widzi miejsce dla napastnika Interu Mediolan Christiana Vieriego - czytamy w \"Przeglądzie Sportowym\".
Wszystko wskazuje zatem na to, że dojdzie do wielkiej wymiany z Interem Mediolan. Do Turynu miałby trafić Vieri, zaś w przeciwnym kierunku podążyłby Marco Di Vaio.
:roll:
To może być najbardziej sensacyjny transfer ostatnich lat w polskiej piłce. Na liście życzeń słynnego Arsenalu Londyn znalazł się Bartosz Bosacki ? informuje \"Przegląd Sportowy\".
Obrońca Lecha Poznań będzie obserwowany przez działaczy londyńskiego klubu podczas sobotniego meczu Szwecja ? Polska w Sztokholmie.
Przedstawiciel Arsenalu już oglądał grę Bartosza Bosackiego w pierwszym meczu finałowym Pucharu Polski, w którym Lech pokonał 2:0 warszawską Legię.
- Po meczu zjedliśmy razem kolację, trochę luźno porozmawialiśmy. O takiej wizycie poinformowano mnie dzień przed meczem. Z tego, co wiem, temat jest nadal aktualny ? przyznał Bosacki, którego w rewanżu z Legią oprócz Anglików obserwowali również przedstawiciele dwóch klubów Bundesligi.
Bosackiego obowiązuje jeszcze dwuletni kontrakt z Lechem, a w umowie nie ma pisanej klauzuli o sumie odstępnego. ? Myślę, że gdyby pojawiła się możliwość wyjazdu do tak wielkiego klubu, to Lech nie robiłby przeszkód ? uważa reprezentacyjny obrońca.
Szkoleniowiec Arsenalu Arsene Wegner jest znany z tego, że stara się wyszukiwać zawodników w małych klubach oraz słabszych ligach, tak aby nie płacić za nich kolosalnych pieniędzy. W ten sposób na Highbury trafiło przynajmniej kilku graczy obecnego składu \"Kanonierów\", m.in. Fredrik Ljungberg, Kolo Toure czy Gael Clichy.
Gdyby Bartoszowi Bosackiemu udało się przenieść do londyńskiego klubu, musiałby walczyć o miejsce w składzie z takimi zawodnikami jak Sol Campbell i Kolo Toure. Ich zmiennikiem jest Francuz Pascal Cygan, który nie spełnia pokładanych w nim nadziei.
I widzisz GOPA, już by się przydał temat Lecha, bo bym to mógł barwnie skomentować, a tak... nic
Heh...., szkoda że Rivaldo tak się "stoczył". Przejście do Milanu (i tak długie pozostanie w nim) był poczatkiem konca jego kariery. Wydaje mi się jednak, że mógł sobie znaleźć inny klub niż Katar do którego idzie się tylko w celu zarabiania kasy (jest tam chociaż więcej dobrych drużyn niż ta jedna do, której wszyscy "emerytowani" gracze przechodzą ??), być może powróciłby chociaż w małym stopniu do formy, ktorą prezentował kilka lat temu. Mimo wszystko pozostanie jednym z moich ulubionych piłkarzy (czasy kiedy grał w Barcelonie - poezja).
_Bardock
3 06 2004, 18:36
To może być najbardziej sensacyjny transfer ostatnich lat w polskiej piłce. Na liście życzeń słynnego Arsenalu Londyn znalazł się Bartosz Bosacki ? informuje \"Przegląd Sportowy\".
Ta, "Przegląd Sportowy" i te jego sensacje...
Ta, \"Przegląd Sportowy\" i te jego sensacje...

heh tam pisali ,że bąk miał trafić do m.u. a żuraw do Barcelony.
Mackal21
3 06 2004, 18:51
Jakoś nie chce mi się w to wierzyć(nienawidzę dziennikarzy i ich plotek)
Ta, \"Przegląd Sportowy\" i te jego sensacje...

heh tam pisali ,że bąk miał trafić do m.u. a żuraw do Barcelony.
Wiesz no... plany zawsze mogą takie być a dziennikarze wyłapią i poinformują o wszystkim, nawet najmniejszym szczególe.
Jak poinformował jeden z serwisów poświęconych piłce nożnej, Oliver Kahn rozważa przejście do Manchesteru United. Wiadomość przekazał jednej z niemieckich gazet ojciec bramkarza Bayernu.
Przed kilkoma dniami Oliver Kahn na łamach prasy ujawnił chęć opuszczenia drużyny wicemistrza Niemiec. Po oświadczeniu ojca piłkarza, Rolfa, nie milkną spekulacje na temat ewentualnego transferu reprezentanta Niemiec.
- Manchester United interesuje się Oliverem już od dawna. Jednak w ciągu ostatnich tygodni starania Anglików o pozyskanie mojego syna nasiliły się – stwierdził Rolf Kahn.
Sepp Maier, szkoleniowiec bramkarzy w monachijskim klubie, dodał, że Kahn nosił się z zamiarem zmiany otoczenia od dłuższego czasu.
- Oliver osiągnął w Bayernie już wszystko. Teraz potrzebuje nowych wyzwań – powiedział Maier jednemu z niemieckich dzienników.
Informacji o zainteresowaniu Kahnem nie potwierdzili, jak dotąd, przedstawiciele klubu z Old Trafford.
Taa....
A po chu,ja im Kahn, puszcza szmate za szmata, pozatym maja Howarda. Bezsens.
Walić plotki (onopko do boltonu-tiaaa..:), gorzej z wypowiedziami piłkarzy. Największą żenadą popisał się Grzegorz "Kołek co piłki nie umie kopnąć" Rasiak kiedy był jeszcze bez klubu: "Mój przyszły klub, będzie tylko przystankiem w drodze do Kataloni". Hmmm...brak mi słów. Na przystanku to on bedzie, tylko autobus nie przyjedzie :)
Tak powiedzial? To lol!!! Chyba ze Real Lloret de Mar (tez Katalonia) chce go kupic, to sie zgadzam
_Bardock
7 06 2004, 23:43
Jak poinformowały poniedziałkowe, francuskie media, drużynę AS Monaco opuści Jerome Rothen, który ma podpisać kontrakt z Paris Saint-Germain.
Pomocnik reprezentacji Francji ma podpisać z nowym klubem kontrakt na cztery lata.
Monaco(Porto też) powoli się rozpada.
Mozna sie bylo tego spodziewac, "Wielcy i bogaci" po sukcesie "kopciuszkow" wykupia wiekszosc pilkarzy, podobnie bylo z Galatasaray.
Monaco to jedno sezonowiec, coś jakby Leverkusen czy Celta Vigo. A propo tego ostatniego, to pysk na cały świat. Klub grający w lidze mistrzów, broni sie przed spadkiem, z niepowodzeniem zresztą... Śmieszne....
Wiceprezydent Milanu Adriano Galliani powiedział, że jego marzeniem jest podpisanie kontraktu z gwiazdorem Barcelony, Ronaldinho.
?Preferuję Brazylijczyków. To świetni piłkarze, ciągle się uśmiechają i są lojalni. Jeśli ktoś zapytałby mnie, kogo chciałbym mieć w Milanie, powiedziałbym bez wahania, że Ronaldo? ? powiedział Galliani.
?Niestety, on nie jest na sprzedaż. Teraz wszyscy pewnie napiszą, że Milan chce Ronaldinho. Każdy chce mieć takiego piłkarza, ale chcieć, a mieć, to dwie różne sprawy? ? dodał wiceprezydent Milanu.
[img]Jak poinformował jeden z hiszpańskich dzienników, hiszpański klub, FC Barcelona, prawdopodobnie porozumiał się z Michaelem Ballackiem w sprawie transferu z Bayernu Monachium.
Transfer reprezentanta Niemiec jest teraz uzależniony od decyzji władz bawarskiej ekipy.[/img]
No, o tym głośno ostatnio. I że niby ktoś z Barcy do monachium by przeszedł...ale nie pamiętam kto :(. Swoją drogą o Ronaldinho, to nie wiem czemu tą wypowiedzią tak sie podniecają. Wiadomo że każdy klub by go chciał, nawet mój miejscowy Łucznik:) Wiadomo również że nie ma szans by opuścił Barcelone. Jak to powiedział "Gałczo": Abramowicz może co najwyżej mnie pooglądać, ale nie dotknąć", czy jakoś tak - ważne że sens zachowano.
Ludovic Giuly, piłkarz, którego pozyskaniem poważnie zainteresowana jest Barcelona, sądzi, że już wkrótce zasili szeregi Blaugrana. Francuz nie ukrywa, że marzy mu się gra na Camp Nou. Giuly został dziś zaproszony do katalońskiej telewizji, gdzie mógł opowiedzieć o swoim ewentualnym transferze. Ludovic na każdym kroku deklarował swą chęć gry w stolicy Katalonii.
Giuly stwierdził, że negocjacje są jeszcze w toku, lecz ciągle czeka na telefon od działaczy Monaco z pozytywną wiadomością odnośnie tego transferu. Jak dotąd nic jeszcze nie jest do końca pewne.
Rozmowy w sprawie pozyskania Giulyego ustały, gdy tydzień temu Didier Dechamps, trener Monaco, stwierdził, że Francuz ma zostać w klubie. Sama dalsza jego gra w klubie z księstwa była jednym z warunków, które przedstawił działaczom Deschamps, gdy toczyły się rozmowy w sprawie jego dalszego prowadzenia drużyny. Jednakże ten fakt nie martwi zawodnika. \"Dechamps nie będzie robił trudności przy moim przejściu do Barcelony, gdyż chcę tu grać. Mam nadzieję, że już wkrótce wszystko się wyjaśni i stanie się nowym piłkarzem Barcelony\".
Giuly ma podpisać 3-letni kontrakt, w najbliższym czasie dlatego że nie jedzie na Euro i nie bedzie czekał na inne oferty. Podobno Marc Overmars negojcuje z Newcastle, jednak wstrzyma się z decyzją do czasu zakończenia przygody w Portugalii. Michael Bridges podpisał 2-letni kontrakt z Bolton Wanderers.
Kubaa__
10 06 2004, 14:45
Real zainteresowany dwoma niemieckimi piłkarzami
Real Madryt jest poważnie zainteresowany pozyskaniem dwóch reprezentantów Niemiec. Według doniesień jednego z hiszpańskich dzienników na liście życzeń znaleźli się Philipp Lahm i Andreas Hinkel (obaj VfB Stuttgart).
Ostateczne decyzje, co do składu Realu na przyszły sezon mają zapaść do piątku do godziny 20.30. Wtedy też rozstrzygnie się, czy w drużynie zostanie nadal Roberto Carlos i Fernando Morientes.
Hmm.... pomysł nawet niezły. Dwóch młodych i całkiem dobrych obrońców z pewnością przyda się Realowi.
Królewscy planują zakupić jeszcze Xabi Alonso z Realu Sociedad oraz Luizao z Lizbony. Oby doszło do tych transferów !!
Dj Miecho
11 06 2004, 13:54
Czy ktoś wie coś o tych informacjach na niemieckich stronach, że Stanko Svitlica przeszedl na zasadzie wolnego transferu do Wisły Kraków ?
Czy ktoś wie coś o tych informacjach na niemieckich stronach, że Stanko Svitlica przeszedl na zasadzie wolnego transferu do Wisły Kraków ?
Zwykla plota, jak moze przejsc na zasadzie wolnego transferu jak ma wazny kontrakt
Za to Vukowic bedzie gral w Wisle na 99 %. Jak to on mowil: dla niego istanieje tylko Partizan i Legia w Polsce

Ale decyzja sluszna marnowal sie w (L)
Aleksandar Vuković od nowego sezonu będzie występował w Wiśle Kraków. Serb podpisze roczny kontrakt z opcją przedłużenia na kolejne dwa lata. W Krakowie jest szykowany jako następca Mirosława Szymkowiaka, który zimą chce odejść spod Wawelu.
Wczoraj Vuković spotkał się z przedstawicielami Wisły i obie strony doszły do porozumienia. Nieoficjalnie Legia.com.pl dowiedziała się, że Vuković będzie mógł liczyć w Wiśle na zarobki niewiele większe od tych, jakie w ostatnim momencie oferowała Legia - wedle prasy ostatnia propozycja z Łazienkowskiej miała opiewać na 150 tysięcy euro rocznie. Negocjacje Vukovicia z krakowskim klubem trwały od 3 miesięcy.
Oficjalny komunikat zostanie wydany po zakończeniu sezonu ligowego. Vukovicia do 30 czerwca wiąże kontrakt z Legią i dopiero po tym terminie będzie mógł oficjalnie podpisać umowę z krakowskim klubem.
Ludovic Giuly osiągnął porozumienie z Barceloną. Piłkarz podpisze trzyletni kontrakt, do ustalenia pozostała już tylko suma odstępnego, jaką Barcelona będzie musiała zapłacić Monaco. Kwota oscylować będzie w granicach 6 mln €.
"Doszedłem już do porozumienia z Barceloną, zwiążę się z nią na najbliższe trzy sezony. Działacze Monaco muszą zrozumieć moją decyzję, jest ona nieodwołalna" - powiedział Ludo francuskiemu magazynowi 'France Football'.
Na decyzję piłkarza miała wpływ nowa oferta zaoferowana mu przez klub z Księstwa, która zupełnie mu nie odpowiadała. Zakładała ona obniżenie dotychczasowych zarobków o 20 % - "Podjąłem decyzję, iż odchodzę. Oferta Monaco zupełnie mi nie odpowiada, jestem nią trochę zawiedziony. Teraz priorytetem jest dla mnie Barça" - stwierdził Giuly.
Ostateczne porozumienie spodziewane jest w następnym tygodniu. Do ustalenia pozostaje już tylko suma, jaką Barca musi wyłożyć. Mówi się o kwocie od 5,5 mln € do 7 mln €.
-----------------------------------
Zayebiście
Saunter
18 06 2004, 15:48
Reprezentant Portugalii z brazylijskim rodowodem, Deco Souza potwierdził, iż po piłkarskich mistrzostwach Europy przeniesie się z FC Porto do Chelsea Londyn, poinformowało w czwartek radio TSF.
"W tej chwili sprawa rozpatrywana jest między klubami. Ja po mistrzostwach pojadę na testy medyczne, po których podpiszę kontrakt z Chelsea" - poinformował w radiowej wypowiedzi Deco.
26-letni Deco jako drugi opuści szeregi FC Porto po zdobyciu Pucharu Europy, by przenieść się do Chelsea. Pierwszym był trener Porto, Jose Mourinho.
Zdaniem mediów trzecim z Porto będzie w Londynie prawy obrońca, Paulo Ferreira. Przedstawiciele Chelsea twierdzą natomiast, iż rozmowy na temat przejścia Ferreiry do angielskiego klubu nie zostały jeszcze zakończone.
"Egipski napastnik Mido ujawnił, że jest o krok od przejścia do Newcastle United. Grający we francuskim Olympique Marsylia zawodnik udzielił sensacyjnego wywiadu dla EgyptianPlayers.com.
EP: Możesz powiedzieć na jakim etapie są Twoje rozmowy z Newcastle?
Mido: Mogę zdradzić, że doszedłem do porozumienia z tym prestiżowym klubem i przedstawiciele strony brytyjskiej prowadzą w tej chwili rozmowy z OM, by sfinalizować transfer.
EP: Możesz podać więcej szczegółów na temat kontraktu?
Mido: Jest to roczne wypożyczenie z opcją transferu i mam nadzieję, że OM zgodzi się na finalizację."
Powiem szczeże że na początku się napaliłem, bo niby w końcu jakieś wzmocnenie. Póżniej mina mi zrzędła jak sie okazało że to tylko ewentualne wypożyczenie. Ehh.... Robson i jego polityka transferowa...
Choć z drugiej strony dobrze uczynił, by Mido najpierw sprawdzić. Żeby wszystko doszło do skutku!
Wygląda na to, że udzielony przez Mido wywiad, w którym roztacza perspektywę przejścia do Newcastle, nie jest wyssany z palca. Przedstawiciel Newcastle powiedział:
"Mogę potwierdzić, że prowadzimy rozmowy z Marsylią w sprawie długoterminowego wypożyczenia Mido. Jak dotąd nic nie zostało ustalone i rozmowy trwają."
Ponoć Chelsea ma zamiar kupić Wayne'a Rooney'a za 50mln funtów. Romek Abramowicz po rozmowie z Mourinio postanowił: "Kupujemy młodego!". Byłby to rekord świata w transferach-65 mln euro!
Davids w Interze!!!!!!
"Ze mną, Veronem, Stankoviciem i J. Zanettim to będzie najsilniejsza pomoc w Europie"-powiedział do swojego przyjaciela Edgar Davids.Ten dobrze zbudowany, holenderski środkowy pomocnik powiedział, że właśnie spełnia się jego marzenie. Edgar Davids jest pewnien, że przejdzie do Interu:"Pomiędzy nami jest definitywne porozumienie, tam jest kontrakt, który mnie zadawala i będzie na nim mój podpis."Finalizowanie przejęcia 'Pit Bulla' do Nerazzurrich dobiega ku końcowi. We wtorek z wizytą u agenta zawodnika-Roberta Geerilngsa zjawili się Marco Branca i Lele Oriali i dogadali się w sprawie kontraktu. Agent piłkarza powiedział:-"Davids ma 32 lata i swoją karierę zakończy w Interze."Edgar będzie występował w trykocie Nerazzurrich przez 3 lata i każdego roku zarobi 3,3 mln Euro. Ta opcja zadawala Inter, gdyż wcześniej sam zawodnik żądał 4 milionów.Davids zamieszka tam gdzie dawniej, kiedy występował w Juventusie, czyli nad Jeziorem Como skąd jest blisko do Appiano Gentile (ośrodek szkoleniowy Interu).
sports.it
simian raticus
24 06 2004, 16:07
Ponoć Chelsea ma zamiar kupić Wayne'a Rooney'a za 50mln funtów. Romek Abramowicz po rozmowie z Mourinio postanowił: \"Kupujemy młodego!\". Byłby to rekord świata w transferach-65 mln euro!
A czego on by niechciał kupić...
Poczekamy zobaczymy?
Ewentualne transfery dopiero przerwą spekulacje?!?
w poniedziałek prezentacja Giuly'ego w koszulce Barcelony !!!
pio_87: Twój news to zwykłą plotka. Davids wyraźnie powiedział, że decyzje ogłosi po zakończeniu EURO 2oo4
Il Capitano
26 06 2004, 17:04
Może stać się tak ,że Luis Anderson Deco zostanie na przyszły sezon w FC Porto!Ale to tylko gdybanie,Deco ma zastąpić gwiazda SANTOSU - Diego-!!!!!Widzieliście tego kolesia w akcji!!!!!!?Podziw!!!! 8O 8O 8O 8O
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.