Pomoc - Szukaj - Userzy - Kalendarz
Pełna wersja: TRANSFERY
Forum PSX Extreme > Kąciki > Kącik Sportowy
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56
Kinio
Przesada w real`u ma grac nastapna gwiazda Vieira....dla mnie lekka przesada..chociaz dobrze ze to defensywny obronca...bo obrone maja do pupy laugh.gif icon_twisted.gif
Partyzant
Czy to juz jest na 200 % pewne? Mam nadzieje że nie bo tych k®urewskich juz nikt nie pojedzie z taką ekipą :?
_Bobek_
Mutu blisko Juve
Juventus Turyn jest bliski wypożyczenia napastnika Chelsea Adriana Mutu, na którego złożył już ofertę.  
Reprezentant Rumunii został poinformowany prze menedżera Jose Mourinho, że jest dopiero jego czwartym wyborem i wobec tego ma teraz przenieść się na Stadio Delle Alpi.  

:roll:
świerzbik
Przesada w real`u ma grac nastapna gwiazda Vieira....dla mnie lekka przesada..chociaz dobrze ze to defensywny obronca...bo obrone maja do pupy laugh.gif  :twisted:

yyy Vieira to defensywny pomocnik, bo przecież czegoś takiego jak defensywny obrońca nie ma laugh.gif, a obrona Realu w tym roku na pewno bedzie dużo lepiej funkcjonować(oczywiście za sprawą Samuela)
mishka
Z tym N'Zogbią to nie jest wszystko do końca uzgodnione. Prezes Le Havre przypultał sie do Newcastle że transfer nie jest zgodny z prawem. Twierdzi że piłkarz ma ważny z nimi kontrakt do 2006 i może sobie podpisywać kontrakty z kim chce, i kiedy chce ale i tak należy do nich. Sprawe zgłoszono do FIFA. Prezes Newcastle Freedy Sepherd jest dobrej myśli i sądzi że francóz zostanie w NUFC.
Jedynym zonkiem jaki wychaczyłem jest to że w newsie o transferze zawodnika nie została podana data do kiedy piłkarz miałby zasilić szeregi "srok".
Sado
Rok temu też mówili, że Real wszystkich pojedzie , a utu jednak wielka niespodzianka. Barca też się wzmacnia.
_Bobek_
Hargreaves w Arsenalu?

Jak informuje jedna z niemieckich gazet, po możliwym odejściu Patricka Vieiry z Arsenalu Londyn do Realu Madryt, w jego miejsce Mistrzów Anglii być może zastąpi Owen Hargreaves z Bayernu Monachium.

Arsenal zainteresowany Mascherano
Jak wynika z doniesień, Arsenal złożył ofertę na pomocnika River Plate Javiera Mascherano.    

Arsenal rosnie w siłę :wink: laugh.gif :wink: laugh.gif
Sado
Ale i tak wygra ligę angielską.
_Bobek_
Ale i tak wygra ligę angielską.

Co ty dla mnie MAN UTD RULZ biggrin.gif :wink:
Sado
Man Utd ma dobry skład, ale... Henry, Pires, Ljungberg :roll: Oni dopiero rządzą biggrin.gif
_Bobek_
Man Utd ma dobry skład, ale... Henry, Pires, Ljungberg :roll: Oni dopiero rządzą biggrin.gif

Vieiry juz nima i niewiem co zdzialaja
Man Utd ma njlepszy sqad van Nistelrooy, Scholes , C. Ronaldo ETC.
MAN UTD Mistrz Anglii sezonu 2004/2005 :wink:
Sado
Ale jeden zawodnik nie stanowi o sile całego zespołu. Znajdzie się kogoś za Vieirę. Fantastyczny A. Cole na lewej obronie, Campbell na środku. Super pomocnicy. Atak marzenie :roll: biggrin.gif
B0CZEK

Vieiry juz nima i niewiem co zdzialaja
Man Utd ma njlepszy sqad van Nistelrooy, Scholes , C. Ronaldo ETC.
MAN UTD Mistrz Anglii sezonu 2004/2005 :wink:

Jak dlamnie to najlepszy sklad w angli (bynajmniej na papierze) ma Chelsea :wink: biggrin.gif
_Bobek_
Ale jeden zawodnik nie stanowi o sile całego zespołu. Znajdzie się kogoś za Vieirę. Fantastyczny A. Cole na lewej obronie, Campbell na środku. Super pomocnicy. Atak marzenie :roll:  :D

Pozyjemy, zobaczymy laugh.gif
Sado
W sumie to tak. Ale muszą się zgrać jeszcze.
_Bobek_
[
Jak dlamnie to najlepszy sklad w angli (bynajmniej na papierze) ma Chelsea :wink:  :D

No Chelsea tez ma teraz nie zla pake :wink:
Abramowicz ma kase , to sobie rzadzi na rynku :wink:
B0CZEK

No Chelsea tez ma teraz nie zla pake :wink:  
Abramowicz ma kase , to sobie rzadzi na rynku :wink:

A sezon do tylu nie miala?? Od kiedy Romek kupil Chelsea to on maja dobry sklad. Tylko ze wymienianie pilkarzy w takim tepie jak to sie dzieje w Chelsea widocznie niesluzy im :roll:
świerzbik
W sumie to tak. Ale muszą się zgrać jeszcze.

Nie rozumiem za ardzo kto niby ma sie zgrać??? zawodnicy Asenalu??? przecież oni grają chyba najszybszą pilke w europie,a ich zgranie... nawet nie bede sie wypowiadać, bo zapesze i chłopy znowu nic w LM nie osiągnął :wink:
_Bobek_

A sezon do tylu nie miala?? Od kiedy Romek kupil Chelsea to on maja dobry sklad. Tylko ze wymienianie pilkarzy w takim tepie jak to sie dzieje w Chelsea widocznie niesluzy im :roll:

Ale widzales nie zle wypadli na tych sparingach w USA z najlepszmi klubami Europy :!: :wink:
B0CZEK
Sparingi to nie sa mecze o stawke. Zobaczymy jak im pujdzie w Lidze Mistrzow i w Lidze
_Bobek_
FFF blokuje transfer Flaminiego
Francuski Związek Piłki Nożnej (FFF) nie wydał zezwolenia na sfinalizowanie transferu obrońcy Matthieu Flamini do Arsenalu. 

Chelsea testuje Portugalczyka

Chelsea testuje młodego portugalskiego obrońcę Moraisa.   

Aha jeszcze do Arsenalu ma przyjsc Maniche( pomocnik FC Porto)
Arsenal sprowadza defensywnego pomocnika na miejsce Vieiry , ktory
wczesniej przeszedl za 35 mln euro do Realu Madryt
:wink:
Sado
No i gites. Maniche jest kozacki smile.gif
_Bobek_
Di Canio zachwycony powrotem do Lazio 
Napastnik Paolo Di Canio jest zachwycony powrotem do rzymskiego Lazio.

Diouf rozmawia z Malagą
Napastnik Liverpoolu El Hadji Diouf rozmawiał już z Malagą w sprawie przeprowadzki do Hiszpanii i jest bliski dojścia do porozumienia z klubem Primera Division 

Mornar wypożyczony do Rennes
Stade Rennais sfinalizowało wypożyczenie na najbliższy sezon napastnika Portsmouth Ivicy Mornara.

:roll:
świerzbik

Aha jeszcze do Arsenalu ma przyjsc Maniche( pomocnik FC Porto)
Arsenal sprowadza defensywnego pomocnika na miejsce Vieiry , ktory 
wczesniej przeszedl za 35 mln euro do Realu Madryt
:wink:

Ale z tym Manichem to potwierdzone info czy tak sobie tylko jaja robisz co??
_Bobek_

Ale z tym Manichem to potwierdzone info czy tak sobie tylko jaja robisz co??

Maniche`a testuja w Arsenalu :wink:
Jescze nie wiadomo czy przejdzie laugh.gif
_Bobek_
Wenger pewien zatrzymania Vieiry

Menedżer Arsenalu Arsene Wenger jest przekonany, że Patrick Vieira nie odejdzie do Realu Madryt i nadal będzie grał na Highbury.  
Wydawało się, że 28-letni reprezentant Francji przeniesie się na Santiago Bernabeu po tym jak Królewscy zaproponowali za niego 23 mln funtów, ale Kanonierzy nie zgadzają się na takową ofertę i Vieira powinien nadal być kapitanem zespołu mistrz Anglii.  

Real nie chce podwyższyć oferty

Prezydent Realu Madryt Florentino Perez stwierdził podobno, że Arsenal oczekuje wyższej oferty od tej, którą Królewscy złożyli na Patricka Vieirę.  
Jak wynika z doniesień, hiszpański klub zaproponował za 28-letniego reprezentanta Francji 23.1 mln funtów i nie zamierza dać ani pensa więcej.  

Mutu zostaje w Chelsea

Napastnik Chelsea Adrian Mutu jednak nie zostanie wypożyczony do Juventusu Turyn i w najbliższym sezonie będzie grał na Stamford Bridge.  
25-letni reprezentant Rumunii miał być przez najbliższy rok zawodnikiem Starej Damy, ale kluby ostatecznie nie doszły do porozumienia.  

loooooool 8O 8O 8O 8O
dmlakers
Mam wielka nadzieje ze Vieira nigdy nie przejdzie do tego wsiowego REALU !!! Arsene Wenger wie co robi i zatrzyma Vieire. A Realowi i jego kibicom zycze szybkiego pozegnania sie z Liga Mistrzow (Wisla Rulez !!!).
mishka
Niech Vieira niech odejdzie, osłabi assenal, wtedy będzie lepiej to dla mnie wyglądało, bo szczerze ich nie nawidze. Spójrzcie jak on biega, jak gejsza jakaś. Assenal powinni to ligi francuskiej relegować (chyba z 7 mają)!
_Bobek_
Niech Vieira niech odejdzie, osłabi assenal, wtedy będzie lepiej to dla mnie wyglądało, bo szczerze ich nie nawidze. Spójrzcie jak on biega, jak gejsza jakaś. Assenal powinni to ligi francuskiej relegować (chyba z 7 mają)!

Prawda Arsenal Sux :wink:
Sado
Arsenal wygra Premiership cool.gif
_Bobek_
Arsenal wygra Premiership cool.gif

Man Utd>Arsenal
Sado wiesz co to znaczy :wink:
Sado
[/size]Arsenal>[size=9]Man Utd, wiem co to znaczy biggrin.gif
_Bobek_

LOOOOOOOOOOOOOL biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Hehehehehehe zobaczymy laugh.gif laugh.gif laugh.gif
dmlakers
Sado jestem z Tobą !!! Arsenal króluje w Premiership icon_twisted.gif A niedowiarkow zapraszam jutro na godzine 15 do Canal+ na mecz Arsenal - MU niech zobacza jak Arsenal rozwala dziadów z MU laugh.gif laugh.gif
Sado
Hyhy icon_twisted.gif Szkoda, że Canal+ nie mam sad.gif
AkUz
Sado jestem z Tobą !!! Arsenal króluje w Premiership icon_twisted.gif A niedowiarkow zapraszam jutro na godzine 15 do Canal+ na mecz Arsenal - MU niech zobacza jak Arsenal rozwala dziadów z MU laugh.gif laugh.gif

Taaa, obydwa zespoly zagraja w znacznych oslabieniach(w MU nie zagraja m.in. Ruud, Heinze, Solskjaer i C. Ronaldo, a w Arsenalu nie zagrają Vieira, Campbell, Ljungberg, Edu i A. Cole - huhuhu sporo tego;P ), ale ja tam wierze w United. W tym sezonie Arsenal nie da rady, zobaczycie cool.gif
świerzbik
W tym sezonie Arsenal nie da rady, zobaczycie cool.gif

Pożyjemy zobaczymy, dla mnie Arsenal dalej jest faworytem do zdobycia mistrzostwa w tym roku. I na pewno powalczy o coś znaczącego w LM.
MisHa
Według mnie Kanonierzy są w dalszym ciągu głównym kandydatem do sięgnięcia po 1 miejsce w Premiership cool.gif
Jednak jeżeli chodzi o lige mistrzów to ta drużyna nie ma patentu na te rozgrywki, co potwierdzają w kolejnych sezonach tongue.gif
_Bobek_
Pires: Vieira odchodzi
Pomocnik Arsenalu Robert Pires ujawnił, że Patrick Vieira zdecydował się na przeprowadzkę do Realu Madryt.  
W ostatnim czasie w sprawie transferu 28-letniego reprezentanta Francji na Santiago Bernabeu pojawiały się głównie spekulacje, ale deklaracja Piresa wydaje się w 100% wyjaśniać sprawę.  

To odejdzie czy nie :roll: :!:
świerzbik
No ba już prawie na 100% jest w Realu przecież.
B0CZEK
w Realu bedzie jak to oglosza kluby a to co powiedzial Pires jeszcze o niczym nie swiadzczy.
_Bobek_
Paauwe namawia Ricksena do opuszczenia Rangersów
W wywiadzie dla angielskiej gazety 'Sunday Mail' kapitan Feyenoordu Patrick Paauwe namawia swojego przyjaciela Fernando Ricksena do opuszczenia Glasgow Rangers.    

Rooney zaoferowany Realowi?
Jak podaje hiszpański dziennik Marca, agent Wayne'a Rooneya zaproponował usługi napastnika Evertonu Realowi Madryt

:roll: Moze kolejne wzmocnienie Realu :wink:
Kubaa__
Couto \"Czerwonym Diabłem\"?

Zdaniem portugalskich mediów, Fernando Couto może wkrótce stać się graczem Manchesteru United, gdyż szkoleniowiec \"Czerwonych Diabłów\" stara się o pozyskanie tego piłkarza z Lazio Rzym.

Portugalskim piłkarzem jest również zainteresowany Fulham Londyn.

Tymczasem Couto nadal rozważa przedłużenie kontraktu z 'biancocelesti', ale nowa umowa oznaczałaby dla niego obniżkę gaży, toteż oferta MU może okazać się bardzo kusząca.

A co do Vieiry to ponoc jest niezadowolony z pensji jaka mialby otrzymywac w Realu (ponad 500 tys. zl na tydzien) - laugh.gif .
_Bobek_

A co do Vieiry to ponoc jest niezadowolony z pensji jaka mialby otrzymywac w Realu (ponad 500 tys. zl na tydzien) -  :lol: .

To gosciu jest wybredny LOOL(m0l)ETC..
świerzbik
Ehh to niech się facet zdecyduje w pizdu w końcu, chce tam grać czy nie.
mishka
Jak Rooney odejdzie do Realu to będzie największym durniem na świecie. Młody Angilk nie może grać w espani. Tam tylko problemy powstają (beckham-burak). Co do Vieiry to mam nadzieje że szybko odejdzie.
A teraz z innej beczki. Na oficjalnej stronie Newcastle pojawiła sie wiadomość że podczas 48 godzin, Stephen Carr (Tottenham) zostanie zawodnikiem "Srok"! Czekam niecierpliwie. A jeszcze jedno o NUFC. Panuje jakiś wirus w klubie (zapalenie spojówek) który dopadł 5(!) piłkarzy: Given, Caig, O'brien, Bowyer i niedawno Robert. Zawodnicy sie w samochodach przebierają bo szatnia została objęta kwaranntaną...
_Bobek_
Jak Rooney odejdzie do Realu to będzie największym durniem na świecie. Młody Angilk nie może grać w espani. Tam tylko problemy powstają (beckham-burak). Co do Vieiry to mam nadzieje że szybko odejdzie.  
A teraz z innej beczki. Na oficjalnej stronie Newcastle pojawiła sie wiadomość że podczas 48 godzin, Stephen Carr (Tottenham) zostanie zawodnikiem \"Srok\"! Czekam niecierpliwie. A jeszcze jedno o NUFC. Panuje jakiś wirus w klubie (zapalenie spojówek) który dopadł 5(!) piłkarzy: Given, Caig, O'brien, Bowyer i niedawno Robert. Zawodnicy sie w samochodach przebierają bo szatnia została objęta kwaranntaną...

Zgadzam sie z Tobą w 100u%ach :wink:
mishka
Dalsze wieści z Wysp Brytyjskich. Danny Murphy (do niedawna w FC Liverpool) przeszedł za 2,5 mlnf do Charlton Athletics! Benitez po sprzedaniu tego zawodnika, zamierza sprowadzić z Realu Sociedad Xabi Alonso. Klub potwierdził że Liverpool złożył za niego oferte. Birmingham nie zwalnia. Kolejnym 6 zawodnikiem który wzmocni ekipe Steve'a Brucee'a jest Darren Anderton (Tottenham kiedyś). Były kapitan 'Kogutów' podpisał jedno roczny kontrakt. Southampton odrzucił oferte Aston Villi za swojego napastnika James'a Beattie'go. Hmmm...co jeszcze? Ano Stephen Carr jest bardzo podekscytowany wizją gry na St. James's Park, i ma nadzieje pomyślnie przejść testy medyczne i jak najprędzej zasilić szeregi 'Toon-Army'!!! A mała ciekawostka na koniec. Shay Given jako pierwszy zakażony (infekcja oka-pisałem już) wyzdrowiał!!!! A teraz reszta!!!!
escobarek
dzisiaj słyszałem 'niusa' odnośnie wymiany zawodników na linii FC Liverpool - Real Madryt.. do Madrytu miałby przenieść się Owen (nie zgadza się na podpisanie nowej umowy) za 10 mln funtów, a przeciwny kierunek miałby obrać Morientes jako dodatkowe rozliczenie za transfer.. czas pokaże ile w tym prawdy..
mishka
Decyzja Owena jak sam twierdzi zależy od tego czy Liverpool zakwalifikuje sie do Champions League. Przynajmniej tak twierdzi...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2008 Invision Power Services, Inc.